💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 060
  • 792
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Той Георгиос нали сега като актьор се подвизава. Grinning

# 196
Първия участник е Чудомир Григоров на 31 години от град Пловдив. Бивш футболист, сега се занимава с фитнес. Има жена и едно дете. В града му се носи слава, че излиза с мъже за пари. Не печели формата.
Профила му вече е активен:
https://www.instagram.com/chudomir_grigorov/

# 197
  • София
Някак ми изглежда като да набляга повече на външния вид... от снимките поне. И слуховете биха му прилягали Grinning Ясно е, че според кастингите трябва да има и такива - за окото само. Но ми се иска да има повече състезатели тип Юлиан. Тогава би било по-интересно.

# 198
Дано да може да плува, че от снимките от толкова много спортове, само две във водата и... е до колене.😂

# 199
  • Великобритания
точно коментирахме с мъжа ми , че такива дето много се изсилват с мускули , за нищо друго освен снимки не стават Grinning

# 200
Какво значи, че профила му е вече активен? Последната му публикация е отпреди 7 седмици, а и акаунтите ги поддържат и други хора.
Иначе самия инстаграм-акаунт ми хареса. Има замисъл, точно таргет ориентиран. Що за спортист е ще го видим.

# 201
По договор участниците трябва да деактивират всички акаунти в социалните си мрежи докато не започне предаването. И нямат право да издават информация кой какво, но той това не го спазва, защото целия фитнес, в който работи знае, че е участвал. Между другото има много скандално минало. Жена му, която е много красива жена го е хванала в изневяра с шефа на сладкарница Криспи и сега не си говорят. Явно парите го блазнят повече от семейството. Преди няколко години той беше издал фолкпевицата Татяна, че ходи до тоалента в баниоте на фитнеса, където работи. Беше пробвал да продава хранителни добавки с неясен произхор като Липовона на Ричард, но не успя да пробие на пазара и се отказа.

# 202
  • София
Явно поредния надут и напомпан пуяк.

# 203
  • Sunshine state
Весе, достойна си за някой жълт сайт. Тия информации от къде идват? Тоя не ме кефи особено.

# 204
  • Великобритания
то утре ще го има това във вестниците , хихи , да си искаш комисионната

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 18:36 от mimmito

# 205
Не че е от значение за играта, но пича има отвратително несиметрична коремна преса. Ако моята беше така, не бих си я поствала нялаво - надясно. Ама важното е да се покаже, че има преса! Satisfied

# 206
Някои започнаха да стават известни още преди да е започнало предаването, а дори не е сигурно, че са участвали.

# 207
Ето го, значи, типажът на Георгиус за новия сезон Wink Много поза, много чудо.

# 208
  • Sofia
Чудомир е помогнал на момче с тежко затлъстяване.
https://www.vesti.bg/bulgaria/21-godishno-momche-ot-ruse-svali-1 … na-godina-6086072

# 209
  • Испания

Браво на Чудомир! Поне нещо позитивно за него.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 22:06 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт