Просто го правя за да разбера дали наистина характера на хората отговаря на зодиите им, и съм разбрала че не при всички е така. Познавам хора, които са един и същ знак, а съвсем различни характери. Тези неща които съм написала са най-общо казани и качества които съм срещала най-често у хората според зодията им.
Account, не казвам че телците скачат на бой и се карат с всеки срещнат, но има едно нещо което съм забелязала при тях и това е че, не са милостиви към другите и не им пука, че ще ги наранят с действията си, така де, пак да кажа имат голямо самочувствие и режат без да им дреме, леко злобнички са, не казвам че всички са така, има и изключения много ясно, но всички телци които познавам са такива, поне в моето обкръжение
Някой пак е дърпал бика за опашката?
Едно тънко нещо да намерят по тебе и почват да те дърпат за него значи…Как да се защити животинчето, ако не с един биволски къч изневиделица и неочаквано, за които си мислят, че биволското търпение е наистина безкрайно.
Освен това, от един ритник и по-лошо има, примерно, да ги качи бикът на рогата и да ги подмята като парцал,докато сам се измори от тази тъпня, и не реши да си полегне на спокойствие,да похапне и прозее.
А всъщност е толкова лесно, погалваш зад ушите, пляскаш го по задницата, даваш му свежа тревица, и той ще ти позволи да го пояздиш. А и една мила дума му кажеш, ще позволи и бикът за рогата да хванеш, че да се почувстваш като един истински филмов каубой с ласо, нищо, че може да му писне изневиделица, и ако му се правиш на голям ездач ще изхвърчиш през девет планини в десета. И без това с времето все по-малко боли, просто на такава добрина лесно се свиква.
Бикът толкова се харесва себе си самият, жалко, че няма как сам да язди себе си, въпреки, че от инат и планина може да повдигне. Прекалено е тромава гадината, за да се качи на собствения си гръб.
На всеки по един бик пожелавам за новата година, за да видите какво е лоялност, търпение и адски къчове!
От добротата си страдат телците!
Скорпионът ревнив и потаен? Пълни измишльотини!! Друг път за тях. Но и те, от добрината си страдат, душичките.

Без изобщо да имам за цел да обиждам когото и да било от нежната половинка на човечеството, бих ги подредил по непоносимост така - това си е моя класация въз основа на дългогодишните ми наблюдения и проявяващите се негативности при доста представители на съответната зодия.
: Козирог-Близнаци-Водолей-Стрелец-Дева-Овен-Телец и т.н. Едно от гадните неща в Козите е, че могат да бъдат твърдоглави до откровена глупост, липсва огън в тях, пресметливи, никаква положителна емоция не пораждат лично в мен. Близнаците са повърхностни, тотални дрънкалки - и двата пола, а това е изключително досадно, менят си мненията. Водолеите изглеждат студени и са никакви като характер, трудни хора. Много близка приятелка имам Водолей, но голяма работа сме извършили по нейното преформатиране през годините.
Стрелци – не са наясно със себе си, някаква хаотичност има в тях и също често са повърхностни, склонни да философстват досадно. Дева – могат да бъда ужасно педантични, дребнави, консервативни и твърдоглави, трудно показват емоциите си, иначе обикновено са много лоялни, надеждни и домошари. Ако Девата е балансирана от хубави аспекти, е чудесно. Овните – нищо интересно за мен, ценя тяхната директност, жизненост и амбициозност, стига да не хипертрофира. Телец – също инатливи и често ограничени, склонни да си угаждат, може да са обсеващи и ревниви. Рачките – хиперемоционални и хистерички, много обидчиви, контролиращи, страх голям ги гони да не се изложат по някакъв начин и някой да не разкрие тайните им, ревниви и обсебващи, но може да го проявяват прикрито. :Ако по някакъв начин обаче са балансирани и израснали, е прекрасно. satisfied: Риби – шантава работа.
Лъвиците – честно казано от тази зодия приятелки и познати не съм имал, някак не са в моя периметър и никога не са ме заинтересували, въпреки че Венера е в Лъв в моя хороскоп, доколкото знам, но всъщност това дали има значение – нямам представа.
И все пак, в края на краищата, жените са прекрасни.