Второкласници.Тема 1.

• 36 951
  • 779
  •   1
Отговори
# 270
Има и такива, които са със специално покритие и те могат да работят непрекъснато, но са и по-скъпи.
Покрай работата ми се интерисувах специално за тези лампи. Говорих с представител на фирмата, която ги предлага (тези, които работят непрекъснато), човекът ми обясни всичко подробно. Дори бяха направили уебинар, поради засиления интерес към лампите им. После намерих по-евтини, но те отделят озон и е задължително да няма никой в помещението, както и по време на проветряването. Разговарях с технически лица, с колеги, накрая се отказах да купя лампа.
П.П. Ако искате, ще посоча името на фирмата, която предлага лампи , които работят непрекъснато.

# 271
  • Варна
За какви пари горе-долу става дума? Ако има полза реална и не струват майка си и баща си може би може да се обмисли такъв вариант.

# 272
Месечинке, офертата ми е от април месец. Лампа, без излъчване на озон беше около 1200-1400 лв. Лампа , която излъчва озон беше - 120-140 лв. Има значение и големината на помещението, аз се интерисувах за помещение 20-25 кв.м.
Освен на хората, лампите пречат на домашните любимци и цветята.

# 273
  • Варна
О, много висока цена, а и класната стая е доста по-голяма.

# 274
  • shumen
При нас дезифектант ще има във всяка стая и тоалетните.Не е лошо обаче и децата да имат в раниците,ако там свърши.Също да носят мокри и сухи кърпи всеки ден в раницата.На 15.09.в 8 ще ги заведем,ще им раздадат учебниците и ще ги разпуснат.На 16 вече от 8 до 17,10.Кетъринг ще имат,но ще ядат в стаята на еднократни подложки.Джобни пари няма да им трябват понеже лавката в училище няма да работи.Телефони ще се разрешават заради ситуцията.

# 275
При нас нищо не се знае ама съвсем НИЩО.Дори дали ще ходят на 15 или направо на 16. Не знам защо е такава тайна?! Довечера ще ни сервират всичко...то родителите са отряд бързо реагиране и се справят във всякакви ситуации.

# 276
Оле, значи и по-зле имало от нас🤪 Ние за 15 знаем вече, но за 16 чакаме информация.

# 277
При нас госпожата пуска много активно материали от края на август. Няма информация за родителска среща, ама то май и няма смисъл.
За разлика от големия, който ще е пети клас,  до онзи ден не се знаеше нищо, освен името на класната. След побутване от мен и бившата ни класна,  новата направи група. Но информацията е изключително оскъдна, само в колко часа и да носят лични карти. В нашето училище ще се влиза през три входа, даже и информация за входа, от който ще влизат не е пуснала. Но може би сме се разглезили много от класните, начални учителки, сега са вече по-големи и сигурно всичко на децата ще се казва. Дано стига и до нас Simple Smile

# 278
Честит първи учебен ден на всички второкласници и родители! Дано е спокойна и плодотворна въпреки необичайните условия🙃

# 279
  • Пловдив
Здравейте.Учебниците за втори клас нови ли са или употребявани ?

# 280
Честита нова учебна година! Нека е успешна и спокойна! Бъдете здрави всички!
Нашите учебници са нови, но госпожата е писала да напомняме на децата да ги пазят, защото се ползвали три години.

# 281
  • На морето!
Мился, че и при нас са нови учебниците или като нови (след ДО).

# 282
  • shumen
Нашите са нови.

# 283
И нашите са нови.

# 284
Учебниците се подновяват на 3 години и се падат новите тази година. Дано ги опазим! Само учебникът по религия ми го дадоха стар - понамачкан и тук-там лепен с тиксо.
Как мина първата сутрин при вашите деца? Моят второкласник мрънкаше,че за закуска искал спане😁 Майка му и тя така,ама какво да се прави🙃

Общи условия

Активация на акаунт