Мама МАЙ-чето люлее, то си гука и си пее (36)

• 12 979
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
   Иночка, честит празник! Още дълги години да сте заедно и да се обичате!  bouquet

Дарито преди малко заспа та успях и аз да изчета темата Grinning
Кате, наистина как се справяш сама с работата и домакинството? Възхищавам ти се! (и май трябва да вземам пример от теб и другите майки с 2 дечица Embarassed)
Ето и една снимка от последната ни фотосесия Grinning (дано да ви хареса и нашата мома Wink)

# 286
  • София
   Бетка никой ли не я хареса за снаха, ще видите като порасне ще я искате ама няма да ви я дадем.
    smile3534
И тя е заета ,но Иночка ти сигурно си пропуснала да видиш.Сега не ми се рови да видя коя мама си я беше избрала,но си спомням,че в тази тема някой си я беше харесал.
Момичета за срещата утре аз съм на линия, в колкото часа ви е удобно идвайте,аз вчера цял ден изкарах в парка,така че ако и утре времето е хубаво пак ще съм там.Ако изберете час преди обяд има вероятност да позакъснеем малко,но все пак се надявам да се видим и да се запозная с тези които непознавам.
Иночка,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА,ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!
Добре дошла на новата мама миши и на бебчо Мануел.Страхотен подарък си получила за рожденния си ден.
 Мами сетих се да ви питам вие посадихте ли дръвче като се роди бебчо и ако да какво дърво избрахте.Аз все още се чудя какво дръвче да посадим и къде точно. newsm78

# 287
Здравейте!да се отчета качили сме малко повече от 1 кг (сега сме 6кг) и 6 см сме пораснали(61м сме).Дадох и Панадол профилактично,че миналия път ми качи 38.2 температура и много я болеше милата,така се гърчеше.Сега спинка и аз се възползвам да отида на гинеколог.Целувки от нас.

# 288
  • София
Да взема и аз да се разпиша преди да са затворили темата.  smile3503
Здравейте на всички МАЙ-ски мами  newsm53
Има няма 2 месеца не съм се отчитала. Но то при нас няма кой знае и какво.
Ходихме си при мама на Панагюрище да ме поглезят и мене и си изкарахме Супер. Направо не ми се прибираше. То ти вземат детето да го погледат докато поспиш, готвят ти, чистят ти - какво да ви казвам ЖИВОТ. Но свършиииии  smile3518 Weary
Сега сме си пак сами в София, даже и гостито си тръгнаха - сестра ми и племеника бяха тук 1 седмица. Сега е ТИХО.
Стоянчо е добре. Взе да се кротва това дете, че преди искаше повече на ръце и плачеше, неискаше да спи. Сега заспива сам, много рядко с чужда помощ. Пу пу да не са му уроки. newsm17
Още е само на кърма и не е захранен. (страхувам се да не го захраня с някой косъм, че както ми капе косата...... ). Сега тепърва ще зачитам как е най-добре да се направи захранването. Аз мисля като започне 5 месец и да започна със сокчета, но има още време и може да реша друго  newsm78. Доколкото разбрах от малкото прочетено вече сте го обсъждали този момент, така че ще попрочета и назад по темите - че колкото сте продуктивни нямате изчитане  atwork smile3529
Все още Стоянчо яде и през ноща. Понякога прави 4-5-6 часови паузи ама рядко, а тези дни яде на 2 часа, направо незнам какво му става. То по скоро се приспива на цицата и яденето е едно ама нали ме буди.......както и да е, да е жив и здрав.
Честито на празнуващите тези дни майки, дечица, татковци  newsm51 Да сте живи и здрави и много обичани
Добре дошли и на новите мами (то и мен ще ме помислят за нова ако се забавя с писанетоwavey
Стискам палци всичко да е наред с Жасминка.
Това е засега от мен
Целувки   love001

# 289
  • Бургас
Мами сетих се да ви питам вие посадихте ли дръвче като се роди бебчо и ако да какво дърво избрахте.Аз все още се чудя какво дръвче да посадим и къде точно. newsm78
И ние с любимия вчера това си говорихме, какво дръвче да й вземем да й засадим в двора на къщата на дядо й в Сарафово на нашта бубулини. Аз съм за брезичка (че е нежна като нея), а мъжа настоява за орехче. Все пак тази седмица ще трябва да я свършим тази работа и ще пиша... Hug Heart Eyes

# 290
  • София
   Бетка никой ли не я хареса за снаха, ще видите като порасне ще я искате ама няма да ви я дадем.
    smile3534

Aaaa, сватя, 'аресахме я ние, ама ти нещо се разсейваш, май?!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ти пожелавам, още поне 5х14 с все толкова обич и щастие!

# 291
Добре дошла на мама миши и бебе Мануел. От кой град сте вие?   bouquet

А Мимозка наистина живее направо до морето. Пресичаш една улица и си на плажа. Страхотно е при тях. Всеки ден си разхожда детето покрай морето!  Heart Eyes Мимозка, при вас имали сладолед "Мания", тия на Рафи тук хич не ми харесват и аз съм фен на Манията!

Иночка , честита ви годишнина. А Бетка отдавна са си я заплюли, така че никакво недаване като порасне!  Grinning

Имар, много хубава идея даваш за засаждане на дръвче, но аз не се бях сетила. Сега ще подметна на Дидо да видя какво ще каже. Кофтито е , ако засадя, сега и на това дърво трябва да му треперя как се развива...... че нали е свързано с живота на детето.

# 292
  • София
Здравейте,поздрави на всички!
Аз пак съм по цял ден навън и не мога да се включа,но и няма нищо ново при нас.
Как е Жасминка,знае ли се вече?Дано се оправи скоро.
И мен много ме е яд за срещата,но като не мога да вляза да прочета;кога ще е другата?
Браво на обръщащите се бебета;мен това малко ме тревожи-Георги преди пет дена направи 4 месеца,а няма никакви мераци да се обръща.
Отивам да попрочета назад и се надявам тия дни да влизам по-често,че тати е отпуска най-после и ще ми отпусне малко време за четене.
Честито на всички скоро станали месечковци и целувки на абсолютно всички прекрасни майски бебчета  love001

# 293
  • Varna
   извинявам се, може да съм пропуснала.  ама аз нали чета оттук оттам. Но пък персонала на хотела то ние сме си като едно семейство  като напише някой нещо   идва да ми докладва какво ново в ношия форум. Та персонала кани всички бебчета на среща  например догодина  май месец. Те щели да гледат децата а ние да почиваме. Така казаха да ви предам  и от тях по една биричка сега

# 294
Здравейте МАЙ-ски мами и малки беборани!
Е, Иночка - супер идея - браво на колегите, а ние наистина можем живот и здраве догодина да се организираме ......ех, мечти......Какво пък, не е толкова сложно, така ще се срещнем и с другите май-ски бебоци от цялата страна  Joy!
Стискам палци, дано всичко се оправи при малката Жасминка и скоро да се приберат в къщи!!!! Praynig
Много мерси от мен и Никол за комплиментите!!! От нас  Hug на всички мънички мушмороци!
Сега за сватосването - на срещата Никол много явно и открито изрази своето предпочитание - Велизарчо на Олчето. Той за сега не прояви особено внимание, но на днешно време като гледам жените са "активната " страна. Големи скици бяха  Joy Joy Joy В интерес на истината до сега Никол не е проявявала такъв интерес към друго бебче, много се смяхме. Срещата мина супер, е както винаги не можахме да се наприказваме, но то си е ясно. А всички бебоци толкова са пораснали от последната среща, направо са невероятни сладурковци!
Само "организаторката" БгВики много ни липсваше, но виждам че Габи е оздравяла и това е най-важното. Мерси, зазагрижеността за монитора.
Иначе, Кабранска, за визията - може да оглавиш класацията за "свекърви" - егаси само как звучи!!!

Много  Hug по пухкавите дупенца!

# 295
  • София
Здравейте и от нас, влкючвам се точно преди затварянето на темата  bouquet
Добре си починахме на село при баба и дядо. Голямо глезене и мързелуване.
Стискам палци за Жасминка, дано всичко да е наред Praynig
Поздравления за месечковците и всички празнуващи
Съжалявам за телеграфния стил, но по-късно дано имам повече време да пиша. Целувки от нас

# 296
  • София
Здравейте и от нас. Ние днес бяхме на консултация и ваксина. Малката вече е 5200 и 59 см. Абе джобно гадже.
Аз исках да почвам да я захранвам ама доктора и не ще. Ще почакам още малко да видим какво ще стане, че много начесто взе да иска да яде и през нощта не пропуска.
Иначе взе да заспива сама, завърти се на една страна и си заспи без проблем. Дори и в количката не ми се налага да я бутам напред-назад.
Лека нощ от мен, че вечерята ме зове.

# 297
Иночка, това за срещата сериозно ли? Ама ние тука имаме над 100 бебета. Персонала уведомени ли са за това?  Laughing Дали ще успеят да се справят!!!??? Те колко души са? Предполагам няма да са много , при условие че четат форума, а им е убягнало , че Бетинка я задяват  Mr. Green

# 298
Здравейте и от мен!
Днес ,явно имах тройно критичен ден.....днес бяхме със баткото и Ивчо на разходка,и тъкмо се ориентирахме да се прибираме да спи и се появи татито и за голямо мое учудване ми предложи аз да остана в градината,а той да прибере ,нахрани и приспи Сами...Дотук добре,ОБАЧЕ-първо,половин час след като тръгнаха ми се обади,че си е забравил ключовете и няма как да влязат в апартамента и ,че Сами много мрънка,та да се прибирам...и аз подпалих количката ,но докато се прибера са се развили следните събития-първо Самчо вдигнал  внезапно температура,зачервил се целия и започнал да реве...,вече тотално объркан татито се сетил ,че има ключ за стаята дето държим количките и го метнал в комбинираната количка,уж да го приспива...,татито паникьосан решил,че докато чакат ще го нахрани и му купил баничка,която като се опитал да му набута в устата и Сами повърнал.../всичко това става долу пред магазина/....обаче Сами пак повърнал и тогава вече ошашавен мъж ми се метнал на първото такси и бегом при ДжиПи-то,която го "успокоила",че си имаме вирус/много тежък и заразен и да пазим бебето/... и така,аз междувременно се прибирам и виждам -всичко леж...детето и татито ги няма...абе ужас...добре ,че най-накрая се обади по-телефона та да се успокоя....но аз пък вече бях набрала и като ревнах....В крайна сметка,сега болния батко е евакуиран при бабата/ и контролирам положението по-телефона/,а аз цял следобед освен супер притеснена,мих стълби  и прах колички,щото и на Ивчо количката беше за пране/че ни се изцвъка едно пиленце отгоре/, и незнам от вируса ли ,от настинка ли,че и доста на течение стоях,сега и аз нещо се поразхлабих....Та ако зачезна,да знаете ,че сме покосени от разстройство...
Но докато съм още на крака/ и извън WCто/ ,да допълня Ани,че като гледам,освен стоте записани бебета и още се явяват,та да не се наложи и при конкуренцията да ни пращат... WinkНо ,иначе идеята е супер Peace
И Иночка,ние Бетинка не я заплюхме,`щото с тия сини очи мислех,че от кандидати не можете да се отървете/.........А Буболинка е права за това,че момиченцата са по активни-днес Христинка на Пепсън,се опитваше да ми награби синчето... Embarassedпък нашия блееее.....та вече спирам да заплювам снахи,че ще ям бой някъде....пък и кой ли ще ме пита мен като пораснат

За дръвче,ние на Сами му взехме елхичка/май е по-скоро борче,но нещо не им разбирам много ,много/,а сега трябва да решим на Ивчо какво да му засадим/на вилата ги бучкаме/...
И за последно,гледам пак само аз тук се мотая-останалите в новата тема ли сте вече?

Общи условия

Активация на акаунт