Генетични и имунологични проблеми - 17

• 51 709
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Как ви се отразява на цикъла поставянето на Клексан/ Фраксипарин по време на цикъла?

# 376
Благодаря Коко !Жълтурчо  проверихте ли наличие  на  инфекций .При мен се получават  и  то без симптоми  .За  фраксипарина изписват  ми е  и  преди  трансфер .

# 377
Как ви се отразява на цикъла поставянето на Клексан/ Фраксипарин по време на цикъла?

Няма абсолютно никаква разлика. Единствено ми стават буци от него, но ги мажа с хепарин.

# 378
Да, буците са ми познати, но е хубаво че не се влияе цикъла. От аспирин много кърви човек и се чудех дали и с нмх ефектът е такъв

# 379
Благодаря Коко !Жълтурчо  проверихте ли наличие  на  инфекций .При мен се получават  и  то без симптоми  .За  фраксипарина изписват  ми е  и  преди  трансфер .

Правих фертили тест. Лекувах началото на годината уреаплазма и после 2 проби бяха ок.
Нещо друго ли имаш предвид?

# 380
По време на самата бременност  изследваш ли  се  за  наличие на някакво възпаление   ?Лекувана ли си с АБ?

# 381
Моите бремености са стигали до 7 г.с. преди това са ми правени изследвания и са били ок.
Единствено до момента не съм правила биопсия на лигавицата. Гледам, че доста се коментира тук.
Така и така няма да успея за това нещо сега, тъй като днес ми е трансфера, така, че сега по-скоро ме притеснява терапията с АП и фраксипарин, защото има разминаване в мненията на 3-ма лекари...

# 382
Момичета моля препоръчайте ми добър хематолог, който да разбира от тромбофилия. Бременна съм в 6гс и вече за втори път ми се появява кървене, при което АГ ми спира клексана за 3-4 дни и кървенето спира, но почна ли го и кървенето започва до няколко дни и се притеснявам да не се отрази неблагоприятно и на бебето това спиране и почване на клексана през няколко дни?Иначе всичко с бебето е наред за сега. Имам обаче спонтанен аборт преди 3г без терапия и после се изследвах и разбрах, че имам тромбофилия.

# 383
На вниманието на дамите от Варна, които имат нужда да следят NK клетки, след голямо обикаляне, много опулени погледи и вдигнати рамене успях да говоря директно с отдела за изследване на проби в СитиЛаб, тяхното изследване включва % и абсолютен брой на nk клетки cd3-cd16/cd56+ и на т-лимфоцити. Предупредиха ме при прободаване да кажа, че съм с репродуктивни проблеми, за да ми сложат корекция на референтните стойности. Цената е 83.00 лв всичко и резултата излезе за два дни.

# 384
Здравейте момичета, след положителен тест съм като пуснах имунологични изследвания и тъй като т клетките и още едни от тези клетки са ми на горна граница, ми е назначена терапия с 20 ампули имуновенин интакт. Има ли някой който е правил такава терапия и има ли някакъв риск от нея за ембриончето? Сигурно звуча параноично, но за първи път съм с положителен тест след четири години борба 5 трансфера и 3 инсеминации...

# 385
Sheli, на мен ми е правено еднократно вливане на 40 ампули, като аз “закъснях” с първи преглед и вече се видя сърдечна дейност. Бременност до финал (почти термин) след 3 последователни загуби в ранен етап, с терапия всеки ден фраксипарин и АП (до 34 гс) , заради paí хетерозигот и АСЕ хомозигот. (възраст към дата на раждане -41г Simple Smile )

Успех! 🍀

# 386
Здравейте момичета,
Днес за първи път имах вливка Имуноглобулин (Привиген). В листовката пише, ако ми взимат кръв за изследвания да ги предупреждавам, че можело да даде отражение на резултата. И сега малко се шашнах-довечера сигурно ще ми взимат кръв за хормоните и тест антитела за Ковид преди пункция-възможно ли е да излезе нещо фалшиво положително и да ме канселират? Хич не съм на ясно с тези кръвни плазми...

# 387
Sheli, на мен ми е правено еднократно вливане на 40 ампули, като аз “закъснях” с първи преглед и вече се видя сърдечна дейност. Бременност до финал (почти термин) след 3 последователни загуби в ранен етап, с терапия всеки ден фраксипарин и АП (до 34 гс) , заради paí хетерозигот и АСЕ хомозигот. (възраст към дата на раждане -41г Simple Smile )

Успех! 🍀

Много ти благодаря за споделеното мнение Simple Smile
И аз съм на фракси заради хомозиот по PAI, хетерозигот АСЕ и Фактор 13 и лупусен антикоагулант. На 38 г. съм и много се страхувам всичко да е наред, така че утре ще отида и за вливката.

# 388
Sheli, мен лично в някакъв момент ме втресе и то доста продължително. За това за всеки случай си приготви одеало до теб. Не съм шофирала, придвижих се с метрото. Но накарах ММ да се присъедини и да е с мен(че вземах и голямото от у-ще и превантивно да не съм сама)

Стискам палци! 🍀

# 389
Здравейте момичета,
Имам нужда от съвета ви. Това са резултатите от изследването на НК клетките ми.

Всичко изглежда в норма, но се чудя с кого да се консултирам за нуждата или не от вливки, тъй като съм и с Хашимото и МАТ-а ми 366 и нещо при референтни до 34. Другите щитовидни са ок, включително и ТСХ.
Имам час при Конова, но чак за края на ноември, а в началото на месеца ми предстои първа инсеминация. Чудя се има ли смисъл да се консултирам с някого предварително и ако да, да ми препоръчате временно решение, за което да не се чака по 2-3 месеца.
До доц. Балтаджиева дали мога да се доберат лесно? Не виждам опция за записване на час за консултация на страницата на Надежда Thinking

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 00:30 от Raulista

Общи условия

Активация на акаунт