Лаковe за нокти - 140

• 27 870
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Приноси ми се нещо семпло. Blush

Frormar 397 Rose Coral

# 151

Задигнато от Фб група 😄😄
П. П. - Грийни, много ми хареса. Толкова е нежно ❤️

# 152
Честит празник на рожденичките.Да сте Живи и здрави
Аз също си правих омбре.На живо е страхотно.Колежките в работата много го харесваха.

# 153
  • София
Color flecks Wild berry
И на него много слънце му трябва да си покаже красотата

# 154
Да се похваля аз че, че новите ми придобивки пристигаха и сега съм шах кой да пробвам първо.

Скрит текст:

И не толкова за хвалене, но след първия басейн 2 нокътя станаха жертва и реших най-накрая да тествам изкуствените. Не ми се отказва от плуването, на засега може би лятото така ще я карам и ще чакам да пораснат.

# 155
  • София
dolce miele,  Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и много лакови предизвикателства!

# 156
  • Измир
Dalindrah, ти ме уби Heart. То и аз съм поръчвала лакове,  но чак толкова никога. Бих искала да видя вторият Лореал тъмно лилавият.  И да те предупредя, че Минт Ревлона (зеленият) е топър. Сам почти не дава цвят, за това пък мирише страхотно. Може да го комбинираш с нещо.

# 157
Големи красоти показвате, момичета! От няколко теми ви следя, но все маникюрите ми не са нещо особено, че да ви се похваля.Joy Аз тепърва започвам да се лакирам по- често сама и да трупам колекция. Ще се включа с нещо червеничко- Too too hot на Essie и на Manhattan Bring it on.Hug

# 158
Я, тези ароматни Ревлони пак ли са ги пуснали? Къде ги намирате?

# 159
Преди малко в дм видях новите Golden Rose, около 20-на цвята, никой не харесах 😁 Имаше и от глитърите.

# 160
Dalindrah, уау! Давай със затворени очи и пробвай този, който хванеш първи Satisfied

Само в Стара Загора ли не намирам голям избор от ГР City Color? Unamused

# 161
  • Стара Загора
В Ивис и Ароматикс провери ли?

# 162
Преди малко в дм видях новите Golden Rose, около 20-на цвята, никой не харесах 😁 Имаше и от глитърите.
Много ми се иска някой да сподели мнение за тях. Трайни ли са, четката удобна ли е? От снимката на цялата серия тук, доста цветове ми допаднаха на пръв поглед.

# 163
Трайни са. Поне при мен, но аз не съм точният критерий, защото всички лакове ми издържат по седмица. За четката имам забележки - не ми е удобна. Не е от най-тесните (както на Флормар), но не е и широка и плоска (както на другите ГР). Някаква странна ширина има.
Утре, ако не забравя, ще я снимам.

# 164
Далиндра, и на мен вторият Лореал отляво надясно ми хвана окото, както и третия, и първото Еси отляво надясно.

Общи условия

Активация на акаунт