В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 171
  • 328
  •   1
Отговори
# 300
Татянка, аз от всичко си хапвам, но без - бобени храни и прясно несготвено зеле, за алкохола и цигарите - се знае.  Peace Всяка сутрин пия по едно малко кафенце с повечко млекце, понякога си позволявам чаша бира - алкохолна.  Embarassed По шоколад по принцип не си падам.

# 301
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ПВОДОДИ ЗА ПРАЗНИК!
Ние сме с максина а аз съм капнала и чезвам да лягам Cry
стискайте палци да не вдига висока Т  Praynig

# 302
Аз май все още по инерция си карам със съобразяването откъм храна, бобови не близвам, газирано не пиясамо биричка Blush, шоколад не ям, а сладки, които са поляти или съдържат уж шоколад, избягвам.Кафе вече 5 месеца не съм близвала, хубавото е, че не ми липсва.Дините са ми табу, чушките ConfusedДогодина, живот и здраве, ще наваксвам.
Сега ви казвам лека нощ, умирам за сън smile3524

# 303
  • София
Бубка, за жадните кърмачески очи, да беше дала душа една отварачка, че тези шишенца така затворенки  Confused....

Танче, на моя малчо очите въобще не са синеели, бяха с неопределен цвят, но как и да го гледах си отиваше на кафяво, а сега са си съвсем шоколадкови  Mr. Green

За храната - аз напоследък му отпуснах края, пия по повечко кафе и по бирка вечер  Embarassed Иначе никакво зеле, боб и тем подобни, нищо твърде пикантно, беля прасковите, а диня само веднъж досега.

# 304
  • Boston, MA
Стискаме палци на Дени и на Дея-Мария!

Данче, заповядай:

Аз в нищо не се ограничавам Embarassed освен алкохол де, ям салати, дини, бобови, кафе пия (по едно с много мляко), газирано рядко, но защото не обичам.

Ето го и моето кърмаче с кафяви очи:

Обещавам, спирам вече.

# 305
Добро утро Hug
Слагам Coffee и ви чакам Simple Smile
Успешно оздравяване на малката Дея-Мария и дано днес е здравичка вече, малкия Дени дано е прекарал спокойна нощ и мама му също smile3524

Аз от вчера съм на работа вече ... първият работен ден мина добре, дано все така да са и занапред ... Praynig

Да питам кърмеЩите майки, ограни4авате ли се оЩе, като иzклю4им алкохола и цигарите? Аz ве4е ям много пове4е Grinning  дори суров лук не е проблем, само боб, zеле и грахт не съм пробвала оЩе. Пия едно капу4ино на ден (не всеки ден) и ям Шоколад (това пък всеки ден  Embarassed )
Аз все още се ограничавам, но не супер стриктно, нещата, които не ям са всички бобови, не пия газирано, ама това е защото по принцип не пия заради язвата ми ... кафе пия безкофеиново предимно, но си позволявам и по 1 кофеиново понякога (на мен кафето ми е страст ... и все си викам, че когато спра да кърмя ще изпия една конска доза силно кафе Wink)

За сините о4и, аz zнам 4е докато са кърмени са със сини  newsm78 
Ами май това не е точно така, на Кало бяха сини като се роди, а вече са му кафяви, а все още е само на кърма.

# 306
Честно казано сутрин започвам с кофеиново кафе, ям каквото ми се яде, даже бобови започнах да похапвам...не пуша, макар че ми се пуши, но пия бира, без да се притеснявам. Няколко дни пих по 20 гр ракийка, но то 20 гр за менм или за кърмата?! hahaha
Понякога пия и второ кафе, но така като се замисля е рядкост...Ама и люти чушки хапвам.... Whistling
Очите ни са сини и всички твърдят, че сини ще останат!

