Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 037
  • 800
  •   1
Отговори
# 195
Успех Mara 123!

# 196
  • София
Успех Мара 123, дано това е твоя опит Flowers Four Leaf Clover

# 197
  • и тук и там :)
Успех и от мен Mara 123 🤞🍀

# 198
Благодаря ви момичета ,но не беше нямаше фол,както си усещах.Доктора не пожела и трансфер да направим на единсвеното замразено ембрионче ,което имам от опити 1 година.Дано сега да не съвпаднат нещата с неговата отпуска за следващия месец.Успех пожелавам на всички борещи се със зъби и нокти.Благодаря ви.

# 199
Много съжалявам, Мара123. Желая ти в най-скоро време да ти се случи най-хубавото! Следващият опит пак ли ще е на ЕЦ?
Благодаря ви момичета ,но не беше нямаше фол,както си усещах.Доктора не пожела и трансфер да направим на единсвеното замразено ембрионче ,което имам от опити 1 година.Дано сега да не съвпаднат нещата с неговата отпуска за следващия месец.Успех пожелавам на всички борещи се със зъби и нокти.Благодаря ви.

# 200
Да .Дано да е по успешен,все още имам малка надежда ,но виждайки резултата досега незнам.Надявам се следващия път да обсъдим с доктора нещата повече,въпреки че всеки път опитвам дано този успея.Благодаря ви момичета.

# 201
Здравейте момичета,
знам че повечето от вас са стари пациентки на клиниката, но все пак ще попитам.
Има ли някоя от вас която наскоро да е пускала заявление за първичен преглед или да има позната която е?
Интересува ме разпределят ли нови пациенти за доктор Цветков или е много натоварен и масово новите ги препращат към младата част на екипа.Аз самата пусках заявление преди няколко години, но ме разспределиха при Тихомирова, пък аз не бях ОК с избора.Според вас има ли някакъв шанс, ако напиша някъде в коментар при подаването на документите, че искам да съм при Цветков да го отразят или да не си правя изобщо труда?Защото наистина не съм ОК да ме слагат при младите лекари и тогава изобщо отказах часа...

# 202
  • София
Попълни си формата отново и напиши някъде, че искаш за него. Има на някои жени им предлагат право на избор и ги питат от изброените за кого искат, а на други направо им казват при кого. До колкото съм запозната в момента има свободни места при всички  лекари

# 203
Здравейте, знаете ли д-р Цветков до колко часа приема пациенти?

# 204
Моя позната писала във формата, че иска  час за д-р Стаменов и й дали за него. Е, почакала си е, но все пак са се съобразили с желанието й. Така, че пишете като папълвате, че искате час за д-р Цветков. Късмет!

# 205
Благодаря момичета.
Вмъкнах най-отдолу като молба да бъда разпределена при Цветков.
Дано този път да ми е на късмет. Hug
Бих се радвала, ако тези от вас, които са му пациентки споделят как вървят часовете при него по принцип, голямо ли е закъснението, защото работата ми е в другия край на София.

# 206
Благодаря момичета.
Бих се радвала, ако тези от вас, които са му пациентки споделят как вървят часовете при него по принцип, голямо ли е закъснението, защото работата ми е в другия край на София.
Здравейте, пожелавам Ви да сте при Д-р Цветков. С часовете всичко е наред. По принцип няма дълги закъснение, освен ако нещо спешно не се е появило. Желая късмет! Докторът е супер!

# 207
  • Sofia
Благодаря момичета.
Здравейте, пожелавам Ви да сте при Д-р Цветков. С часовете всичко е наред. По принцип няма дълги закъснение, освен ако нещо спешно не се е появило. Желая късмет! Докторът е супер!
С часовете сега при никой няма голяма забавяне, поне по мои наблюдения за Персенска и Цветков. Иначее след пандемията като пуснаха отложените операции.. Е тогава беше... Всеки път си взимах по 1ден отпуска.. 🤐🥴

# 208
Това с работата на другия край на София ме накара да се усмихна саркастично. Не, че не разбирам проблема на жената, която сподели и не че не съчувствам. Но като се има предвид, че доста пациентки на болницата бият път не от другия край на града, а от другия край на страната...ние не просто закъсняваме, а си взимаме платен/неплатен отпуск за всяко ходене до болницата, за което не се полага болничен.

Та.. не е особено лесно човек да си планира времето, захване ли се с посещения на репродуктивни клиники.
Не съм при този лекар, а при далеч по-натоварения д-р Стаменов. Напоследък няма много големи закъснения. Не повече от час-два, ноо...не е като да не се е случвало да стоиш и да чакаш до последния момент да ти се обадят за час. И той да е точно на следващия ден. Ако си хайляк и шефовете са разбрани, все някак ще успееш да отидеш. Ето, аз в момента чакам на нисък старт да ми се обадят за контролен преглед. Уж до края на тази седмица. Но никой не може да каже кога ще е точно, и дали изобщо ще е до края на тази седмица. Можело и от днес за утре да ми се обадят. Силно се надявам да не ми създадат проблеми на работа, ако ги известя половин ден по-рано, че ще отсъствам. Тъй като не съм шофьор, завися от мъжа ми. На него вече му създават проблеми на работа за отсъствията. Ако той не може, трябва да търся подходящи автобуси в последния момент. Хайде, за отиване, едно на ръка. Но за на връщане, си е малко на късмет работата. Особено с ограниченията покрай вируса в графика на автобусите до и от София. Другия вариант е да се моля на някоя приятелка с плаващо работно време да ме закара.

# 209
Alba rosa хубавото е, че съм те накарала да се усмихнеш, макар и саркастично.Simple Smile
Не се познаваме, в клиниката, в която ходя не веднъж съм казвала на момичетата от така наречената провинция, че им се възхищавам.
Аз самата не живея в София.Пътувам по 3 часа всеки работен ден, за да отида до работа ми и да се прибера.Избора си е лично мой, за да мога да съм в града с репродуктивните клиники и да съм на работа в която ми правят компросмиси за работното ми време, макар желанието ми да е много отдавна да съм се махнала от това място.
Та факта, че киликата е далеч от местоработата ми прибавя още два час, за да отида до там и да се върна с градския транспорт.И станаха общо 5 часа път за деня плюс седене до 9 вечерта на работата, за да си наваксам.
Целта не ми беше да се обяснявам, а да кажа, че всеки си носи кръста и не е хубаво това с прибързаните заключения.
Една от причините да не искам да съм при д-р Стаменов е това, което ми описваш ти.
Пожелавам ти успех от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт