В деня, когато семейството се връща у дома от болницата, те се сблъскват с гадната изненада, която Тансел е подготвил за тях.
Тансел, обладан от налудничавата си обич към Суна, изпочупи всичко в къщата на Зафер и предизвика гнева на всички.
Зафер разбира кой е злосторникът, прочита и бележката, която Тансел е оставил, но се опитва да скрие всичко това от Фърат, който веднага се досеща кой стои зад всичко. „Може да изпочупи всички вещи от миналото, но спомените ни не може да изтрие.”

Огромна е радостта на Зафер, когато чува, че е реабилитиран, че благодарение на Думан се разкрива истината около допинга. Зафер може отново да се състезава и да продължи кариерата си като треньор по бокс.

Керем официално връчва годежен пръстен на Селви. За изненадата, която подготвя много му помагат момчетата от спортната зала.

Междувременно и други големи новини идват при Фърат и другите спортисти. Sean McVardy, легендарният английски боксьор, роден в Ирландия, който е световен шампион по WBC, предлага мач на Фърат. Зафер и момчетата полудяват от тази новина. Това е волята на Яман. Но Фърат е замислен. Той не иска да остави сина си в това състояние. Негов приоритет е здравето му и той няма да пусне ръката му в такъв момент.

Добри новини носи и Суна. Текстурата на никой, мобилизиран за Гюнеш, не пасва, освен един човек ... Баща му, Фърат може да стане донор на сина си. Сега Фърат е в средата на голяма дилема.
Предстои най-важният мач в живота му, подлагал го толкова пъти на изпитание. Той ще бъде на операционната маса възможно най-скоро, за да даде живот на сина си, без значение, че може да погуби своето бъдеще на талантлив боксьор. Фърат избира сина си без колебание и определят деня за операция. Но в деня на операцията ги очаква неочаквана изненада. Най-лошата възможна изненада.

Тансел напада безпощадно! Фърат е сломен! Какво ще стане – предстои в 32 епизод.

лягайте, аз сега почвам да мия прозорците, че през деня е жега, а ММ в Неделя се прибира (В чужбина е) трябва да лъсна къщата.. че, по цял ден блея по красавците.. Лягайте аз ще ги вардя.. Споко!

благодаря за гифките. Аз вода няма да пия,