Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 444
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета, къде сте си проследявали беременностите, след така мечтаните две чертички? Може ли да ми препоръчате добър лекат в София или Стара Загора? Балгодаря!

# 406
Здравейте момичета! Моля да споделите, къде си правите в събота и неделя PCR  тестовете в София. Ако някой знае лаборатория в района на Габрово или Плевен, също ми е ОК ( става въпрос за събота и неделя).
А Търново вариант ли е? Медика работи в събота до обяд и прави тестове http://www.labmedicabg.com/, има клон в Габрово, но не работи в събота.

# 407
Привет, момичета! Ние този понеделник пътувахме с кола до Бахчеджи. Понеже ходихме само за първичен преглед, първоначално смятахме да се върнем същия ден и да пуснем теста навръщане на границата или в Бг. Докторът поиска и консултация с уролог, но същия ден урологът бил в другата клиника, затова ни записаха час за него на следващия ден. Така, че се наложи да пренощуваме в Турция. Мисълта ми беше за PCR теста, направихме го в една болница, с която Бахчеджи имали споразумение и цената е 220 турски лири на човек за техни пациенти. Организацията е много добра, координаторката ни записа предварително час, след което отидохме и минахме без да чакаме, резултата излезе на другия ден, понеже направихме теста следобед. Обясниха ни, че ако бяхме направили теста сутринта, резултата щял да излезе до края на работното време. Така минахме безпроблемно границата.

Mrpeteva, здравейте!
1. Как се казва болницата в която правихте теста?
2.На какво разстояние е от Бахчеджи ?
3.Ако сте ходили с личен автомобил до там, имаше ли къде да паркирате?
Благодаря предварително за отговорите!

Здравейте, Крис!  Болницата се казва NP İstanbul, намира се в азиатската част на града. С навигация се намира лесно, има паркинг и човек отговарящ за него. Като разбрахме, че не е много близо до Бахчеджи, искахме да си пуснем теста в Аджъбадем, която е точно срещу клиниката, но там ни казаха цена за 1 тест-150 евро, доста скъпо излиза, за двамата-300. Координаторката ни каза, че някои пациенти отивали и се връщали с такси, и пак им излизало по-изгодно.

# 408
Здравейте и успех на всички.!  По закон като работиш имаш отпуска 20дни. Освен тях имаме ли право да ползваме допълнително дни за отпуска за инвитро процедури,?

Здравейте, незная до колко ще ви е полезен отговорът ми Simple Smile  Във фирмата, в която работя, от ЧР ми обясниха, че тези 20 дни отпуск могат да се използват между пункцията и тансфера. Започват да текат от датата, на която е извършена пункцията. Допълнителен отпуск мисля, че не е предвиден. Аз използвам болнични от личния ликар, като предварително бях обяснила на шефа ми за какво става въпрос.

# 409
Здравейте момичета! Моля да споделите, къде си правите в събота и неделя PCR  тестовете в София. Ако някой знае лаборатория в района на Габрово или Плевен, също ми е ОК ( става въпрос за събота и неделя).
А Търново вариант ли е? Медика работи в събота до обяд и прави тестове http://www.labmedicabg.com/, има клон в Габрово, но не работи в събота.
Благодаря за информацията. Ако може да се включат и други с информация за София, за събота и неделя за лаборатория, която да прави PCR тест и да излиза в рамките на деня онлайн.

# 410
Привет, момичета! Ние този понеделник пътувахме с кола до Бахчеджи. Понеже ходихме само за първичен преглед, първоначално смятахме да се върнем същия ден и да пуснем теста навръщане на границата или в Бг. Докторът поиска и консултация с уролог, но същия ден урологът бил в другата клиника, затова ни записаха час за него на следващия ден. Така, че се наложи да пренощуваме в Турция. Мисълта ми беше за PCR теста, направихме го в една болница, с която Бахчеджи имали споразумение и цената е 220 турски лири на човек за техни пациенти. Организацията е много добра, координаторката ни записа предварително час, след което отидохме и минахме без да чакаме, резултата излезе на другия ден, понеже направихме теста следобед. Обясниха ни, че ако бяхме направили теста сутринта, резултата щял да излезе до края на работното време. Така минахме безпроблемно границата.

Mrpeteva, здравейте!
1. Как се казва болницата в която правихте теста?
2.На какво разстояние е от Бахчеджи ?
3.Ако сте ходили с личен автомобил до там, имаше ли къде да паркирате?
Благодаря предварително за отговорите!

Здравейте, Крис!  Болницата се казва NP İstanbul, намира се в азиатската част на града. С навигация се намира лесно, има паркинг и човек отговарящ за него. Като разбрахме, че не е много близо до Бахчеджи, искахме да си пуснем теста в Аджъбадем, която е точно срещу клиниката, но там ни казаха цена за 1 тест-150 евро, доста скъпо излиза, за двамата-300. Координаторката ни каза, че някои пациенти отивали и се връщали с такси, и пак им излизало по-изгодно.
Благодаря,☺и ние лесно стигнахме с навигацията, чудехме се дали да хванем такси,  но се отказахме.
Сега си чакаме тестовете.

# 411

Резултатите след колко време са готови, че скоро и ни е ще пътуваме за трансфер и не ми се ще да имам притеснения на границата на връщане .

Здравейте, tanya8008! Ние на следващия ден си взехме резултатите, понеже направихме теста следобед. Но, мисля, че ако си направите теста сутринта, може вечерта на същия ден да са готови резултатите.

# 412
  • Пловдив
Добро утро момичета,! Предсой ми пътуване за започване на стимулация в Бахчеджи. Бихте ли ми предложили апартамент или студио да има кухненско, защото ще трябва да останем през цялата стимулацията.

# 413
Здравейте, момичета. Имам въпрос към тези от вас, които са приемали Тарлусал. Колко дни след спирането му започва месечният ви цикъл? Благодаря предварително за отговорите!

# 414
Аз го спрях преди пункцията, имах пункция и след това ми дойде както обикновено, след около 12 дена след пункцията. Не съм имала отклонения като го взимах.

Здравейте, момичета. Имам въпрос към тези от вас, които са приемали Тарлусал. Колко дни след спирането му започва месечният ви цикъл? Благодаря предварително за отговорите!

# 415
Момичета здравейте,вие пускате ли на втори ден някъкви изследвания.Искам да съм подготвена като тръгна,че като питам координаторките те ми отговарят твърде късно

# 416
Здравейте! Предстои ми трансфер на единствен ембрион в Бахчеджи. Ще ми е първи трансфер след 2 стимулации. Въпросът ми е - всички ли сте имали среща с имунолог преди трансфера? Ако да- били ли сте насочени ( по мои наблюдения в турската клиника не държат) или сте правили консулт по собствено желание?
Благодаря предварително Simple Smile

# 417
Здравейте! Предстои ми трансфер на единствен ембрион в Бахчеджи. Ще ми е първи трансфер след 2 стимулации. Въпросът ми е - всички ли сте имали среща с имунолог преди трансфера? Ако да- били ли сте насочени ( по мои наблюдения в турската клиника не държат) или сте правили консулт по собствено желание?
Аз не съм имала консултация след трансфера,а и докато бях бременна. Но живот и здраве следващия ще се консултирам,защото имам витамини,които са ми ниски.

# 418
В турските клиники не обръщат внимание на изследвания и препоръки, които са предписани от имунолог, но те са много важни. На мен, а и на доста хора  изключително много ми помогна доцент Русев. Един от най-невероятните лекари, които съм срещала. Писала съм Ви подробно на лични.

Успех на всички!

# 419
Турските  ин витро клиники са много, не се изчерпват с  Бахчеджи и Мемориал, има и клиники които обръщат внимание на имунологията.
В момента Аджибадем Маслак правят клинично проучване за връзката между имунология и бременност. Знам, че изследват съксес рейта сред пациентки  получили имунологични вливки преди трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт