Най-гадната зодия за жена! - 2

• 41 963
  • 784
  •   1
Отговори
# 675
  • Тра-ла-ла
Бих разменила местата на Телеца и Козирога. Някак си представям разказа с участници - мъже.

# 676
Много добро Grinning Аз познавам доста Деви, ама не разбрах защо толкова да припадат. Ако се намеква, че все се кахърят, не съм съгласна. И за Рибите не го разбирам, но за Стрелците, Везните и Скорпиона си лепна точно.

# 677
Джулая, съвсем точно си е за Козирога. И за Рака.Joy

Девите не че припадат, ами в смисъл, че тежко преживяват нещо да им нарушава реда.

# 678
  • София
Де да припадаха девите в такива ситуации...аз колкото спокойно щях да си живея.

# 679
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Де да припадаха девите в такива ситуации...аз колкото спокойно щях да си живея.

Станахме 2 Joy

Ама не припадат бе, само мрънкят!

На мен ми беше интесна конфронтацията м/у лъва и везните Grinning

# 680
Посмях се от сърце, Скорпиона ми лепна като ръкавица - благодаря Laughing
Весели празници на всички - повече смях и по-малко припадъци Wink

# 681
  • София
Много  сме смях,  да не говорим,  че даже припознах хора.
" Везните и Телецът идват" - аз съм Везна ,  а мъжа ми Телец, направо  за нас двамата са писали Grinning И за Рака е много  вярно Grinning

# 682
За жалост, Девата доста добре е описана. Припадъците са от умора. Но може и да избухне и да развали празника на всички други, които не й оценяват труда и усилията. За себе си говоря.Frowning1
За някои други зодии също съвпада като цяло.

# 683
И на мен да ми се изсипе толкова народ, като численост, не характери, и аз ще припадна. Няма и да се свестя.
Конецът ми е много важен, умора луд няма.

# 684
  • София
Това за зодиите ме хвана неподготвен. Но пък се посмях добре - даже и на приказките за моя човек.

По темата: давам своя глас за жената Лъв. Като цяло не тача зодията, така че съм убеден, че и за жена няма да ми хареса.

# 685
  • По света и у нас
Рибите са най-гадни според мен. Ето го пълното обяснения, ако искате да прочетете за другите, какво мисля ето ви линкче към статията за да не копирам 100 пъти. https://mamabulgaria.blogspot.com/2022/01/12.html

Жена Риби

Mного популярна, с много приятели и с календар пълен със събития и партита.

Има нужда от постоянен светски живот. Много красиви, много женствени и обаятелни или поне супер очарователни. Обличат се перфектно и са винаги шик. Супер интелигентна, постоянно и щрака мозъка, но често това я води към депресивност и завист. Сравнява се с околните, вярва че е най-умната, и че превъзхожда останалите, но се дразни, че не всички са го разбрали.

Доста търпелива с мъжете си или с мъжете, които си харесва.

Обича лукса. Обича да е саркастична и остроумията и се отдават. Може да е токсична. Обожава да тормози конкуренцията с коментари, и гадни номерца, дори може да създаде лагери и групички от поддръжници срещу този, когото е набелязан за враг. Може да те злепостави за да се измъкне от ситуация, и не и пука, че ще те загуби като приятел.

Могат да са напълно двулични и да ти се пишат най-големите приятелки докато в същото време не могат да те дишат и говорят гадости за теб на всички. Могат също да откраднат гаджето на най-добрата си приятелка без да им мигне окото, защото са го съжалили горкият...и приятелката не заслужава такъв добър мъж.

Общо взето Риба ли е подхождайте внимателно - нямат граници за мое и твое.

# 686
  • София
И аз да се запиша Grinning Водолей съм, мъжът ми дева (бях си казала с дева никога и си бях трошила главата с телци и козирози… явно земните мъже ме омайват). Родих си водолей Grinning Мъжът ми повече за водолеи не иска да чуе, според него сигурно ние сме най-гадната зодия.

# 687
  • София
За пореден път оставам шашната от съзодийничка. Този път непозната (във фб гледах театъра), но се убеждавам от моя опит, че най- грозно и агресивно глозгане съм виждала от жена рак. И може би от козирог. До кокал, като захапе. Жалко, злопаметно и с хъс да уязви, за да се почувства малко по- сигурно в същността си.

# 688
За пореден път оставам шашната от съзодийничка. Този път непозната (във фб гледах театъра), но се убеждавам от моя опит, че най- грозно и агресивно глозгане съм виждала от жена рак. И може би от козирог. До кокал, като захапе. Жалко, злопаметно и с хъс да уязви, за да се почувства малко по- сигурно в същността си.
Жените Рак са пословични с тази си черта.

# 689
  • София
Обичам да вярвам, че съм се оттласнала от най- низките страсти. Гледам да не реагирам първосигнално.

Общи условия

Активация на акаунт