Второкласници.Тема 1.

• 36 964
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
  • shumen
Нашите се оказа„че по Математика няма да имат сборник„а ще ползват помагало Знам и мога„в което имало по всички предмети.

# 361
Здравейте! Има ли тук деца, които ходят в частна занималня? Интересно ми е как процедират там с домашните, защото на моето не му поправят грешките и се чудя дали да говоря с тях, защото по принцип съм много доволна, че изобщо си ги пише там.

# 362
Моето дете ходи на частна занималня.При нас проверяват домашните задължително и грешките се поправят. Ако я взема по-рано от занималня се е случвало да ме предупредят, че не са ѝ проверили домашните, аз да го направя. Това се случва по принцип ако успея да я взема преди 5.

# 363
  • shumen
Моето е на занималня в училище.Домашните се проверяват,но грешките не ги поправя госпожата от занималнята. Бях питала защо миналата година и каза,че е за да вижда класната им къде правят грешки.

# 364
При нас в занималнята госпожите всъщност в допълнителните упражнения, които им дават, наблягат на това грешките да се изчистят и да не се повтарят. Иначе си мисля, че госпожата в училище си е наясно, все пак и в час постоянно им дава някакъв тип упражнения...

# 365
  • София
Нашата госпожа от занималнята поправя грешките със зелен химикал. Въпреки, че понякога недоглежда домашните. Аз задължително вечер проверявам.

# 366
  • shumen
И аз вечер проверявам.Той моя забраванко все нещо ще забрави или обърка.

# 367
  • На морето!
Аз изобщо не виждам тетрадките за домашна работа от занималнята. За работа в клас ми се пращат ако има нещо за гледане, иначе си стоят в училище.
Все пак се надявам да ги проверяват и поправят, класната ще види къде грешат по корекциите, даже ще ѝ е по-лесно да открои грешките.

# 368
  • shumen
Нашите тетрадки за домашна и работа в клас ги дават всеки ден. Ако има нещо да се подпишем и да видим какво са правили през деня в училище.

# 369
  • София
Привет,
попрегледах 2-3 страници назад, не видях да сте коментирали сборници по математика. Ако някой може да ми препоръча, ще съм благодарна...

# 370
Привет,
попрегледах 2-3 страници назад, не видях да сте коментирали сборници по математика. Ако някой може да ми препоръча, ще съм благодарна...
За първи клас купих Мечо о медунка.  Мисля и за втори с този вид. Много от задачите по състезанията Многознайко и Математика без граници са от сборника. Едната страничка е за решаване а другата за забавление. Мога да снимам

# 371
  • Варна
Мечо и Медунка ползват в класа на сина ми и тази, и миналата година, но май само последните 1-2 страници са с по-интересни задачи, иначе е това, което се учи по програма. Сега ползват и ето този:
https://www.book.store.bg/p208264/sbornik-po-matematika-za-2-kla … a-dojchinova.html
Но пак е по програмата, няма нещо по-засукано.

# 372
  • София
"Умник-математик" решаваме ние.

# 373
  • Където морето целува небето...
"Математик-умник" и "Немо" са сборници с по-трудни задачи, които се използват в курсовете на математическите гимназии. Има по-интересни и трудни задачи. Друго интересно помагало е "Математически тренировки и блицтурнири", което е по-леко. Зависи какъв тип сборник търсите. Иначе в училище използват сборниците по учебната програма.

# 374
  • shumen
Месечинке,нашите в първи клас бяха с този сборник.Аз съм доволна.
Тази година по Математика сборник не ползват,а имат само по ИУЧ такъв.
Вашите оценки вече имат ли?Нашите по Математика имат доста,докато по другите предмети нямат много.

Общи условия

Активация на акаунт