Най-гадната зодия за жена! - 2

• 42 030
  • 784
  •   1
Отговори
# 570
Fearnot, не съм гледала изобщо от интернет, аз съм зарибена по зодии още от малка, и винаги като се запознавам с човек първото нещо което правя е да анализирам зодията му :Д звучи налудничево
Просто го правя за да разбера дали наистина характера на хората отговаря на зодиите им, и съм разбрала че не при всички е така. Познавам хора, които са един и същ знак, а съвсем различни характери. Тези неща които съм написала са най-общо казани и качества които съм срещала най-често у хората според зодията им.
 Account, не казвам че телците скачат на бой и се карат с всеки срещнат, но има едно нещо което съм забелязала при тях и това е че, не са милостиви към другите и не им пука, че ще ги наранят с действията си, така де, пак да кажа имат голямо самочувствие и режат без да им дреме, леко злобнички са, не казвам че всички са така, има и изключения много ясно, но всички телци които познавам са такива, поне в моето обкръжение
leoreta666 да не си Скорпион , че ние така обичаме да се вглеждане в хората и да анализираме .
Телец агресивен, да бе!
Някой пак е дърпал бика за опашката?
Едно тънко нещо да намерят по тебе и почват да те дърпат за него значи…Как да се защити животинчето, ако не с един биволски къч изневиделица и неочаквано, за които си мислят, че биволското търпение е наистина безкрайно.
Освен това, от един ритник и по-лошо има, примерно, да ги качи бикът на рогата и да ги подмята като парцал,докато сам се измори от тази тъпня, и не реши да си полегне на спокойствие,да похапне и прозее.
А всъщност е толкова лесно, погалваш зад ушите, пляскаш го по задницата, даваш му свежа тревица, и той ще ти позволи да го пояздиш. А и една мила дума му кажеш, ще позволи и бикът за рогата да хванеш, че да се почувстваш като един истински филмов каубой с ласо, нищо, че може да му писне изневиделица, и ако му се правиш на голям ездач ще изхвърчиш през девет планини в десета. И без това с времето все по-малко боли, просто на такава добрина  лесно се свиква.
Бикът толкова се харесва себе си самият, жалко, че няма как сам да язди себе си, въпреки, че от инат и планина може да повдигне. Прекалено е тромава гадината, за да се качи на собствения си гръб.
На всеки по един бик пожелавам за новата година, за да видите какво е лоялност, търпение и адски къчове!
От добротата си страдат телците!

Скорпионът ревнив и потаен? Пълни измишльотини!! Друг път за тях. Но и те, от добрината си страдат, душичките. Two Hearts
Страдаме да,  лошото  е че потъваме  мн в мисли и чувства , и водата вместо да се движи става блато.

# 571
Водата е неподвижна, та затова.

Аз последно време се улавям, че ставам все по-злопаметна. Докато преди беше мех, махвам с ръка и продължавам, то сега съвсем усърдно си пиша в черния тефтер. Това от дъртизъм ли е или някоя планета се е разместила? Дразнещо ми е.
Ей, Джулая, сега ако кажеш че съм в ниско проявление ... ще те застрелям.

# 572
  • Тра-ла-ла
Всички с копитца газят. Къде без да искат, защото такава им е животинската природа - козел, овен, бик, кон. Къде съвсем осъзнато се възползват от тези си дадености....

Аз също обичам да наблюдавам хората, да узнавам зодиите им и да навързвам кое в характера им откъде идва и да знам от кой какво ме очаква. Разбира се, че няма как всеки да отговаря 100% на описанието на зодията си и всички представители да си приличат 1:1. Има ниски проявления на зодиите, има високи.

Скоро един приятел ми разказа по телефона на 2 на 3 за тъща си. Питах го "Да не е Козирог?" Той вика "Чакай да помисля. На 24 декември е" Joy

# 573
seastars, Не, близнак съм с асцедент дева Grinning

# 574
  • София
Телците за завистливи, много обичат да се сравняват и да мерят дали някой има повече ядене или пари от тях. Еснафи на моменти. Но не бих казала, че са особени агресори. При мъжете се наблюдава някаква пасивна агресия, но за жените - не мисля.

# 575
Точно. Пасивно агресивни са мъжете. Все гледат да те захапят и уязвят, но някак така, че да изглеждат над нещата.
Жените могат да са доста подли за мен. И никога нищо не поставят над собствения си комфорт и интерес.

