ФЕВРУАРСКИ МАМИ 2005 - от Дядо Коледа чакат колет! - VІІ

• 17 690
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Леле,какви сте бойни!
Аз не смея да си поискам място в трамвай или автобус.Не че много ползвам,гледам мъжо ми да ме кара с колата или взимам маршрутка,ама се налага и с градския понякога.Най не стават в метрото-до сега ми е направила място да седна само веднъж една жена и то след като една друга я направи на две стотинки,че се е разплула като слон,а не вижда,че има бременна жена права.Иначе хич не им дреме,гледат те с един овчи поглед Shocked
Ама мен ме срам да кажа-стани ,да седна!
И така Sad

# 151
  • Sofia
Здравейте,мамки и от нас!
Нещо ме мързи да пиша напоследък и само се информирам какво се случва при вас.
Олее, голям сртуд е навън  Close-mas: . Излизах да закача коледен венец на външната врата и ми замръзна трътчицата cold Аз мисля да си седя на топло вкъщи, пък и ме мързи.То е такава лудница по пътищата и в магазините  #Bad Talk .За Бъдни вечер кога ще пазаруваме - незнам  ooooh!
Моят тумбак не е голям, даже мъничък ми се види,та се притеснявам да не би Бебо да не е порастнал  #Puppy dog Щото мама му 10 кг си ги е качила като - стой та  гледай  Embarassed
На 29.12 ще го видя и ще го измерим обстойно!
Мамо Фин, честит ти нов телефон!
На новите мами - добре дошли!

А, някоя от вас ще се осмели ли да пътува ли по празниците?

# 152
Ами ние ще ходим при свекито. Май заминаваме утре, още не знам де. Та ме очаква 3 часа и нещо друсане в кола в едната посока и коментари от рода на : МНОГО ГОЛЯМА СИ СТАНАЛА (разбирайте обемиста).

# 153
  • Sofia
Цитат
МНОГО ГОЛЯМА СИ СТАНАЛА

Ами, отговаряй им :"Аууу, и ти!  Rolling Eyes  Що така, да не си бременнна?! Shocked ", ако коментаторките са жени  #Bad Talk
Представяш ли си да забиеш такъв въпрос на свеки?!  341uu
Направо ще я върнеш в първи клас  Crazy
И внимателно с одрусването,че да не станеш декемврийка  Praynig

# 154
Мамо Фин желателно е да патуваш на задната седалка полегнала като в онази песен< полегнала е Тодорка>Аз така патувах до селото на свекито за свинското погребение newsm53  Laughing  Laughing

# 155
  • Sofia
Ние ще сме си вкъщи.
Ама, на мен никъде не ми се ходи в тоз студ и сняг, а на мъж ми - още по-малко.
Ще изпъваме телесата по креватите  luvbed
Оффф, днес уж нямаше да ям сладко, пък... Embarassed  Embarassed назобих един сладкиш  newsm77  и докат' се усетя и ....той останал на половина  Imp

# 156
Ми детето де да го дяна? Аз на задната полегнала... то място за него не остава.
А предната седалка си е моето кресло... моят трон... МОЯ. Нея не я деля за нищо на света, там най-много място има пък и на зад може да се смъкне и да се излевря по тоз начин. Другото нещо е, че ако мъжо кара и аз просто не мога да мигна с очи от страх да не заспи зад волана. Та от пред като съм хем ще го държа буден, хем ще контролирам каква музика се слуша, хем ще мога да се надпявам с CD player-а. От зад нямаме колони, че на крадците много им харесва да ги трошат.

А на връщане брато на мъжо ще пътува с нас. Туй е абсурд да го сложа аз него на предната седалка. Трябва ума си да съм загубила да го сторя това. Ей го, има си собствена кола, ако иска от пред да сяда в нея и да кара. Кво тръгнал на безплатно гостуване и пътуване... серсемин нейден. Лелиии, че го мразя. И хич и да не сънува дори, че беби като се роди и ще му го дам да го държи на ръце ХАХАХА...

(хич не се харесваме с него)

# 157
Ох,и аз да ви се оплача напоследък само сладко ми се яде Rolling Eyes
Друго може и да не ям,но сладкооо -задължително!
Направо не ми се мисли какъв слон ще стана,а в началото не ми се поглеждаше!
Днес ме хвана музата и си направих три тави със сладки,а не бях правила с години...Абе направо ме е обзела сладко-манията-ужас!!!!!! Imp

# 158
Танита, мене сутринта конско ми четоха на тема сладко... викам им, ама сега е Коледа... оназ ме гледа и ми вика: мисли за бебето...

Ми мисля аз за бебето. Денонощно мисля за него... ама и гладна ли да стоя бе? Пусто нещо, на всякъде ги има тез въглехидрати и мазнини и захар и не знам си още какво. Да се чудя вече какво да ям... моркови ли?

# 159
Мамо Фин,честита ти придобивка!!!
Моят и той май се гласи да ми купува телефон,ама на мен нещо не ми допада идеята.И стария си ми върши работа...

# 160
То и на мене моя стария си ми беше добре, ама  мъжо беше останал без телефон (има служебен, но сега имат някакво ново правило да се оставя на работното място) и се видя с малко пари в джоба и айдеее. И щото си знае, че аз ще врънкам ако на себе си купи пък не на мен и за туй май. А то това е голямо и велико събитие за мене... мъж ми цял телефон ми купува. Туй никога не е било преди...  последно ми донесе 5 килограмов чувал със слънчоглед, аз пък не мога да ям туй в момента... Добричък си ми е мъжото на моменти и много си го обичам... ама е и голям инат.

# 161
Цитат на: Мама от Финландия
Танита, мене сутринта конско ми четоха на тема сладко... викам им, ама сега е Коледа... оназ ме гледа и ми вика: мисли за бебето...

Ми мисля аз за бебето. Денонощно мисля за него... ама и гладна ли да стоя бе? Пусто нещо, на всякъде ги има тез въглехидрати и мазнини и захар и не знам си още какво. Да се чудя вече какво да ям... моркови ли?

И ти какво....въобще  ли не трябва да ядеш сладко или само да го ограничиш малко Confused:

# 162
Абе златни мъже имаме-нама спор!Мислят за нас и това си е Grinning

# 163
Ами за предпочитане е въобще да не ям сладко и мазно... ама то може ли да не се яде? Та аз се тъпча както преди... срам не срам...

Не че е толкова вредно, но бебето става много голямо. Баткото беше великан и той и раждането не беше много лесно, та мен от това ме е бъз най- вече.

Ей... мъжо си дойде и добри новини донесе... Брато му няма да се връщал с нас от свеки... ама малката му сестра щяла...  Тя е по-голямо кречатало и от мен... ще си взема болкоуспокояващи за изпът.

# 164
Ей че сте изписали днес, сладки мамчета.

А как се смях  Laughing   Laughing  

Мамо Фин, как ги измисляш!!! Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт