Второкласници.Тема 1.

• 36 963
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Друго интересно помагало е "Математически тренировки и блицтурнири", което е по-леко.
Това май го имам от племенницата ми, ще погледна.
Моят син има оценки по физическо и ТП Joy В понеделник са правили входни нива по математика и околен свят, но той беше болен. Уж днес госпожата каза, че ще му даде да ги направи, но не виждам оценки в Школо все още. Или не ги е качила или му се е разминало.

# 376
  • София
Имаме вече оценки по Математика, БЕ, Околен свят. Тези от входните нива. Също има оценки по Музика, Рисуване, ТП и Физическо. Само по английски още няма.

# 377
  • София
Нито една оценка нямаме нанесена още. Иначе май входните по математика са оценени вече, по БЕЛ правиха вчера.

# 378
  • Където морето целува небето...
Друго интересно помагало е "Математически тренировки и блицтурнири", което е по-леко.
Това май го имам от племенницата ми, ще погледна.

Има демо версия в сайта на издателството.

# 379
  • София
Привет,
попрегледах 2-3 страници назад, не видях да сте коментирали сборници по математика. Ако някой може да ми препоръча, ще съм благодарна...

Много благодаря за предложенията. Мечо го ползваха в 1ви клас, към момента още не са им раздали помагалата. Ще изчакам да не се дублирам с училищното помагало.

# 380
При нас по ИУЧ са с Мечо и Медунка.
Моят годподин май е настинал - носът му е запушен. Направо писах на госпожата, че ще остане вкъщи под наблюдение. Пък утре на доктор🙄

# 381
  • shumen
Нашите оценки са по Математика;Български и Околен свят.

# 382
Нашите нямат още оценки в Школо или поне до 30.09 нямаха, когато гледах. Иначе имат качени учебни програми и какво са взели.

Нашата госпожа искаше да се регистрираме и в Тиймс. Аз изгледах видеата, които е пратила и още други, регистрирана съм уж, пък не ми излизат същите иконки та да си намеря класната стая. Дали защото пробвам от таблет? Пробвах и на настолния компютър в работата, там също не мога, мисля си, че е понеже там нямам инсталиран офис пакет.

# 383
  • shumen
Нашите днес са правили контролно по Музика.
Фортуна на нас също ни бяха пратили как да се регистрираме в Тиймс.Аз не успях и брат ми направи регистрация.

# 384
Нашите нямат още оценки в Школо или поне до 30.09 нямаха, когато гледах. Иначе имат качени учебни програми и какво са взели.

Нашата госпожа искаше да се регистрираме и в Тиймс. Аз изгледах видеата, които е пратила и още други, регистрирана съм уж, пък не ми излизат същите иконки та да си намеря класната стая. Дали защото пробвам от таблет? Пробвах и на настолния компютър в работата, там също не мога, мисля си, че е понеже там нямам инсталиран офис пакет.

Ние сме с електронен дневник на Сиела. Стиймс работихме миналата година по време на дистанционното. Успях да я инсталирам само на таблета. Предупредиха ни да не трием програмата и да си помним паролите. Което си мисля че пак ще ги пуснат дистанционно.

# 385
  • Варна
Ами естествено, ако ксрантинират класа. Това е ясно от самото начало. Ако утре ви кажат "за две седмици минаваме онлайн заради случай в класа" тепърва да се правят регистрации е затормозващо. Всичко трябва да е готово предварително. И нас ни инструктираха този уикенд да направим регистрациите в Гугъл класрум, това не го тълкувам като знак, че ще ни затварят със сигурност.

# 386
Да, и при племеника, който е 1клас, са поискали да се подготвят за евентуално дистанционно обучение преди 2 седмици още. То се знае, че по някое време ще се ползва. Най-малкото казаха, че вече няма да има грипни валанции, а вместо това увеличи ли се заболеваемостта през зимния период, просто ще се учи онлайн.

# 387
Здравейте! Как са второкласниците? 😊
Има ли такива, които не псещават занималня? И как се справят с уроците? Аз съм силно обезпокоена, че вече втори път преглеждам домашна, "проверена" от госпожата в занималнята, съответно разписана от нея, а вътре 4 или 5 грешки, които ще ми изкарат очите. Детето остава с впечатление, че се справя без грешки, доволно е... Обаче как да му кажа " госпожата провери, но ела да ти покажа, че имаш много грешки, които не е забелязала"?! За мен дори не си е направила труд да погледне написаното, а само е отбила номер, като е ударила подпис. И се замислям даши да не го отпиша🙄

# 388
Аз май писах по този въпрос скоро. Дъщеря ми ходи на частна занималня и в началото се случваше да има грешки, когато аз проверявам. После говорих с тях и нещата се оправиха.

# 389
Някои госпожи от занималня не поправят грешките, за да видят учителите детето къде греши.

Общи условия

Активация на акаунт