Косопад - 18

• 74 703
  • 896
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Може да комбинирате с друго масло срещу косопад, вместо да нанасяте чисто рициново. Аз смесвам с масло от ему и измиването след това е лесно. Не бива да се прекалява и с количеството- 1-2 супени лъжици са достатъчни за цялата глава.

# 481
За първи път пиша в тема за коса.
Руса съм. Ползвам професионални продукти на милкшейк и олаплекс. Уж не ми е изгоряла косата, но не расте.
Мисля, че започна да оредява.
Започнах да правя маска с тривитаминол, яйце и арганово олио, което понякога замествам с кокосово.
Засега май има ефект,защото изглежда доста израснала в сравнение с друг път за същия период.
Имате ли някакви съвети относно тривитаминола?

# 482
  • Somewhere in Spacetime
В YT следвам няколко дерматолози и медицински козметици.
За биотина някои споделят, че от медицинска гледна точна е много, много рядко явлението да имаме дефицит на В7, т.к. го има почти във всяка храна. Пиенето допълнително не помага в борбата с косопад, а често, като страничен ефект, се появява акне.
Споделям какво казват професионалистите.
Също прочетох наскоро мнение за една книга - The Hormone Cure, Dr. Sara Gottfried. Мисля, че и на български език я има, не съм сигурна. Някой от темата да я е чел? Наистина ми стана интересно за хормоналния баланс и влиянието му върху различните процеси в организма. Та, в тази книга се говори как да възстановим баланса и да си решим редица здравословни проблеми.
Следваща ми е в списъка за четене.

# 483
Кога се прекратява терапия, която е дала резултат? Нямам косопад още след 2рата апмула, но докога да си слагам ? Вече 7 бр съм си нанесла

# 484
О, Фръц, завидях. Кои ампули ползваш и какъв вид е твоя косопад?

# 485
Нямам представа за вида косопад, нямам хормонални проблеми и сезонен не е.
 Ампулите са Bioxil, шампоан Phytonovathrix. Изненадана съм, че се повлиях още от първата ампула. Чудя се когато ги спра дали пак ще се завърне косопада. Не мога да преценя какъв е протокола, 1 фабрична опаковка е с 12 ампули, но това са 48(мои)дни. Дали да не сложа още 1 и да направя пауза?

# 486
Нямам идея. Аз за първи път се сблъсквам с това. Според мен продължи още, за да видиш и поникване на нови косми, а не само спиране на косопада. При мен има зона, в която няма изникване на нови къмчета и това ме побърква.

# 487
Момичета в каква комбинация се пиеше витамин Д. Не мога да открия имформация в интернет,а си спомням че имаше нещо.

# 488
С к2, ако не се лъжа,  и най-добре по време на храна и така по-мазна.

# 489
  • София
С витамин К2. Сутрин, с храна. Поне така знам аз от доктор имунолог.

# 490
  • София
Момичета в каква комбинация се пиеше витамин Д. Не мога да открия имформация в интернет,а си спомням че имаше нещо.
С вит. К и хранене, което съдържа мазнина.

# 491
Благодаря момичета !

# 492
Момичета, нещо не помага , продължавам да си ги ръся,? Дали се засили от есента -незнам. Да пробвам ли пак с ампулите с аминексил, незнам. Имам сериятя на Виши.?Последния път ми раздразниха скалпа? Ще дам още време на Приорина , но вече се отчайвам ...

# 493
  • През девет планини в десета...
Момичета, нещо не помага , продължавам да си ги ръся,? Дали се засили от есента -незнам. Да пробвам ли пак с ампулите с аминексил, незнам. Имам сериятя на Виши.?Последния път ми раздразниха скалпа? Ще дам още време на Приорина , но вече се отчайвам ...
Аминексила не премахва причината на косопада, той разширява йонните канали и така корена се храни с кръв, но в момента на спиране на Аминексила косопада пак се завръща и то двойно. Аминексил е миноксидил, трябва да го ползваш цял живот без прекъсване, иначе се губят резултатите

# 494
Аминексила не премахва причината на косопада, той разширява йонните канали и така корена се храни с кръв, но в момента на спиране на Аминексила косопада пак се завръща и то двойно. Аминексил е миноксидил, трябва да го ползваш цял живот без прекъсване, иначе се губят резултатите
Благодаря, не го знаех, мислех че е по-леката артилерия от миноксидила. Явно така ще си карам Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт