Хайде, ЮЛИ, идвай вече- да гушкам малко буболече! Тема № 8

• 45 017
  • 716
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,
Има ли някой, който е на клексан? Как се справяте с биенето на инжекции? На мен от днес ми назначиха и беше доста неприятно в корема... Confused а съм в 35-Та седмица от днес...вече искам всичко да приключва. Иначе измериха беба към 2570...

# 436
Момичета и аз да ви се похваля. Днес в 10:47ч. с планово секцио се роди нашият първороден и дългоочакван син - Калоян! С тегло от 3300 гр. и 50 см. Емоциите, които изпитвам са неописуеми. Очаквайте го с нетърпение! Blue Heart Blue HeartBlue Heart

# 437
Момичета,
Има ли някой, който е на клексан? Как се справяте с биенето на инжекции? На мен от днес ми назначиха и беше доста неприятно в корема... Confused а съм в 35-Та седмица от днес...вече искам всичко да приключва. Иначе измериха беба към 2570...
На Фраксипарин съм от 8-ма седмица, а сега съм 39+5 Wink тъй като трябва да се бие на 2-3 пръста от пъпа, което на този етап вече почти невъзможно- аз "издърпах" биенето по към паласките. Не вадя въздуха и бия под наклон. Гледай да не улучваш вена, защото може да имаш капчици кръв и после да посинее. Може да тиги бият в ръцете отзад, но там по ме боли мен. Хванала съм си цаката в корема.

# 438
Момичета,
На Фраксипарин съм от 8-ма седмица, а сега съм 39+5 Wink тъй като трябва да се бие на 2-3 пръста от пъпа, което на този етап вече почти невъзможно- аз "издърпах" биенето по към паласките. Не вадя въздуха и бия под наклон. Гледай да не улучваш вена, защото може да имаш капчици кръв и после да посинее. Може да тиги бият в ръцете отзад, но там по ме боли мен. Хванала съм си цаката в корема.

Май по-добре да ходя до болницата да ми ги бият...че нещо сложна работа ми се вижда. Иначе още малко остава!!! Още има няма месец и юли свършва и всички ще гушкаме бебоци Simple Smile

# 439
Не е философия, просто ти като си ги биеш трябва да си ги "усетиш" как ти е най- добре. Аз изпитвам ужас от игли и до ден днешен не ми е много ок примерно кръв като ми взимат, но с Фраксито нямам проблеми. Simple Smile
Имай предвид, че те се бият в един и същи час +/- 30 минутки.

# 440
МамаНаПринцеса
Мерси, то си имало цяла тема в бг мама. Ще я изчета Simple Smile а на теб успех!

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 20:14 от samodelia

# 441
Аз сега се връщам от преглед, в 36+6г.с. ехографът показа, че беба е 3700гр +- 700гр. Доста голямо отклонение, при някоя от вас имало ли е чак такава разлика?
Направи ми и преглед за разкритие - нямам, нито скъсяване на шийката.
Иначе още не съм ходила на запис на тонове, уж другата седмица вече. Вие ходите ли редовно?

# 442
Ехааа, доста голямо бебче. На тонове ходя всяка седмица от 36 насам.

# 443
Не е философия, просто ти като си ги биеш трябва да си ги "усетиш" как ти е най- добре. Аз изпитвам ужас от игли и до ден днешен не ми е много ок примерно кръв като ми взимат, но с Фраксито нямам проблеми. Simple Smile
Имай предвид, че те се бият в един и същи час +/- 30 минутки.
За Фраксипарина знам, че действа ден и половина. И това +/- 30 минути, аз го знам +/- час/час и половина. Така го и правя.
За биенето - аз си го бия в паласките. Имам едно място по-назад, което не ми е никак болезнено.
Ох, аз да се оплача и тук. Току що моята лекарка ми звънна и се оказва, че и е излезнало нещо непредвифено и оставам без лекар за раждането. А така си я харесвах, даже и специален подарък и бях нагласила. Доктора, към когото ме препраща също е много добър, но е мъж и малко ме притеснява това.