# 307
добро утро и от нас ние си нямаме такива проблеми с яденето, защото сме на АМ
ние още не си лапаме крачетата, но ръчичките са му много интересни доста си играе с тях и с мойте също
направих му зеленчуково пюре и доста го хареса даже ме гледа и иска още, а за плодовите умира и вчера се разплака за още Laughing
ние започваме ремонт на банята и не ми се мисли каква лудница ще настане, може да отида при майчето за няколко дни, която е в отсрещния блок де Heart Eyes
приятен ден

# 308
Добро утро и от нас!
Днес ние черпим за 5-я си месец!  bigdance2
  newsm64:cheers: cook  party023
Честито и на Сими!  bouquet

# 309
Честит 5ти месец.
От към ядене нямам проблеми ние сме на АМ.
Довечера мисля да поизлезем може и дискотечка да направим Embarassed
По колко грама ядът бебоците ви вече?

Последна редакция: сб, 02 сеп 2006, 09:33 от МИМКА

# 310
Добро утро и от мен и честито на месечковците
Благодаря ви за топлото посрещане  Grinning
Относно ограниченията - все още се ограничавам. Кафе не съм пила от повече от година, а преди това му бях истинска маниячка, шоколад обожавам, но и него съм  ограничила до минимум, газирано не пия(освен бира по малко), бобови храни не обичам и по този начин си имам оправдание да не ги ям. Но общо взето само това са ми ограниченията, всичко друго си хапвам(и то си ми личи)  Sad
И Део още не си е открил краката, но затова пък устата много добре вече я е открил и абсолютно всичко, което докопа се озовава там и то колкото се може по-дълбоко навътре и даже му се чудя как не му се гади на моменти  newsm78
Пожелавамве спънчев ден с много разходки

# 311
Добро утро и от нас  Grinning
Беше тежка  нощ малката пак вдигна Т снощи,но сега е добре ,няма Т и спинка  Wink Wink
Дано да се оправи скоро.Благодаря за пожеланията  Hug

Аз исках да ви питам/за когато се оправим/ извеждате ли ги в това време-мрачно и как ги обличате?
Ако са настинали вкъщи ли ги държите или ходите по малко на разходка  Rolling Eyes

Честит на Пресил  Hug 5-ти месец  Hug Hug[/color][/b]

# 312
Дея, аз всеки ден го извеждам, независимо от времето, стига да не вали.
Вчера обсъждахме обличането, ако искаш надникни на 14-та страница Wink

# 313
едно бързо здравейте от мен!
специално за Преско и мама Филипка Heart Eyes
на малката Деичка много целувки и да се оправя  bouquet
мама си е вече тук и сме покрай нея, вчера ни сложиха 2рото ДТК, но да чукна на дърво - няма никакви реакции Hug нито температура, нито е крив
подхванали сте много теми Peace
Мусаши, добре дошла мила!  bouquet
Иветче, виждам, че и ти си с таква количка, ех кога беше времето като ми пращаше снимки на модела, цветовете са супер Blush
Смехоранчо, ще се счупиш, бе слънце, да не би твоите килограми и тези на Хриско общо да са константа - той качва, ти слабееш Joy hahaha да го нацелуваш ей  bouquet
целувки на всички  bouquet

Последна редакция: сб, 02 сеп 2006, 11:07 от СмиНсЧо

# 314
Дея, аз всеки ден го извеждам, независимо от времето, стига да не вали.
Вчера обсъждахме обличането, ако искаш надникни на 14-та страница Wink

Ха-ха-ха много сладко ми прозвуча "но взех да го обувам с маратонки ,че по чорапки ,му замръзват крачетата"  Hug да го нацелуваш.
Ясно ами да ви кажа аз със блузка с дълго ръкавче и панталонки по плътни със якенце,ние все още сме с буйки  newsm56 не съм купила обувки  Mr. Green  ,чудя се обаче да започна и чорапогащници ли да купувам  newsm78

Ох вече 10 часа не е вдигнала Т.  Laughing радвам се защото само тя ме притеснява  Rolling Eyes Следобед ми се налага да изляза и се чудя ако няма Т. /защото тя е само със зачервено гърло / дали мога да я взема с мен  Rolling Eyes какво ще кажете newsm56 според вас разумно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт