Генетични и имунологични проблеми - 17

• 51 706
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, д-р Русев приема ли изследвания от други лаборатории ?

# 316
Приема без проблем.

# 317
Благодаря, защото в рамките на два месеца, два пъти пусках имунологични и понеже сега имам час при него скоро, не ми се иска да ги правя трети път.

# 318
На мен имунологичните от Надежда не ми ги  и ми пусна в неговата лаборатория разни  изследваня за 400- 450 лв. Sad  Останах с горчив привкус след неговата конултация, но всичко е до усещане (аз просто ненавиждам хора който разбират от всичко и всички други са пълни мърляци, безхъберници и хора дето ти вземат само парите, но пък той има негови познати дето ще те прати и ще ти свършат перфектна работа 🤣🤣🤣). Да плачеш ли да се смееш ли? Друго си е имунолог да разбира от хематология, генетика, ендрокринология и най вече от гинекология Simple Smile

# 319
И мойте са от Надежда едните, т.е трябва за 3-ти път да дам 300-400 лв. 😡
На мен имунологичните от Надежда не ми ги  и ми пусна в неговата лаборатория разни  изследваня за 400- 450 лв. Sad  Останах с горчив привкус след неговата конултация, но всичко е до усещане (аз просто ненавиждам хора който разбират от всичко и всички други са пълни мърляци, безхъберници и хора дето ти вземат само парите, но пък той има негови познати дето ще те прати и ще ти свършат перфектна работа 🤣🤣🤣). Да плачеш ли да се смееш ли? Друго си е имунолог да разбира от хематология, генетика, ендрокринология и най вече от гинекология Simple Smile

# 320

Доколкото разбирам не си очарована от д-р Русев, но изпълняваш ли предписанията му ?
И на мене двама-трима доктори изказаха съмнения относно комплексната му специализация. А доктор кардиолог само като хвърли око на един показател /anti-Xa/ и на теглото ми и ми потвърди дозата на клексана, без генетични изследвания и имунологични изследвания 😂😂. Аз най-уважавам докторите дето имат съзнанието като ги питам много въпроси да ми кажат за нещо "Ааа това не го знам"

# 321
На мен имунологичните от Надежда не ми ги  и ми пусна в неговата лаборатория разни  изследваня за 400- 450 лв. Sad  Останах с горчив привкус след неговата конултация, но всичко е до усещане (аз просто ненавиждам хора който разбират от всичко и всички други са пълни мърляци, безхъберници и хора дето ти вземат само парите, но пък той има негови познати дето ще те прати и ще ти свършат перфектна работа 🤣🤣🤣). Да плачеш ли да се смееш ли? Друго си е имунолог да разбира от хематология, генетика, ендрокринология и най вече от гинекология Simple Smile

Доколкото разбирам не си очарована от д-р Русев, но изпълняваш ли предписанията му ?
И на мене двама-трима доктори изказаха съмнения относно комплексната му специализация. А доктор кардиолог само като хвърли око на един показател /anti-Xa/ и на теглото ми и ми потвърди дозата на клексана, без генетични изследвания и имунологични изследвания 😂😂. Аз най-уважавам докторите дето имат съзнанието като ги питам много въпроси да ми кажат за нещо "Ааа това не го знам"
Не не ги изпълних. Струваха ми се налудничеви. Да слагам Клексан 0,4 през ден с АП през ден при все, че имах аборт при терапия с 0,3 всеки ден. На всичко отгоре най много ме подразни със факта, че си позволи да ми дава компетентно мнение по въпроса със формата на матката ми. Как била седловидна и да съм ходила при др. Х  да кажа, че той ме праща да ми я корегира 🤣 Аз съм обиколила 10 от най добрите спецялисти в  гинекологията той великия имунолог ще ми предлага да ми корегират формата на матката, ама не при кой да е, а при точния доктор. Аз уважавдм разлочното мнение, но доктори който просто говорят сладко и обаятелни със сложни думи за да ти направят добро впечатление и най важноъо е да оплюе колегите си с идеята, че ще ти се хареса (то е логично, защото човшкия мозък е склонен да обвинява хората за своите провали). Аз последвах терапията на имунолозите в Надежда защото четох доста научни статии  и ми допадна повече като надеждност. Неговата пак се пректикува и е поне безвредна, но при все че съм Инвитро заложих на другата. Обаче за терапията с Клексан и Аспирин се доверих на проф. Паскалева, а в последствие за аспирина на др. Чачева.

# 322
Аз му донесох една огромна папка от всякакви места и ми ги разгледа. Не му показах само тези на проф Паскалева, защото исках да видя какво ще каже и той по въпроса с терапията ми.
При мен поиска повторно изследване на някои които не му харесаха като стойности.

Много лошо че е поискал имунологичните отново. Доста пари са наистина :/

# 323
Здравейте,

Можете ли да ми кажете в Бургас къде може да се направи кариотип и колко горе долу е цената?

# 324
Здравейте,

Можете ли да ми кажете в Бургас къде може да се направи кариотип и колко горе долу е цената?

Единственото място в Бургас, където може да направите кариотип е в "Геника".

# 325
Здравейте момичета. Бременна съм в 11 +4 дни. В 10 седмица прокървих и ме приеха в болница. Като ме изписваха лекарите казаха, че има отлепване, което е малко. Сега ходих и при моя АГ-аз съм ин витро. Той пък ми каза, че е никак малко отлепването и се съмнява, че това се дължи на завишени НК клетки. Днес ми взеха кръв и ще чакам да видим резултатите. Но да попитам имала ли е някоя от вас сходна диагноза. И какво направихте. Аз доколкото разбрах, ако са завишени ще ми правят вливки на октагам или на имуновенин.

# 326
Здравейте,с тромбофилия съм и завишени НКклетки.Имам едно дете без да знам за тромбофилията и един  мисед аборт в 8 гс.След него правих въпросните изследвания имам назначена терапия от Русев.Дано този път всичко е наред.

# 327
Здравейте момичета, четох, четох, но не мога да се ориентирам. С шест трансфера съм, от които пет нули и една бх бременност.
Единият трансфер е с нормален ембрион след пид, пълна нула. Имах аспирин, фраксипарин, имунологична вливка в Турска клиника и пак нищо. Раждала съм преди 12 години с нормално забременяване, после ми махнаха тръбите след ИБ бременности. Пълна мистерия е защо не става. Реших на своя глава да ида на имунолог. Имам пакет тромбофилии, според които нямам тромбофилия, нито придобита, нито наследена.
Звъннах в Малинов, при Русев час чак за догодина, разбирам че Конова преглежда в Плевен, не можах да разбера Паскалева също ли е имунолог?
Дали някой може да даде мнение дали в Надежда имунолозите са ок?
Извинявам се, ако е коментирано преди.

# 328
haidi, Паскалева е хематолог и няма да ти помогне с тези въпроси. Не съм била при имунолозите в Надежда, но много момичета тук казват че са доволни от тях.
Как са нещата при мъжа ти? Може от там да издиша нещо.

# 329
доц Конова приема и в Пловдив (координатите за контакт са в сайта)

Общи условия

Активация на акаунт