Фенове на тениса - тема 6

• 42 849
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Ако се докаже че е фалшифицирал PCR теста, нямам думи... голямо петно. Аз все се надявам, че няма да е толкова глупав да завежда дело и да вдига шум, ако е шмекерувал. Защото така нещата стават в пъти по-зле. Не че одобрявам да се шмекерува тихомълком, за неговия случай говоря.

# 601

То стана едно търсене под вола- теле. Айде сега да наемат следователи от Шпигел истински ли са сертификатите на ваксинираните играчи.

Шпийгел не са лош източник на информация, но не са и най-надеждният. Сериозни немски журнали като Tagesschau, Die Zeit, Die Frankfurter Allgemeine Zeitung не докладват за аферата с PCR теста и QR кода, само за неверните данни в декларацията за пътуване - сериозните журналисти изчакват да чуят реакцията на другата страна.

Шпигел са съвсем сериозен източник, а останалите от поста ги цитират постоянно, включително и относно Джокович. Аз точно в Тагесшау прочетох за разследването на Шпигел. Пише го и във всички сериозни немски и ненемски медии.

# 602

Аз точно в Тагесшау прочетох за разследването на Шпигел.

Къде? Аз чета tages и zeit и специално за това следя, но все още няма такъв инфо там. Внимават. Надал преди няколко години осъди един вестник за клевета. Австралийските власти не разследват манипулиране на теста, защото cyber експерти са се изказали, че може да има правдоподобно обяснение.

Новак направи голяма грешка, не го оправдавам.

# 603
  • София
Може ли да обобщим БГ представяне до момента на АО? Кузманов отпадна отново във втори кръг, Томова е във втори кръг или вече в трети?

# 604
  • Далечният изток
Ако бие довечера Бара Ирина, влиза в основната схема.

# 605
  • София
Без много шум Вики си взимам мачовете, дано влезе в основната схема.
Сега ще разгледам схемата на мъжете...
https://twitter.com/MichalSamulski/status/1481504361993973760?re … i-krug%2F31892%2F

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 09:47 от жгмъц

# 606
Схемата е приятна. Надал има лесна група - евентуално чак в четвърти кръг ще срещне отпор от Хуркач или Карацев. Григор е изтеглил късата клечка - Циципас в трети кръг. В групата на Медведев се очертава интересен мач във втори кръг - той срещу Кириос. Предвид характерите им, има потенциал за шоу (извън рамките на играта). Джокович (ако играе) също ще е в много лесна група - най-опасните съперници са Лоренцо Сонего и Кристиан Гарин (но той е клей специалист).

За повече детайли:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2022_Australian_Open_–_Men%27s_Singles

# 607
  • София
Схемата е приятна. Надал има лесна група - евентуално чак в четвърти кръг ще срещне отпор от Хуркач или Карацев. Григор е изтеглил късата клечка - Циципас в трети кръг. В групата на Медведев се очертава интересен мач във втори кръг - той срещу Кириос. Предвид характерите им, има потенциал за шоу (извън рамките на играта). Джокович (ако играе) също ще е в много лесна група - най-опасните съперници са Лоренцо Сонего и Кристиан Гарин (но той е клей специалист).

За повече детайли:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2022_Australian_Open_–_Men%27s_Singles

Схемата на Джокович е "нарисувана", нито Сонего, нито Гарин са някакво препятствие за него. Тук единствената пречка пред титлата е визата.

# 608
  • Далечният изток
Визата е анулирана.
Сега следва обжалване. Още тази вечер, тоест сега започва изслушване пред съдия Кели във Федералния окръжен съд.

# 609
  • София
Според мен това ще е край на сагата т.е. ще го депортират.

# 610
  • София
Загубата за тениса  е голяма.

# 611
  • София
Пак ще отменят решението на австралийския министър и Джокович ще стартира в понеделник.

# 612
  • София
Според мен няма никакъв шанс да го пуснат да играе, защото ще е гавра със самите австралийци.
Просто не трябваше да се стига до този цирк. За който главните виновници са от АО, които са алчни и си гледат парите.

# 613
  • Далечният изток
Абсолютно. ТА забърка тая помия, но как си траят само.... Досега някакво тяхно изявление не срещнах май.

# 614
Да, наистина. Вече да се чуди човек ТА ли организира АО или федералният съд. 😆

Според мен ще го пуснат. Въпреки че и Джокович се омаза до ушите, австралийското правителство не остана по-назад.

Общи условия

Активация на акаунт