Косопад - 18

• 74 817
  • 896
  •   1
Отговори
# 240
Момичета и аз съм с косопад от мес април-СЕРИОЗЕН
Изследвала съм доста неща в норма са, но ми откриха ендометреоза и си мислех, че косопада може да е от него- но лекарите отричат
Чета за биотина и освен този на Натрол  има ли друг, който бихте препоръчали. Ползвам паралелно два шампоана : Приорин и Дюкре, но сякъш ми излезе лек пърхут- та сега ползвам Виши Деркос..редувам ги.
Някой има ли впечатления от Плазмотерапия за косопад-PRP ?
За пърхутка от противокосопадните шампоани, най- вероятно е от изсушаване на скалпа. При мен абсолютна всички водят до раздразнение, сърбеж и т.н. След 3-4 измивания се получава такъв ефект. Започнах преди използване да слагам маслата и така се намалява този ефект. Не изчезва напълно, но е поносим и скалпа ми е по-спокоен. За ефект от тях за косопада още е рано (ползвам ги от 3 седмици) заедно с Приорин таблетки. Ще се включа ако има по- чувствителна промяна.

# 241
Та в този ред на мисли, към момичетата, ползващи маслени маски: След колко време видяхте резултат?

# 242
  • София
Та в този ред на мисли, към момичетата, ползващи маслени маски: След колко време видяхте резултат?
Зависи колко често прилагаш маските- за силен косопад правя всяка седмица и той чувствително намалява в рамките на месец. Видимо сгъстяване на косата може да очакваш след по-дълго време, около половин година по спомен.

# 243
  • Варна
Фризьорката ми препоръча тези ампули https://hairbox.org/50_73-hair/193-powerizer-lotion.html
-  Selective Cemani POWERIZER LOTION.
Някой ползвал ли ги е и има ли впечатления?
🌺

# 244
Фризьорката ми препоръча тези ампули https://hairbox.org/50_73-hair/193-powerizer-lotion.html
-  Selective Cemani POWERIZER LOTION.
Някой ползвал ли ги е и има ли впечатления?
🌺
Фризьорката ти ги е препоръчала, защото е дистрибутор и за продажбата им, ще вземе кинти. Не се доверявайте на подобни "оферти". Това е същото, както дерматолозите масово изписват Дюкре. Изобщо не ги интересува, че никаква работа не вършат, ама процента в джоба им идва дюшеш.
Това са някакви ампулки с кофеин, които, ако толкова държиш да пробваш,  можеш да намериш на друга марка на 10 пъти по-ниска цена.

# 245
Благодаря за отговорите. Някой ползвал ли е шампоан Ревалит, видях го в апеката , цената му е сериозна, незнам струва ли се? Някой от вас да го е ползвал?

# 246
И аз от около 2 месеца имам ужасно силен косопад. Правих си изследвания на щитовидната жлеза, желязо и тестостерон. Всичко ми е в нормата. От около месец пия цинк+биотин, също и рибено масло и витамини на центрум от a-z. Дерматоложката ми предписа шампоан и серум против косопад на ревалид, който да си втривам всяка вечер в кирените. Ползвам го от около месец, но никакъв резултат не виждам все още.

# 247
Благодаря за отговорите. Някой ползвал ли е шампоан Ревалит, видях го в апеката , цената му е сериозна, незнам струва ли се? Някой от вас да го е ползвал?
На предната страница е писано за този шампоан

# 248
  • София
Момичета, здравейте. Оказах се и аз с този проблем. Накратко пих около 3 години противозачатъчни, юни тази година ги спрях и се започна, от началото на септември имам адския косопад, чак се стресирам вече, при условие, че нямам особено гъста коса. От около 2 седмици ползвам ампулите и шампоана на Фито, резултат не виждам, моля споделете какъв лекар трябва да посетя и най-вече има ли някое сред вас при която се е появил косопада при спиране на ОК и как се е оправила. Доста неща изчетох и това е един от страничните ефекти при спиране на ОК, но това не ме успокоява....с тези темпове нищо чудно и без коса да остана.....

# 249
mundi,  предполагам, че е като косопад след бременност, колко е сериозен? Би трябвало когато се наредят хормоните да се регулира. В този случай незнам дали шампоани и ампули биха имали ефект? Тук доста от момичетата са доволни от ампули с аминексил. Аз се опитах да ги ползвам, но ми дразнят скалпа и се отказах.

# 250
  • София
Привет,
Аз след раждането ми преди 7 години имах отново косопад,но този сега е доста повече. Силно се надявам скоро да влязат в норма тези хормони, защото не ми се иска да остана без коса....без това ми е доста тънка и не особено гъста. Искаше ми се някой с подобен проблем да сподели за евентуално решение....

# 251
Зависи колко често прилагаш маските- за силен косопад правя всяка седмица и той чувствително намалява в рамките на месец. Видимо сгъстяване на косата може да очакваш след по-дълго време, около половин година по спомен.

Какви са тези маслени маски

Посетих кожен лекар и след като и показах всички изследвания в норма само ендометреозота - тя реши реакционен косопад FlushedSad
Написа ми рецепта за дит Д спрей на Бетър ю, че бил по голям концентрат от Джеймисън  и за ампулите на  Phytocyane
Някой ползвал ли ги е и имал ли ефект?
Ще полудея вече.

# 252
Как от ендометриозата? И аз май си имам такава, но съществува от около 7 години, а косопада е от сега. Иначе пия вит. Д, заради липсата му, витамините на Фито. До скоро бях с тяхните ампули за мъжки косопад, а от днес Фитоциан за женски такъв. Ефект от почти 3 месеца не съм видяла. Маски правя преди всяко миене вече. И какви са тези изследвания за ендометриоза?

# 253
Здравейте страдам от този гаден косопад от мисляче вече година Незнам да ли се дължи от раждането но , наистина е силен косопада косата ми е доста тънка и сега този косопад Незнам мисля че доста се засили последно време щото на места вече нямам коса 😟 да ми предложите наистина нещо ефективно

# 254
Цялата дискусия в темата е посветена на това, че няма едно наистина ефективно нещо. Ако не разберете от какво точно е косопада при вас, няма как да ви помогнем със съвети.

Общи условия

Активация на акаунт