Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 060
  • 800
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, днес бях на пункция - 3 извадихме, което е по - малко от обичайните ми 4. Все пак, моля да стискате палци поне 1 да успеем да замразим. Благодаря ви!

# 241
Стискаме! Успех Flowers HibiscusTwo HeartsAnimal Hatching Chick

# 242
Стискам и аз палци!
П.С Само да споделя за тези дами, които им предстои Лапараскопия с един ден по-рано престой в клиниката трябва малко  шише водичка, в което се разтваря разхлабителното лекарство и още две по 1.5 л. шишета вода. Не за друго ако се наложи да се купят от кафето в клиниката е малко по скъпичко. Иначе на болничния етаж си има кафе машина и кана за гореща вода.

# 243
Vel, aз малко не разбрах какво значи "негласна уговорка". Как по-точно се разбирате без да си говорите с твоята лекарка? Simple Smile))

# 244
  • София
при другите лекари коментарите се случват по всяко време.
на д-р стаменов обаче гледат малко да му олекотят графика и затова коментарите са отделни, записват се като такива и се чака повечко.

# 245
А може ли да попитам дали може да изберем за трансфера д-р. Чапанова или Тихомирова, ако сме пациенти на д-р. Стаменов?  На мен биопсията и ЦС ги правиха именно те. Забелязах, че имат много лека ръка.  На мен ми престои микробиология и от регистратура ми казаха, че мога да си запиша час с д-р. Чапанова или Тихомирова и с тях да обсъдя какво следва от тук нататък за трансфер.

По принцип аз лично много се измъчих с това чакане да съм в лист, да ми се обадят, от процедура до процедура все чакам.

на д-р стаменов обаче гледат малко да му олекотят графика и затова коментарите са отделни, записват се като такива и се чака повечко.
[/quote]

# 246
Момичета прегледа при др Стаменов остана за 1 септември, но пуснахме днес на мъжа ми изследвания на хормони, че отдавна не бяхме и излезе нисък тестостерон и пролактин към горна граница, но в норма, към кой доктор да се обърнем за коментар там, ако може насоки? Андролог или, не ги познаваме, а се местим от друга клиника?

# 247
А може ли да попитам дали може да изберем за трансфера д-р. Чапанова или Тихомирова, ако сме пациенти на д-р. Стаменов?  На мен биопсията и ЦС ги правиха именно те. Забелязах, че имат много лека ръка.  На мен ми престои микробиология и от регистратура ми казаха, че мога да си запиша час с д-р. Чапанова или Тихомирова и с тях да обсъдя какво следва от тук нататък за трансфер.

По принцип аз лично много се измъчих с това чакане да съм в лист, да ми се обадят, от процедура до процедура все чакам.

[/quote]

Избираш един от двамата доктори, обаждаш се за час и ти го дават веднага, но ако след няколко прегледа и манипулации искаш час за Стаменов вероятно няма да ти дадат.
Двете докторки мисля, че обсъждат със Стаменов някои от решенията.

# 248
  • Благоевград
Здравейте, с тези нива на хормони Естрадиол 40.14, ЛХ 7,5 и ФСХ 15.75 направени на 2 ден, започнах стимулация с кломифен цитрат. Някъде във фориума четях, че не е хубаео да е  високо ЛХ. Дали опита ми е обречен все пак ще се вдигат още.

# 249
  • София
Спокойно, няма да е обречен, всчко ще бъде на ред.  Има момичета с доста по високо ЛХ и пак успяват. Успех ти желая  Flowers Four Leaf Clover

# 250
  • Благоевград
Спокойно, няма да е обречен, всчко ще бъде на ред.  Има момичета с доста по високо ЛХ и пак успяват. Успех ти желая  Flowers Four Leaf Clover
Благодаря!!!

# 251
  • София/Дружба
Здравейте, някоя от вас скоро да е правила инвитро на естествен цикъл в клиниката? Интересувам се колко излиза, от ценоразписа в сайта не става много ясно. Simple Smile

# 252
Здравейте, някоя от вас скоро да е правила инвитро на естествен цикъл в клиниката? Интересувам се колко излиза, от ценоразписа в сайта не става много ясно. Simple Smile

Здравей, аз правя на спонтанен цикъл. Първият ми опит беше около 1000 лв., но не стигнах до трансфер, само до оплождане. Вторият, нямах яйцеклетка на пункцията. Третият опит имах и трансфер и ми излезе 1335 лв. с лекарствата.
Успех! Simple Smile

# 253
  • Благоевград
Ние правихме февруари с извадена една Я. , 670 лв., но не стигнахме до трансфер, а той е около 350 лв. по спомен. Иначе когато започнахме попитах лекарката и ми каза 1000 лв.

# 254
  • София
Цените са следните:
- преглед - 20лв - те са 2 или 3 прегледа
- лекарства за стимулация - 17-20лв.- може и да няма такива
- изследвания преди пункция - 102 лв - с вкл тест за коронавирус
- таймиращи инжекции - 96 лв.- преди пункция
- пункция - 370лв
- оплождане на всяка Я - 260лв/ няма значение от метода ivf или ИКСИ
- трансфер 370лв
Остана вирусология в болницата е 74лв с пробовземането, може да си я направите на друго място няма проблем
Аз си я правя за 25,50лв с пробовземането и после я давам на регистратура да ми я сканират и всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт