🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 690

"Шампион", 32 епизод

В деня, когато семейството се връща у дома от болницата, те се сблъскват с гадната изненада, която Тансел е подготвил за тях.
     Тансел, обладан от налудничавата си обич към Суна,  изпочупи всичко в къщата на Зафер  и предизвика гнева на всички.
     Зафер разбира кой е злосторникът, прочита и бележката, която Тансел е оставил, но се опитва да скрие всичко това от Фърат, който веднага се досеща кой стои зад всичко. „Може да изпочупи всички вещи от миналото, но спомените ни не може да изтрие.”

Огромна е радостта на Зафер, когато чува, че е реабилитиран, че благодарение на Думан се разкрива истината около допинга. Зафер може отново да се състезава и да продължи кариерата си като треньор по бокс.

Керем официално връчва годежен пръстен на Селви. За изненадата, която подготвя много му помагат момчетата от спортната зала.

Междувременно и други големи новини идват при Фърат и другите спортисти. Sean McVardy, легендарният английски боксьор, роден в Ирландия, който е световен шампион по WBC, предлага мач на Фърат. Зафер и момчетата полудяват от тази новина. Това е волята на Яман. Но Фърат е замислен. Той не иска да остави сина си в това състояние. Негов приоритет е здравето му и той няма да пусне ръката му в такъв момент.

Добри новини носи и Суна. Текстурата на никой, мобилизиран за Гюнеш, не пасва, освен един човек ... Баща му, Фърат може да стане донор на сина си. Сега Фърат е в средата на голяма дилема.
     Предстои най-важният мач в живота му, подлагал го толкова пъти на изпитание. Той ще бъде на операционната маса възможно най-скоро, за да даде живот на сина си, без значение, че може да погуби своето бъдеще на талантлив боксьор. Фърат избира сина си без колебание и определят деня за операция. Но в деня на операцията ги очаква неочаквана изненада. Най-лошата възможна изненада.

Скрит текст:

Тансел напада безпощадно! Фърат е сломен! Какво ще стане – предстои в 32 епизод.

# 691

усмивкиии Grinning
За Лека нощ Джеймс Бонд . Ся как ще заспиим

Божествен диаманд .Пистолета е един път Heart Eyes
Sunglasses

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 00:25 от femmi2

# 692
За Лека нощ Джеймс Бонд . Ся как ще заспиим
     Фемиии, няма спане сред тези красавци! Ще ни преследват и в сънищата! Stuck Out Tongue Winking Eye

Miami,  Florida

# 693
Еми Hug лягайте, аз сега почвам да мия прозорците, че през деня е жега, а ММ в Неделя се прибира (В чужбина е) трябва да лъсна къщата.. че, по цял ден блея по красавците.. Лягайте аз ще ги вардя.. Споко!

# 694
Еми Hug лягайте, аз сега почвам да мия прозорците, че през деня е жега, а ММ в Неделя се прибира (В чужбина е) трябва да лъсна къщата.. че, по цял ден блея по красавците.. Лягайте аз ще ги вардя.. Споко!

Грозденце, как да легна като не мога да се откъсна от компютъра - ту съм във вашата тема и поглъщам с интерес всичко публикувано, като задържам поглед и "изучавам" в подробности  Джан, Stuck Out Tongue Winking Eye а после се заплесвам в нашата тема и наблюдавам с такава любов Толга, сякаш го виждам за първи път.
     Луда работа!  Не се е сетил някой от синовете ми да дръпне кабела на рутера, та да ме накара бързо да видя колко е часа. (правили са ми този номер) 

С най-чаровната усмивка Джан ти пожелава да измиеш хубаво прозорците - да светят утре, че ще те провери преди да си дойде твоето момче. Joy Joy

# 695
Здравейте!

# 696
Здравейте, момичета!

"Няма как да скучаеш, когато си сам, защото си в компанията на един интелигентен човек."
От сборника "Избрани мъдрости по време на карантина"

Слънчев и усмихнат ден!

# 697
Няма асансьор към успеха.
Трябва да минете по стълбите...

# 698
Няма асансьор към успеха.
Трябва да минете по стълбите...
    Към този чудесен цитат да прибавя и аз нещичко. Винаги съм оценявала таланта, съчетан с трудолюбие и постоянство. Вероятно това е причината толкова много да ценя Толга и неговото творчество. Разбира се, не мога да пренебрегна красотата и харизмата на този хубавец.

„Никога не съм мечтал за успех, работих за него!“
© Толгахан Сайъшман

Да не забравяме и нашата красавица. Още се надявам, че скоро ще се появи на екран!

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 11:27 от Emiliya

# 699
Хелоуууу кво правите , жега ли е ?
да изпием по една студена вода и питие

Stuck Out Tongue Winking Eye
Емии , в една руска група набарах страхотни гифки ,много са.
Чудя се дали да не ти пратя на лични от тях така ще ги запазим .

да се покатерииим Grinning

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 16:22 от femmi2

# 700

Феми, благодаря за гифките. Аз вода няма да пия, Joy Joy  но се гмуркам до този младок. Да се разхладя, не за друго. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Гримьорката на Толга - Çiğdem DOĞAN е качила много хубави снимки с нашия красавец. Извадих само тези - по късно ще пусна и други.

Цитат
cigdem6262
Стигнахме до края на проекта @Itsayisman -сърцето му е красиво. Обичам неговата човечност, надявам се да го срещна отново. Надявам се да се срещнем отново 👊🏻🙏🏻😉 # шампион.

# 701

Емии , този колаж тройния  твой ли е ?
Емиии ,заповядай чичи Джак с Емко,като не искаш студена вода:joy:
Горкия ,страда но ще го утешим .
И това му подхожда да пие секси на екс Hands Pray

на това интервю за румънската тв се лигавеше , изобщо не му беше до това  ама  като е обещал
 За разнообразие едни жълти шорти  , пак е хубав Heart
червените ги скъсахме от мандахерцане

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 20:22 от femmi2

# 702
Емиии ,заповядай чичи Джак с Емко,като не искаш студена вода Joy
Горкия ,страда но ще го утешим .
И това му подхожда да пие секси на екс Hands Pray
    Феми, утешавай сладура, че много страда! Joy На мен по-ми е секси боксьора - днес доста негови снимки се появиха!

Да пусна и аз едни червени шорти - на  истинския Аполон. Фигура, осанка, излъчване ... това е маминият хубавец.

# 703
Flowers Bouquet ЕМИ* радвам се за многото нови снимки на Толга
пусни ги всичките,да не изчезнат..
Sunglasses

Nature Boom Феми*  не знам така ли ми се вижда
но под жълтите шорти с цветето, носи и червените..
Joy

Мистър Грешка* Heart Eyes

# 704
Flowers Bouquet ЕМИ* радвам се за многото нови снимки на Толга
пусни ги всичките,да не изчезнат..
Sunglasses
    Софи, едно от сторитата ме затруднява, не мога да сваля снимките оттам. Изнервих се, но искрено се посмях на тази стара снимка. Толга на летището - натоварен доволно с куфари и кашони - вероятно носи армагани на албанската пиявица. Joy

Испания също отрази участието на Толга в новия проект:
Цитат
Новият сериал # SerefSözü с участието на #tolgahansayisman и който ще бъде продуциран от Tims & B за канал ShowTV, ще бъде заснет в Измир.

Общи условия

Активация на акаунт