# 444
Аз сега се връщам от преглед, в 36+6г.с. ехографът показа, че беба е 3700гр +- 700гр. Доста голямо отклонение, при някоя от вас имало ли е чак такава разлика?
Направи ми и преглед за разкритие - нямам, нито скъсяване на шийката.
Иначе още не съм ходила на запис на тонове, уж другата седмица вече. Вие ходите ли редовно?
Аз в понеделник ще ходя за първи път на тонове, от вчера съм в 36 г.с.

# 445
  • София
Момичета,
Аз съм на инжекции от самото начало, първо я поставях в корема, но много ми се изпъна кожата и не можех да направя "гънка". Пробвах в ръката, но там сам е трудно и трябваше да ангажирам и ММ, а и наистина малко боли, както са ти казали. Затова почнах в паласките, там ми е удобно сега, чувала съм, че може и в крака, но не знам в кой участък точно.
А защо сега ти го назначават? На мен вчера ми го спряха, защото не се знае кога какво ще се случи, а иначе секциото е планирано за 9-ти, в 35+6 съм.
И за да стане по-дълъг поста Grinning ако има момичета за Майчин дом-София: адска жега е тук сега, на 5-я етаж, на горните сигурно е още по-зле. Казвам ви го, за да помислите за багажа си, какви дрехи да си вземете. Дават го следващите дни да захладнее, но за сега е  ужасно.

# 446
Сега се връщам от преглед. Утре съм в 36 седмица. Детето е 2850 гр. Реших да не оставам да лежа за сега в болницата, но ако тази нощ пак не мога спя , ще мисля дали да се връщам там.

# 447
Nikolka честито бебче!!! Да ви е много здравичък и щастлив малкия юнак!

За жегата съм пъхнала едно ветрило в багажа Grinning 😊

# 448
Момичета,
Аз съм на инжекции от самото начало, първо я поставях в корема, но много ми се изпъна кожата и не можех да направя "гънка". Пробвах в ръката, но там сам е трудно и трябваше да ангажирам и ММ, а и наистина малко боли, както са ти казали. Затова почнах в паласките, там ми е удобно сега, чувала съм, че може и в крака, но не знам в кой участък точно.
А защо сега ти го назначават? На мен вчера ми го спряха, защото не се знае кога какво ще се случи, а иначе секциото е планирано за 9-ти, в 35+6 съм.
И за да стане по-дълъг поста Grinning ако има момичета за Майчин дом-София: адска жега е тук сега, на 5-я етаж, на горните сигурно е още по-зле. Казвам ви го, за да помислите за багажа си, какви дрехи да си вземете. Дават го следващите дни да захладнее, но за сега е  ужасно.
Ами до сега пиех ацетизал кардио + хапчета за кръвно-2 вида. Но имало някакво ограничение за ацетизала, Та сега клексан. Основната идея е да предотвратим прееклампсия. За съжаление първата бременост бях с прееклампсия и малчо се роди в 35 + 4 дни. Сега уж се опитваме да предотвратим повторение. Иначе и аз съм се запътила към майчин дом. Ще съм при Светослав Славов живот и здраве. Другата седмица ще насрочим дата за секциото-8.8. Ми е термина, но след 20-ти най-вероятно ще е секциото, ако всичко е наред. Успех ти пожелавам в МД! Навремето бях в 5Б- без коментар Joy Представям си жегата на 12-я етаж-след раждането. Купон

# 449
  • София
И в Тина Киркова е така. Никога не ми е било така горещо, направо се вариш в собствен сос. Половината от нещата, които взех са ми малки, а другата половина спаряват. Тези памучни нощници за кърмачки, които взех са направо гола вода, а гащите за родилки на Canpol така спаряват...

Общи условия

Активация на акаунт