Най-гадната зодия за жена! - 2

• 42 039
  • 784
  •   1
Отговори
# 525
  • България
Нямам големи драми с Овните, нищо че съм Везна.
Обаче дъщеря ми Телец не ги трае.
Много гадно я предадоха приятелки Овен, едната даже преспа с гаджето ѝ, разбира се, той вече е в миналото.
Представете си какво изпита при новината, че очаква малко Овенче. Joy Grin

# 526
Имам впечатление, че много от Овенките прикриват ранимостта си с грубост и безпардонност. Освен това са и най-ревнивите и отмъстителни след изневяра от всички останали представителки на зодиака.

# 527
Да, вярно е за отмъстителността.

# 528
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Напоследък има 3 овенки покрай мен, които много ми допадат. Чак да не повярваш...
На рачешката ми личност доста странно разбирателство, но факт.
Едната е супер кадърна, направо незная как един човек може да знае и може толкова много неща, да чете и поема тонове информация и закони, и нормативни актове и какво ли не. Няма нещо, което да я питам и да не ми го каже веднага....

Другата води номерация на всичко, които излиза от службата... Супер оправна е и много може да се разчита на нея.

Третата е много, много малка, но толкова добре организирана и стриктна, подредена. Възхищавам ѝ се...

И са с невероятно излъчване! Просто греят! Първите овенки в живота ви, които толкова силно ме впечатляват!

Иначе имах колежка в университета, с прякор "... Тъпото". Ако има един човек, неразбрал нещо - това беше тя... Пълна и с изцепки... Преподавателя каже нещо, тя след 5 минути вдига ръка и пита съответното нещо, което е току що казано... Потресаваща ми беше...

# 529
  • София
Овенките имат човещина, нищо че са лудички.

# 530
  • Тра-ла-ла
Тогава за кои зодии жени може да се изпее песента "Ти нямаш сърцеее"? Joy

# 531
  • София
Дева, козирог, водолей

Иначе имах колежка в университета, с прякор "... Тъпото". Ако има един човек, неразбрал нещо - това беше тя... Пълна и с изцепки... Преподавателя каже нещо, тя след 5 минути вдига ръка и пита съответното нещо, което е току що казано... Потресаваща ми беше...
Има ли близначка въпросната Grinning една идея по-умна.

# 532
Темерути, гадняри и саможивляци има от всички зодии, уви.

# 533
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Дева, козирог, водолей
Според мен - водолей, също. Студени са доста, и странни за мен.

Има ли близначка въпросната Grinning една идея по-умна.
Мне, само дете - живя си с техните до 30. Мама я уреди на работа..... Въобще, способна жена Joy
Майка ѝ де, да не решихте нещо за въпросната.....

# 534
# 535
Абе хора, предупреждавайте, че е смешно... За малко да ми излезе фъстък през носа...
Любимите са ми папагала Лъв, както и кучето Риба, кучето Дева, и естествено Рачето Joy

# 536
И аз се разревах от смях Smile
Баш са ги улучили животинките.

# 537

Според мен водолеите и стрелците. Много дебелокожи представителки познавам.

# 538
  • Асеновград
Да, вярно е това за водолеите, но всъщност повечето хора така ги виждат, а не е точно така. Те много обичат и се раздават, но само за най-най близките си!  Изобщо не ми пука иначе за останалите.
Факт е, че са странниците на зодиака. Това са хора които твърдят че много държат на теб и после може да не ти се обадят или пишат със седмици, или дори месеци. И за тях в това няма нищо лошо.😂 Не ги разбирам много, но заради тази си въздухарска същност не мога много да общувам с тях. Аз като рак търся сигурност и консистентност в отношенията си, а това няма как да го очакваш от водолей. Но иначе са ми интересни и мога много да си говоря с тях. Имах преди двама приятели водолей и двамата са гейове, единия и до ден днешен ми е приятел просто се виждаме много рядко, а другия замина за чужбина и не сме си писали от тогава.
  Странни птици са определено.

# 539
  • София
Мен водолеите ме приземяват. Като почне нЕкоя риба да ми говори за задгробния живот и врачките си, водолеят вика "а 2 шамара ше те оправят ли".

Общи условия

Активация на акаунт