Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 053
  • 800
  •   1
Отговори
# 210
Успех и на теб, Анонимна. Дано да ти запишат час при лекаря, който си си избрала. Права си, всеки си прави изборите и си носи последствията от тях. Никой не е казвал, че ще е лесно.
Още веднъж  кураж и късмет!

# 211
Здравейте момичета! За предстоящата ми операция, трябва да бъда приета ден по-рано в клиниката. Освен кръвните изследвания необходими за операцията, как протича останалата част от деня в клиниката? Целия следобед си стоиш в болничната стая ли? Храна и топли напитки от кафето, което е в самата клиника позволяват ли се? Може ли да споделите вашия опит на тези дами, които са били приети ден по-рано в клиниката преди операция? Благодаря ви от сърце!

# 212
Щом операцията е на др.ден,то последното хранене е на обяд.Напитки до 22 ч.Следобяд -в стаята, защото вероятно ще ти дадат разхлабително и ще имаш консултация с анестезиолог и интернист.

# 213
Освен кръвни изследвания аз минах ехографски преглед на коремни органи, правиха ми рентгенова снимка на бели дробове,  после кардиолог. Носех си и PCR тест, правен предварително, който да е валиден поне до деня на приема в болницата. Прегледа ме гинеколог. Попълват се много документи, декларации и съгласия. Значи като отидох към 11 ч, ме хоспитализираха докъм 13 ч. Също и урина се дава за изследвания.
След като те настанят горе в отделението имаш право на обяд там на етажа, който да е не по-късно от 2 часа. До момента на приемането ще те придружава санитарка, която е изключително услужлива и ще те води в различните кабинети. Ще ти купи няколко бутилки вода, които ще ти трябват за престоя ( трябва да й ги платиш). Една част от водата ще ти трябва за очистителното, което се пие след 2-3 часа и се разтваря в половин литър вода. И после трябва да се наливаш. Около 2 литра ако не и повече трябва да изгъкаш до 10-11 вечерта и чакаш ефекта. Да не навлизам в цветущи подробности. Абе, всичко ще ти обяснят, така че , спокойно. Но от 2 следобед нататък не се яде нищо. А от 11 ч мисля че беше, спираш и водата.
Постоянно ще идва някой от персонала да те пита как си. Ще ти мерят кръвно, температура и така...
Дано да мине операцията успешно и да е по-рано сутринта,  че да не те мъчат глад и жажда. То не че на мен ми се ядеше нещо след очистителното...Но после така или иначе докато не се раздвижиш и ...неш , никакво ядене. Simple Smile
Ако те интересува още нещо, питай. Може и на лични.
Стискам палци всичко да мине по най-добрия начин за теб.

# 214
  • Sofia
Кафето не работи, носете си водичка. Аз на лапароскопията си нища не ядох, те докато ме приемат и качат - обяда беше свършил. Не че не ме чакаше в хладилника, но в 14ч ми дадоха разлабителното и ми спряха храната, която не ядох... След операцията бях до 10вечерта в интензивното и ме качиха в стаята - нямах храна и на др ден на обяд ме изписаха - пак нямях храна.

# 215
Докато не изпуснеш газ не се дава храна. Иначе ядене си има и е включено в престоя.
Кафето не го препоръчват преди операцията.

# 216
Благодаря ви мили дами. Аз си купих водичка и ще я взема за всеки случай. За клизмата съм на ясно.
Аlba Rosa - на мен доктора ми каза, че операцията ще е към обяд след 13:00 ч., нямам идея защо няма да е сутринта но ще почакам. Лошото и, че кафе не е позволено, ако е така. Благодаря, още веднъж за детайлната информация.

# 217
Дами, готвя се за пункция в петък. Малко се притеснявам, че тогава ще ми е 11-ти ден на цикъла, а обичайно до сега пункциите ми са били след 12-ти ден. Има фоликули - около 5 за сега, като Цветков казва, че всичко изглежда супер. Отново ще се борим да извадим 4Я, но този един ден разлика да не ми изиграе някоя лоша шега....
P.s. Естрадиол от днес - 869.4; LH - 11.74

# 218
Всяка пункция се преценява по р-р фоликули и Е; 1-2  дни нищо не значи-довери се на Цветков.Успех.

# 219
Др Цветков много добре таймира пункциите и преценява лекарствата.

# 220
Здравейте някой случайно да знае близко до Надежда квартира, хотел и ако може кординати Благодаря
Ние сме отсядали в хостел Елена. В никакъв случай не е лукс, но цената е добра и е прилично.

# 221
  • София
Не съм го пробвала (от Сф съм), но видях плакат в нашата болница на Хостел Сердика (в близост е до хотел Симона)

# 222
Здравейте момичета!
На някоя от вас изписвали ли са ѝ добавка ReNew за подобряване качеството на яйцеклетките? В интернет не намирам никаква информация за това. Можете ли да ми кажете ориентировъчна цена, само от аптеката в болницата ли могат да се купят, колко време ги пихте и имаше ли ефект?
Благодаря ви предварително!

# 223
  • София
ето едни:
https://biomall.bg/renew-50-plus-anti-aging-tabletki-green-health-cena
има и :
https://nowfoods.bg/now-foods-immune-renew
може и други да има.
интересно какви са точно и какво съдържат. повечето такива одбавки са си стандартни витамини и ако човек си ги комбинира сам цената е доста по-приемлива.

# 224
Здравейте, момичета!
Имате ли идея как се формира графика за съботните дежурства? Искам да си запиша час 25.07 събота за д-р Персенска  за коментар след неуспешен трансфер и стартиране на нова процедура. Звънях на регистратура, казаха, че нямат график за нея тогава и не се знаело дали ще има. А не върви да се записвам при друг след неуспех.

Общи условия

Активация на акаунт