# 576
Това се покрива 1:1 с всяко описание на зодиите в интернет.
Което ме подсеща, че често съм се чудила колко обективно можем да гледаме на зодиите, абстрахирайки се от наложените стереотипи (щом е рак, значи е чувствителен; щом е скорпион - много страстен; лъв - горделив; девите - критични и пр.). Аз лично съм обременена от “типичния профил” на някои зодии, хващала съм се.
Аз също не харесвам предубеността, затова съм избягвала да пиша негативни коментари с конкретика в темите за зодии, като еди коя си зодия не харесвам..

И все пак моите лични впечатления за хората, които съм срещала в живота ми, са, че може да се получи нещо наистина много неприятно от комбинацията Водолей - Козирог... Като държа да подчертая ясно - жена със слънце във Водолей със силно козирожко присъствие (асцендент, луна). Водолеите носят в себе си едно много отблъскващо чувство за безнаказаност и примесено с амбицията на Козирога се получава нещо страшно. А амбицията не винаги означава честен труд.✌️ Козирогът е повече амбициозен отколкото трудолюбив. И говоренето зад гърба, комплексите и злобата никак не са му чужди в ниските му проявления.

# 577
Това се покрива 1:1 с всяко описание на зодиите в интернет.
Което ме подсеща, че често съм се чудила колко обективно можем да гледаме на зодиите, абстрахирайки се от наложените стереотипи (щом е рак, значи е чувствителен; щом е скорпион - много страстен; лъв - горделив; девите - критични и пр.). Аз лично съм обременена от “типичния профил” на някои зодии, хващала съм се.
Аз също не харесвам предубеността, затова съм избягвала да пиша негативни коментари с конкретика в темите за зодии, като еди коя си зодия не харесвам..

И все пак моите лични впечатления за хората, които съм срещала в живота ми, са, че може да се получи нещо наистина много неприятно от комбинацията Водолей - Козирог... Като държа да подчертая ясно - жена със слънце във Водолей със силно козирожко присъствие (асцендент, луна). Водолеите носят в себе си едно много отблъскващо чувство за безнаказаност и примесено с амбицията на Козирога се получава нещо страшно. А амбицията не винаги означава честен труд.✌️ Козирогът е повече амбициозен отколкото трудолюбив. И говоренето зад гърба, комплексите и злобата никак не са му чужди в ниските му проявления.
Да много си права , за съжаление челно се сблъсках с това от опита ми досега с Водолейте .

# 578
  • София
Водолеите хич не са толкова умни, за колкото се мислят. По- глупави са от девите, но по- умни от козирога.

# 579
  • Тра-ла-ла
Аз какво да кажа за колежката ми със Слънце, Меркурий и Венера във Водолей, Марс в Козирог и Луна в Близнаци или Телец?! Bowtie

# 580
Аз какво да кажа за колежката ми със Слънце, Меркурий и Венера във Водолей, Марс в Козирог и Луна в Близнаци или Телец?! Bowtie
Ами малее "неочаквано добра комбинация"😁😁. Как се справяте ? Когато нещата се казват директно сякаш е по -лесно като при един Овен , няма лицемерие .Имах колежка Овен имахме сблъсъци обаче ми харесваше директна и знаеш наистина какво мисли .Докато при ♒ нещата са лицемерие на макс .

# 581
Козирога е много завистлив, но се опитва да не го показва (не искам да засегна никой), никога не биха ви направили комплимент, всички под този слънчев знак, които познавам са такива и мъже, и жени. Също така, никога не биха се оплакали, нито биха споделили свой недостатък, искат да изглеждат че са на върха пред другите, дори и най-близките си хора

# 582
  • Тра-ла-ла
Моята най-добра и стабилна приятелка от около 25 г ...е Водолейка. С Венера в Козирог, но Луна в Рак и Марс в Скорпион. Излиза, че е със силно водно и конкретно Скорпионско влияние. Няма нищо общо с Водоподлейското и нагаждаческото. Даже като мен органически ненавижда такива неща и са ни под нивото.

Ами малее "неочаквано добра комбинация"😁😁. Как се справяте ?
Нямам много работни ангажименти с нея. Не знам каква е била преди това, но в тази работа си хвана колежка ракетоносител и много добре й копира поведението - от най-едрия до най-дребния детайл, вкл. опити за доминиране, държане на сметка, тънки обиди. Приглася й като бек вокал Joy Та Водолейката е териториална. Загражда периметър и го брани със зъби и нокти. А средата като цяло е френдли, няма какво да пазиш, няма кой да те измести. Но такива фусти като тази и ракетоносителката зорлем правят интриги и тровят атмосферата. Крие всякаква работна информация, буквално всякаква, дори нищо не значещата. Няколко пъти съм я тествала като я питам работни неща, които знам че знае, но си мисли, че аз не съм научила от другаде - мълчи като комунист на разпит. Joy За Бога - не работим в Пентагона. Подмазвачка е. Остава след раб.време, защото имала работа. И при първа възможност си обира крушите. Знае при кого да се бутне и с кого да се сприятели, за да е в "играта". А, бе, изпълнения от селски вечеринки Bowtie

# 583
Познавам много жени от различните зодии, идеални няма, но и сред мъжете е същото. Satisfied Без изобщо да имам за цел да обиждам когото и да било от нежната половинка на човечеството, бих ги подредил по непоносимост така - това си е моя класация въз основа на дългогодишните ми наблюдения и проявяващите се  негативности при доста представители на съответната зодия. Smile: Козирог-Близнаци-Водолей-Стрелец-Дева-Овен-Телец и т.н. Едно от гадните неща в Козите е, че могат да бъдат твърдоглави до откровена глупост, липсва огън в тях, пресметливи, никаква положителна емоция не пораждат лично в мен. Близнаците са повърхностни, тотални дрънкалки - и двата пола, а това е изключително досадно, менят си мненията. Водолеите изглеждат студени и са никакви като характер, трудни хора. Много близка приятелка имам Водолей, но голяма работа сме извършили по нейното преформатиране през годините. Flushed Стрелци – не са наясно със себе си, някаква хаотичност има в тях и също често са повърхностни, склонни да философстват досадно. Дева – могат да бъда ужасно педантични, дребнави, консервативни и твърдоглави, трудно показват емоциите си, иначе обикновено са много лоялни, надеждни и домошари. Ако Девата е балансирана от хубави аспекти, е чудесно. Овните – нищо интересно за мен, ценя тяхната директност, жизненост и амбициозност, стига да не хипертрофира. Телец – също инатливи и често ограничени, склонни да си угаждат, може да са обсеващи и ревниви. Рачките – хиперемоционални и хистерички, много обидчиви, контролиращи, страх голям ги гони да не се изложат по някакъв начин и някой да не разкрие тайните им, ревниви и обсебващи, но може да го проявяват прикрито. :Ако по някакъв начин обаче са балансирани и израснали, е прекрасно. satisfied: Риби – шантава работа. Smiley Лъвиците – честно казано от тази зодия приятелки и познати не съм имал, някак не са в моя периметър и никога не са ме заинтересували, въпреки че Венера е в Лъв в моя хороскоп, доколкото знам, но всъщност това дали има значение – нямам представа. Rolling Eyes И все пак, в края на краищата, жените са прекрасни. Satisfied   Като поокастрим негативните аспекти, от земните зодии избирам Девата,  от водните - Скорпиона, от въздушните - Везните, от огнените - с доста уговорки Овена. Laughing

И малко смях по темата Laughing

# 584
Не мисля, че има женска зодия, която не харесвам, но със сигурност харесвам най-много жена Стрелец, защото са добронамерени, слънчеви и позитивни, а аз харесвам точно такива хора. След тях най-много харесвам Скорпионките, щото са железни мацки, лоялни приятели, абе както се казва с теб е до край, ще се изправи срещу целият свят, за да те защити, ако е убедена и го вярва. Аз много харесвам това в Скорпионите, думата им не става на две и предателството им е абсолютно чуждо.
После нареждам Рибите, просто са много нежни и мили създания, търпеливи и много деликатни. За мен лично най-прекрасните майки.
Водолеите са ми слабост и двата пола. Доверявам им се, щото знам че са адски способни, оригинални и не се вписват в клишета. Вятърничеви са, отнесени са, не може да се разчита на тях, както примерно на водните зодии, но не го правят нарочно, просто са си хухавелници, ма сладури, не мога да им се сърдя😄
И все пак, това със зодиите е доста условно, определящи за един човек са ген, родители, възпитание, семейна среда, социална такава и др.

Общи условия

Активация на акаунт