Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 061
  • 800
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Пепита, къде си правиш вирусологията?

Аз пускам и хормони, по 3 пъти обикновено. Което е по още 60тина лева поне всеки път.

Също и задържащи лх инжекции ако има и колко броя и те си някакви пари...

# 256
  • София
Правя я в МЕД ДИА с ваучер от Оmed.bg плащам 4,80 за ваучера и на място останалите. Вирусологията излиза 24лв+1,50пробовземане=25,50

# 257
  • София
Благодаря ти!

# 258
Здавейте, момичета. Пиша Ви, за да разкажа моята история. На 26 години съм, а мъжа ми на 33. През 2017 решихме да тръгнем по доктори, защото искахме бебче, но не се получаваше. Първо се насочихме към болница Вита - София. Направиха ни няколко изследвания и ни казаха, че всичко е наред и може да направим инсеминация. Речено сторено. Направихме и зачакахме, обаче цикъла ми дойде и си казах "край всичко приключи". На следващият месец пак така.. Цикъл има всичко точно..(до това време не бях ходила при лекарката, защото беше отпуска), докато един ден не получих адска болка в корема и не отидох в спешния център на нашия град (от провинцията сме). Оказа се че съм бременна, НО извънматъчно и се наложи спешна операция. Направихме каквото трябваше и след около 6-7 месеца пак тръгнахме по София. Направихме още 2 инсеминации и едно инвитро. Един свеж трансфер и два замръзени. Преди всеки опит "специялистите на Вита" Все ме уверяваха, че всичко ни е наред и няма за какво да се тревожим. Изгубих доверие в тях и реших да се преместим в "Надежда" при д-р Цветков. Назначи ми изследвания за щитовидна жлеза, имунологични изследвания(никога до сега не ги бях правила) цветна снимка и биопсия. Всички изследвания се оказаха много добри. На цветната снимка видя, че едната тръба е проходима, а другата така е отрязана, че е оставена вътре само за беля. Биопсията тепърва предстои. Той ми каза единствената логична причина, заради която евентуално не задържам ембрионите - а именно лявата половин тръба, която е оставена след операцията ми при извънматочната бременност. Каза че ще опита един път инвитро без да я отстраняваме и ако пак не стане да се готвя за лапароскопия. Та въпросите са ми може ли да се започне подготовка за инвитро в месеца на биопсията и някой имал ли е сходния проблем и как са протекли нещата при него? Извинявам се за дългия пост.

# 259
Момичета, не знам дали сте обърнали внимание, но вече има справка за дължими суми с пояснения за какво е сумата, а не както преди - само едно число и нищо. Новата опция се казва "плащане с карта" и дава възможност за плащане през сайта, като може да се извършват и частични такива.

# 260
  • Sofia
Момичета, има ли някоя от вас, която е влизала за оводняване? В 13г.с съм и както ми беше минало гаденето, от тази нощ се завърна с пълна сила, като от напъните ми се стяга и много корема. Въпроса ми е дали ще ми кажат, че е нормално и ще ме изпратят вкъщи? Вече не мога да си стоя на краката, преди не съм стигала такива крайности...

# 261
Здравейте, от петък следобед се опитвам периодично да се свържа с болницата за записване на час за д-р Маринов. Никой от номерата за часове, информация и регистратура на 1-ва страница не отговаря. Имате ли информация какво се случва?
P. S. Свързах се, но на 30-то позвъняване... Успех на всички!

# 262
Здавейте, момичета. Пиша Ви, за да разкажа моята история. На 26 години съм, а мъжа ми на 33. През 2017 решихме да тръгнем по доктори, защото искахме бебче, но не се получаваше. Първо се насочихме към болница Вита - София. Направиха ни няколко изследвания и ни казаха, че всичко е наред и може да направим инсеминация. Речено сторено. Направихме и зачакахме, обаче цикъла ми дойде и си казах "край всичко приключи". На следващият месец пак така.. Цикъл има всичко точно..(до това време не бях ходила при лекарката, защото беше отпуска), докато един ден не получих адска болка в корема и не отидох в спешния център на нашия град (от провинцията сме). Оказа се че съм бременна, НО извънматъчно и се наложи спешна операция. Направихме каквото трябваше и след около 6-7 месеца пак тръгнахме по София. Направихме още 2 инсеминации и едно инвитро. Един свеж трансфер и два замръзени. Преди всеки опит "специялистите на Вита" Все ме уверяваха, че всичко ни е наред и няма за какво да се тревожим. Изгубих доверие в тях и реших да се преместим в "Надежда" при д-р Цветков. Назначи ми изследвания за щитовидна жлеза, имунологични изследвания(никога до сега не ги бях правила) цветна снимка и биопсия. Всички изследвания се оказаха много добри. На цветната снимка видя, че едната тръба е проходима, а другата така е отрязана, че е оставена вътре само за беля. Биопсията тепърва предстои. Той ми каза единствената логична причина, заради която евентуално не задържам ембрионите - а именно лявата половин тръба, която е оставена след операцията ми при извънматочната бременност. Каза че ще опита един път инвитро без да я отстраняваме и ако пак не стане да се готвя за лапароскопия. Та въпросите са ми може ли да се започне подготовка за инвитро в месеца на биопсията и някой имал ли е сходния проблем и как са протекли нещата при него? Извинявам се за дългия пост.

Привет, Магдалена,

Каква биопсия ще правите и ин-витро със стимулация ли ще е или на ЕЦ?

Поздрави

# 263
Някой знае ли как да запиша час за генетик в "Надежда"? От сайта показва, че няма свободни часове за д-р Хаджидекова.
Също дали можете да споделите впечатления за нея (тя е единственият генетик, който има в падащото меню със специалисти)? Благодаря ви предварително!

# 264
Някой знае ли как да запиша час за генетик в "Надежда"? От сайта показва, че няма свободни часове за д-р Хаджидекова.
Също дали можете да споделите впечатления за нея (тя е единственият генетик, който има в падащото меню със специалисти)? Благодаря ви предварително!

0882/193-970 - На този номер се обадете за записване на час.

# 265
Момичета, днес бях на пункция - 3 извадихме, което е по - малко от обичайните ми 4. Все пак, моля да стискате палци поне 1 да успеем да замразим. Благодаря ви!

Нямам думи да опиша каква радост изпитвам в момента - и трите са станали бластоцисти и ги замразяваме.
Благодаря ви за подкрепата!

# 266
Минах на преглед при д-р Персенска, взе ми цитонамазка и наесен се разбрахме да започне нашият опит. Каза, че няма да правим пак цветна снимка, предната е отпреди 5 години, даде ми листче с кои хормони да отида отново на 10-ти ден.

# 267
Здравейте, момичета. Следят ме за трансфер на замразен ембрион, който трябваше да се състои следващата седмица. Днес ми звъннаха от клиниката и казаха, че съм с висок прогестерон (11 на 16 ден от МЦ) и няма как да се направи трансфер този месец. Някой от вас знае ли при какви граници на прогестерон се прави трансфер и каква би била причината за високите нива?

# 268
  • Sofia
Здравейте, момичета. Следят ме за трансфер на замразен ембрион, който трябваше да се състои следващата седмица. Днес ми звъннаха от клиниката и казаха, че съм с висок прогестерон (11 на 16 ден от МЦ) и няма как да се направи трансфер този месец. Някой от вас знае ли при какви граници на прогестерон се прави трансфер и каква би била причината за високите нива?
На мен на 12-ти ден ми е беше 0,22 и на 17-ти ден направихме трансфер, тогава беше 36,24.

# 269
В деня на предполагаемата овулация трябва да е до 1-1,5 мисля. Той се брои за нулев. И след това ако трансферът ще е на бластоцисти,  След 5 дни вече трябва да е висок. Моят веднъж са го мерили и беше 21.

Общи условия

Активация на акаунт