Второкласници.Тема 1.

• 36 960
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
Знаете ли ние ли трябва да проверим резултатите от Математика без граници и къде?

Организаторът на състезанието трябва да ви информира за резултата. След 31.10 на страницата на mathematical mail  трябва да има обобщена информация,  но там липсват точките на всеки от участниците, а само вида медал или респективно липсата на такъв.

# 406
При нас пак се рсздават кодове за виртуални класни стаи. При племеника, който учи в друг град, също... Тече подготовка за дистанционно обучение явно🤔 Почне ли грипът, не ни мърда май.

# 407
Как пак? На нас просто чак сега ни дадоха акаунтите за Офис365, които са ни създадени още миналата година.

# 408
  • shumen
На нас ни ги раздадоха още миналата година в Теамс.Дори сега карат там час на класа нашите.

# 409
  • Където морето целува небето...
Около мен, който миналата година не е работил в Тиймс, си получава кодовете сега и се тества. Ние имаме кодове и никой не ни е давал нови. Не се шашкайте излишно, кодове трябва да има, защото ако в момента карантинират класа ви, заради болно дете, то утре няма как да започнете он лайн, ако нямате кодове. На този етап не виждам да се готви масово затваряне.

# 410
Не, създадоха нови стаи.
Иначе аз лично пък съм в очакване скоро да се премине към дистанционно обучение в някои области. Особено след данните от днес.

# 411
Как така са създали нови? В Office365 ли?

# 412
  • Варна
При нас за първи път създадоха класни стаи в гугъл тази година. Ами съвсем нормално, някой въобразява ли си, че ще избутаме учебната година без да се мине на онлайн обучение? И по-добре всичко да е готово предварително, а не когато затворят училищата. Максимум месец очаквам аз да изкарат и да минат на ДО всички. Нещата зазляват от ден на ден.

# 413
Ето, че от утре гимназисти и студенти ще са вече онлайн 🙄 Нашите засега продължават присъствено, но да видим до кога. Дано избутат ноември, но ме съмнява.
За MS Teams ставаше въпрос по-назад, celika

# 414
  • Варна
Хич не държа малките да се превръщат в опитни зайчета пък аз. Предпочитам да минат онлайн, рискът става прекалено голям за мен. Ще видим. Големите засега минават за 2 седмици, ако продължи така да се развива ситуацията може би и малките ще ги последват. Надявам се аз лично, и без това бях с огромни резерви относно присъственото.

# 415
Ще има ДО но няма да е като миналата година за месеци. Така мисля аз. Сега пък директорите ще решават уж дали ще затварят училището. Казвам го като човек който има сестра зам.директор на училище. Трябва толкова бумаги да се изпишат и толкова процедури да се минат че не може да стане от днес за утре.

# 416
Много се надявам да не преминават на дистанционно обучение или поне да е за кратко и после пак да се връщат в училище.
Ние се регистрирахме в Школо, много ми харесва. Уж се регистрирах в Тиймс , но така и не намирам класната стая (както е показано на клипа, който госпожата изпрати).

# 417
Да, и аз предполагам нещо такова - дистанционно обучение за няколко седмици. Или поне така ми се иска. Защото ако продължи с месеци, не се отразява никак добре на децата. И не говоря само за знанията, които получават.

# 418
  • Варна
Аз също мисля, че няма да е до края на учебната година или подобно, но ще видим.... Дано има ефект от сегашните мерки. За мен дискотеки, барове и подобни са най-големият развъдник, защото там контактите нямат проследяване... Крайно време беше да ги затворят. А на нашата директорка ако чакам да вземе решение за ДО няма се случи никога, добре, че в един момент го решават на централно ниво.

# 419
  • shumen
И аз мисля,че няма да е до края на учебната година ДО.И да има ще е за малко и след това отново в училище.

Общи условия

Активация на акаунт