Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 391
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
да те успокоя че съм имала 3 краткотрайни упойки в Бг и все ми беше странно , В Турция се събудих след 2 минути , и след 30 бях готова да ми паля колата към Бг ! Казаха ми да си ходим на другия ден към БГ,но ние след като ни изписаха събрахме тоновете багаж и си запалихме Simple Smile така че споко Simple Smile Чувала съм милиони момичета да се прибират даже с автобус

Благодаря ти Bochinka! Много ме успокои. Ние след пункцията сигурно ще си останем още една нощ:)

# 526
както се чувстваш най спокойно ти . Не се притеснявай всичко ще мине наред ❤

# 527
Здравейте днеска ми е деня на трансфера имам много силни емоции вълнения чувства които не мога да ги опиша с думи.Стискайте палци момичета... Simple Smile
Успех!

# 528
Здравейте днеска ми е деня на трансфера имам много силни емоции вълнения чувства които не мога да ги опиша с думи.Стискайте палци момичета... Simple Smile
Ех тоя естроген, бе:) Овладей емоциите, Таня и успех! Flowers Four Leaf Clover

# 529
Успех!

Благодаря!

# 530
Здравейте, дали някой е правил ERA тест в клиниката? Може ли малко информация как се случват нещата и каква е цената? И съответно дали е имал значение този тест при вас? Благодаря!

# 531
Момичета, включвам се да съобщя, че започвам подготовка за замразен трансфер. Нещо ми се свива стомаха от притеснение..

# 532
  • What are you laughing at?
Момичета къде отсядате за по-дълъг период от време в Истанбул?

# 533
Здравейте, днес моята пункция мина успешно. Нямаше гадене или дискомфорт, чувствам се отлично. 8 яйцеклетки:)))) Ще правим свеж трансфер.

# 534
Здравейте, и моята пункция мина днес, изключително леко, следва свеж трансфер на 17ти 😊

# 535
Здравейте, ние в сряда почнахме стимулация. Следващия ми преглед е в понеделник. Доктора каза, че на пункцията ще реши дали ще правим свеж или замразен трансфер. Досега съм имала само свеж (отрицателен). Все си задавам въпроса, дали при замразения трансфер шансовете не са по-високи и как преценят кое е по-добро Simple Smile)

Здравей,
Аз зададох този въпрос, док ми отговори, че е еднаква успеваемостта.
Аз имах свеж. 3ти свеж. И този беше отрицателен. Но не знам дали има отношение... има безброй фактори. На ме именно имлантацията ми е тъмна индия...както явно и на докторите. Защото нямат отговор защо не се е получило при добра лигавица и добър ембрион.

Ами аз точно това не успях да проумея и да се съглася с тях. 3 трансфера имам и аз вече. Отделно 5г опити по ест път. Нямам забременяване. И на въпроса какво ще правим? Отговора беше - трябва да оцелим правилния ембрион. При което не знаех дали да се развикам или да се разплача...защото за 5г така ли не го оцелихме този ембрион не знам. Егати малшанса...
Познато ви е на всички чувството на безпомощност... а аз все мисля, че нещо се пропуска. Питах за вливки ... общо взето не се взимат предвид от повечето лекари.

# 536
Аз просто съм решила да се доверя на доктора. Колкото повече го мисля, толкова повече се тревожа.На мен също не ми препоръчаха вливки, изписаха ми само Кораспин.Искам да вярвам, че всичко ще е наред. Силно се надявам в Турция да успеем.

# 537
Момичета при мене нещата май не се случиха пак имам доста силно зацапване писах на Хафизе и ми каза да спра кораспина каза,че понякога се случва да има зацапване миналата седмица събота ми беше трансфера незнам какво да правя?

# 538
  • Живее на Луната
Не бързай да се настройваш негативно. Почивай си повече и след 2-3 дни тест!

# 539
Момичета при мене нещата май не се случиха пак имам доста силно зацапване писах на Хафизе и ми каза да спра кораспина каза,че понякога се случва да има зацапване миналата седмица събота ми беше трансфера незнам какво да правя?

На мен това ми е казано от лекар: спира се веднага кораспин/аспирин протект. Най- доброто нещо, което може да направите е да отидете на лекар, особено ако зацапването е с червен цвят. Ако имате витамин К1(важно е е да е 1, защото има и 2) - пие се по 15 капки на ден докато не спре зацапването, след като спре зацапването - продължавате с кораспина по предписание. Други лекари предписват дуфастон - 3х1 на ден. Но наистина - при първа възможност - отивайте на лекар. Това е при положителен тест за бременност. Стискам палци!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 15:40 от fia37

Общи условия

Активация на акаунт