Фенове на тениса - тема 6

• 42 832
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз мисля, че Григор ще отпадне от Пер.
Дано ме опровергае. Искам да го гледам. Пълни ми душата. Simple Smile
И аз не съм оптимист, макар че....
Но дано поне стигне до Циципас, в трети кръг.

# 646
  • София
Много зависи Пер в какво разположение на духа ще е. Ако се разпищоли (а, дано) ще замине без време. Така, че аз вярвам в Григор!

# 647
Според мен е невъзможно да предвидиш мач на Пер. Зависи в какво настроение се е събудил. Същото като с Кириос. Ако реши, че му се играе - може да победи Григор. Ще видим какво ще реши в четвъртък.

Радвам се за Мъри. Възхищавам му се на силата, волята и желанието - повечето тенисисти биха се отказали, ако ги сполетят същите здравословни проблеми. Той непросто не се отказа, ами се бори за мястото си на корта.

Изненадан съм, че Радокану би. Както я беше подкарала в последните месеци, очаквах да отпадне. Има реален шанс да спечели АО, ако влезе във формата от USO.

# 648
  • София
Прави сте за Пер....дано не се събуди в настроение за уинъъри и асове, че и днес 142-ия в света надигра Григор по тия показатели, какво остава за Пер. А и знаем, че Григор понякога не е от най-стабилните психически.

# 649
Аз очаквам много добър турнир от Гришо.
Винаги когато след жребия изглежда, че няма да го гледаме в втората седмица, той ни изненадва.

Аз мисля, че Григор ще отпадне от Пер.
Дано ме опровергае. Искам да го гледам. Пълни ми душата. Simple Smile
И аз не съм оптимист, макар че....
Но дано поне стигне до Циципас, в трети кръг.

# 650
  • Далечният изток
Айде дано!!!

За утре ни един мач не ми хвана окото...

# 651
  • София
Първият ден беше скучен, но снощи беше лудница. Много яки мачове и много качествен тенис. Имаше и изненади.
9 петсетови мачове при мъжете и 11 трисетови при жените.

Браво на Григор. Игра солидно като за него, останах доволен.
Жалко за Вики, но това са и реалните възможности. Можеше да мине този кръг, защото има победа над Ализе, но никога не е била фаворит, така че...
Най-много се изкефих на победата на Мъри над Нико, много як мач се получи. Браво на Съра!
Ожето също се измучи, получи и геврек, но последните два сета ги изигра на ниво.
Креси и Иснър не беше качествен, но имаше драмичка, то при Иснър винаги е така. Малко точки са ключови и решават сета.
Пер и Монтейро беше лудница мач, много емоционален с големи възходи и падения и с луди Перски отигравания. Този е нечовек просто.
Циципас и Медведев показаха добра игра срещу надъхани съперници.
Още сега се зареждам с биричка за блокбастъра между Кирьос и Медведев.
Не очаквах Шварци така да премаже Краинович.
Донякъде лека изненада е категоричната загуба на Щруф.
Нищо не остана от Гофен, тези контузии му съсипаха кариерата.
Жалко, че Каспер Рууд се е отказал. Възлагах му големи надежди да стигне много далеч.
Лека изненада е и победата на ветерана Гаске над Юго Умбер.

При жените Радукану ме изненада. Очаквах Слоун да я резне, но Ема напомни за себе си.
Потенциално очаквах и Сабаленка да отпадне, но и тя обърна своя мач. Абе добре е най-добрите да бият в първите кръгове. Така си гарантираме по-интересни мачове през втората седмица.
Хареса ми Симонка, в добра форма е.
Канепи пак победи тежко име в 1 кръг, този път Кербер. Изобщо Канепи ще я запомня през годините как редовно опуква сериозни имена в първите кръгове на мейджърите.
На Зиданшек гледах шампионския тайбрек. Яки размени имаше с Рус. Това е втори шампионски тайбрек в турнира и пак при жените. При мъжете нямаме досега такъв.
Рибакина е сред скритите фаворитки, за малко да изгърми, но успя да обърне мача си.
За мое съжаление Квитова отпадна, но можеше да се очаква. А и АО не е нейния турнир.
Загубата на Каролин Гарсия ме изненада.
Лейла Фернандес изгърмя още в 1 кръг. И това си е сериозна изненада. Можеше финалистите на US Open да отпаднат вкупом още в 1 кръг на АО

Топ мачовете за третия ден от АО:

Оте - Сонего (ще е шоу мач)
Кецманович - Пол
Корда - Муте
Алкарас - Душко
Хуркач - Манарино
Ла Монф - Бублик (яко шоу)
Сашко - Милман
= = =
Пера - Пегула
Риск - Остапенко
Бенчич - Анисимова *
Бренгъл - Осака

# 652
  • Варна и...духом на Босфора
Е,де, Рафаел га ши играй?

# 653
Огромно удоволствие ми доставя да гледам как играе Зверев. Без значение с кого.
Мачът с Милман в момента е страхотен, и двамата се представят много добре.

# 654
  • София
И Монифис е направо неудържим!

# 655
  • Далечният изток
Мачът на Григор утре е след 5,30 ч. бг време.

Междувременно къде инвестира световният номер 1
https://bntnews.bg/news/jokovich-kupi-80-ot-kompaniya-razrabotva … y28ygmQrXepLeRgWY

# 656
  • София
Григор започва лошо. Току-що Пер му взе първия сет. 😯
И Григор продължава да играе слабо. Самопроби се още в първия гейм от втория сет.

Очаквам с нетърпение шоуто Кирьос - Медведев. Дано Кирето вземе поне сет или поне да има тайбреци, 5-5, нещо такова, а не някое бързо 3-0 за мечо.

Вчера гледах и трите драми при мъжете. Шапото, Буста и Корда. Все пестсетки, яки мачове с драма и обрати, както обичам. Другата пестсетка с клей кучето Гарин не гледах. За Шаповалов всичко е казано. Много талант, малко мозък. Такова разхищение няма никъде другаде. Това момче не е наред с главата и не виждам в скоро време да се оправи. Спокойно можеше да спечели с 3-0, а той за малко да загуби целия мач. Толкова много пропилени възможности за геймове, предимства, толкова пъти сервирше с пробив напред и нищо, нищо. Трагедия. Муте направи шоуто и всичко красиво в мача с Корда, но накрая по-здравия психически и физически американец го пречупи. Но мача беше голямо шоу. Баутиста е скрит фаворит в тази горна част от схемата.

Алкарас продължава да лети по корта, а сега предстои много як трилър с Беретини.
Надал с второ поредно 3-0, но първия по-истински тест предстои срещу Хачанов.

Монфис (и той с голям шанс за полуфинал) и Зверев бяха впечатляващи, особено Ла Монф.

Изнендата при мъжете за деня е загубата на Хуркач и то без да спечели сет.

При жените нищо за отбелязване, освен загубата на Бенчич, ама това не е изненада, защото игра срещу Анисимова.

Днес вече имаше доста изненади до тук. Отпаднаха три от фаворитките (едната явна, другите скрити), Гарбине Мугуруса (Корне изигра един от най-силните си мачове, много агресивна, направо не можех да я позная), Анет Контавейт и Елена Рибакина. А пък Сабаланка втори пореден мач обръща в трисетка.

При мъжете Шварцман изненадващо за мен отпадна от австралийски анонимник и то в три сета.

Оже-Алиасим се мъчи с Фокината и тук сме на прага на потенциална изненада.

# 657
  • Варна и...духом на Босфора
Хубави разигравания последните два- три гейма.К-М.
Значи Григор отпаднал...
Кириос или Кирьос,ми прилича малко на Кондьо:joy: от ранния му период,още от Мустанг Тв, Варна
Дано вземе сет,и да стане интересантно за гледане.

# 658
  • София
Кирьос полуде.
Стана мега зрелището което исках, сега дори и геврек да му върже мечо ще съм доволен. Третия сет Кирьос показа уникални неща. Simple Smile

Григор беше доста мек днес. Щом на любимата си настилка започна да губи такива мачове не е на добре. След прекарания ковид-19, Григор не е същия играч просто.

Мъри отпадна за жалост. С тази механична става и той във формат 3/5 може да изиграе само един дълъг и тежък мач и след това е дроб. Бори се, не е дал ей така мача на Таро, но нямаше останал резерв у него.

# 659
На Киргиос може да се разчита за добър оспорван мач. Но точно Киргиос да моли тълпата да се държи прилично. LOL! Не спира да изненадва този човек напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт