Как тренирам - 25

• 39 749
  • 796
  •   1
Отговори
# 150
Ани, права си за морето. Вчера вместо тренировката, която трябваше да направя, ходих със семейството на плаж, после цаца, бира и картофи Joy
Днес дано се добера до фитнеса Blush

# 151
  • Бургас/Пз
Ани, права си за морето. Вчера вместо тренировката, която трябваше да направя, ходих със семейството на плаж, после цаца, бира и картофи Joy
Днес дано се добера до фитнеса Blush
Аз засега само тренировките пропускам. Цаца, бира и картофи не могат да ме изкушат изобщо. В храненето съм стриктна, само сладоледа ми е слабост, но засега не ми бърка режима.

Започнах седмицата с вътрешна и външна част на краката. Утре гръб, задно рамо и трицепс Simple Smile
Може ли да ми кажете упражнения за средната част на гърба. Където е цифрата 3

Забелязвам, че от набиранията с широк хват и от дърпането на скрипеца доста ми се е отворил страничния мускул 1. Особено с рокли бриджитка хич не изглежда добре Sad

# 152
Ани, набиранията с техен неутрален хват, мисля че са точно за тази част. В моя фитнес има и една специална дръжка на скрипеца, която имитира това движение.

# 153
  • Бургас/Пз
Ани, набиранията с техен неутрален хват, мисля че са точно за тази част. В моя фитнес има и една специална дръжка на скрипеца, която имитира това движение.
Благодаря, ще пробвам. Треньорът в залата ми обърна внимание, че има едно специфично отваряне и затваряне на лопатките, което има значение за натоварването на този мускул, та днес ми е ден за гръб и ще експериментирам. Другият месец ще съм в отпуска и съм решила да направя 4 тренировки с инструктор /за различните мускулни групи/, че нещо усещам, че забивам на едно място. От друга страна пък релефа и мускулатурата, която имам ми харесват и се чудя дали искам повече, особено за горната част. За краката и д...то определено има какво още.

# 154
  • Варна / UK
Да се включа и аз в тази супер готина тема Simple Smile. Много ви благодаря, че споделяте, толкова много неща научих - сега чета темите назад и все изскачат нови (за мен) неща Simple Smile.
Упражнения за средната част на трапеца, освен набирания с прав и обратен хват, са и мъртвата тяга и повдигането на щанга до брада:
Скрит текст:

Аз тренирам (почти) всеки ден - с тежести и 3-4 пъти седмично бягам в парка. За съжаление тренировките са все още вкъщи, тук не са отворили фитнесите... home office, home school, home gym... Поне с ММ, който също тренира, домашния фитнес го оборудвахме доста бързо след затварянето на фитнес залите.
Скрит текст:
Отне ми доста време да се пренастроя и да променя тренировките според наличното оборудване, но взеха да се получават нещата. Висока съм 163-165см, не знам точно; 50.5кг. В момента се опитвам да оформя бицепс/трицепс. И съм фен на батко Брет Simple Smile, включила съм в четири от тренировките упражнения по неговата част Simple Smile.

# 155
Днес около 26км тичане на гладно, половината бяха як баир. Отели ми се вола. Фитбита ми мери половин маратон за 18км, така че 22.5 ще са около 26.

# 156
Днес около 26км тичане на гладно, половината бяха як баир. Отели ми се вола. Фитбита ми мери половин маратон за 18км, така че 22.5 ще са около 26.

Дез, изглеждаш фантастично Blush Това за вола въобще не личи Grinning
Страхотна форма и постижения, поздравления от сърце, момиче!!

