Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява тапата, спомената в публикациите?
Какво е Клексанат и какви са неговите ефекти върху раждането?
Какво представлява зацапването, споменато в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява тапата, спомената в публикациите?
-
Какво е Клексанат и какви са неговите ефекти върху раждането?
Клексанат е антикоагулант, използван за предотвратяване на образуването на кръвни съсиреци. По време на планирано раждане обикновено се спира 24 часа преди процедурата. При естествено раждане е важно да се консултирате с медицинския екип, тъй като ефектът на Клексанат върху раждането може да изисква специфични мерки и наблюдение.
-
Какво представлява зацапването, споменато в публикациите?
-
Какви са признаците, че раждането може да започне?
-
Какви са някои признаци, че раждането може да бъде предизвикано?
а съм в 35-Та седмица от днес...вече искам всичко да приключва. Иначе измериха беба към 2570...
тъй като трябва да се бие на 2-3 пръста от пъпа, което на този етап вече почти невъзможно- аз "издърпах" биенето по към паласките. Не вадя въздуха и бия под наклон. Гледай да не улучваш вена, защото може да имаш капчици кръв и после да посинее. Може да тиги бият в ръцете отзад, но там по ме боли мен. Хванала съм си цаката в корема.
ако има момичета за Майчин дом-София: адска жега е тук сега, на 5-я етаж, на горните сигурно е още по-зле. Казвам ви го, за да помислите за багажа си, какви дрехи да си вземете. Дават го следващите дни да захладнее, но за сега е ужасно.
Представям си жегата на 12-я етаж-след раждането. Купон