Аз си карам по моята програма с 4 силови и 1-2 кардио тренировки седмично. Поддържам 52-53 кг на 164 см, дрехите ми стоят добре, без тях положението също е добро Stuck Out Tongue Winking Eye доволна съм.
Нетипично за лятото в офиса е доста напечено, имам страшно много работа, но тренировка не пропускам. Така ще е до петък, 17-ти, когато заминаваме на мечтаната една седмица почивка, която ще мине в разходки и наслаждаване на слънцето, вятъра, сиренето и виното, без никакви тренировки Hug

# 157
  • Бургас/Пз
Дези, супер си, голяма машина, браво. А рамото е мммм...

Пробвах днес доста нови упражнения за гръб. Има няколко машини в залата, които са страхотни, но трябва някой да ти покаже как точно се ползват. Накрая направо ми трепереха мускулите. Много съм доволна.
Надявам се и утре да успея да си направя планирания глутеус и ще съм много хепи Simple Smile

# 158
Момичета фантастичните!
Дез, страхотна фит форма,поздравления!
Аз да се оплача ,тези дни много трудно ми вървят тренировките.Дали жегата или стреса покрай работата,но не успявам да тренирам пълноценно.А и чувствам ,че губя мотивация, определено ми трябва консултации с професионалист,само дето нещо ме гони и срам .
Иначе до три пъти успявам силово да тренирам ,но не успявам да правя кардио,нямам сили .

# 159
Дез, на снимката изглежда като бая да си свалила от краката. Но пък рамото наистина е супер....

Ани, сподели какви машини, че ми е интересно....В моя фитнес също има много и като ми е скучно, рабнообразявам с тях.

Вчера тренирах крачета. Такава тренировка беше, че веждите ми се изпотиха. Последните дни децата са болни и е едно ходене по болници и манипулации, та режима ми е под всякаква критика. Но пък от него имах много сила. Все се каня да си направя някоя снимка, но вечер има хора и ми е тъпо... Снощи приключих тренировката в 20 и 30, което си е късно за мен.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 10:49 от Punk_GirL

# 160
  • Бургас/Пз
Ани, сподели какви машини, че ми е интересно....В моя фитнес също има много и като ми е скучно, рабнообразявам с тях.
https://www.youtube.com/watch?v=02S_JP3s4Ec - при свалянето на ръцете в долно положение се прави задържане
https://www.youtube.com/watch?v=BeTZjAneZpk - има и още една ръкохватка странична и с нея се вкарва задното рамо https://www.youtube.com/watch?v=gLWo6X_pXPY&feature=emb_rel_end
https://www.youtube.com/watch?v=zucValAzrmI&feature=emb_rel_end - тази също е интересна
https://www.youtube.com/watch?v=cbyT1_yr-4M
има и още две, но не ги намирам понеже не знам как се казват

# 161
Днес изненадах себе си. Имах тежка нощ, безсъние ме налегна и не ми се събират повече от 3.5 часа сън. Много имах за мислене. Тази сутрин обаче буквално "се изкъртих" и нямам обяснение за този прилив на енергия. Адреналин ли е, какво ли? Правих долна част с акцент дупе, за 70 минути изгорих 549 кCal. Чувствам се прекрасно, проблемите изглеждат решими Blush
Смятам така да тренирам до петък. После ще почивам една седмица.

# 162
  • Варна
Vetrena, винаги е радост да те чета
 Не само заради тренировките.

# 163
  • Бургас
Аз пък днес да първи път от много време насам, бягах на открито, на игрището към едно училище. Доволна съм и леко изненадана от себе си (положително). Избягах 3 км за по-малко от 18 мин, без да бързам. Успях да запазя темпото през цялото време. Ще гледам от време на време да разнообазявам с такова бягане.

# 164
  • Бургас/Пз
Съни, браво, всеки път ще е по-добре. Бягането на открито няма нищо общо с това в залата Simple Smile

Ветрена, страхотна си, действаш ми много мотивиращо. Почивката ти ще е заслужена и страхотна.

Аз днес правих супер серии трицепс, рамо и корем. Сигурно направих 600 коремни преси. 10 различни вида по 3 серии, всяка по 20 повторения. Много добра тренировка ми се получи, отдавна не бях отделяла толкова време на корем Simple Smile
Утре крака...

Общи условия

Активация на акаунт