Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 49 724
  • 800
  •   1
Отговори
# 405
Аз проблем не бих казала, че имам, но наистина понякога не са много дружелюбни. Има едно момиче Ралица светлокосо, което поне за мен е много любезно. Единствено  момичето от Информация не е много учтива.
А на мен ми се случи веднъж в асансьора бях с една от жените които те настаняват за операция и на един от етажите се качиха др. нейни колежки и я попитаха как си, при което тя буквално избухна че едва стои на краката си, че всеки иска нещо от нея, че оставила нарочно торбите с боклук пред кабинетети шефовете да видят. Аз я съжалих , но в същото време никак не ми хареса да видя какво става зад кулисите. Предполагам можеше на саме после с колежките да сподели а не пред мен като пациент - а женичката буквално избухна. Sad

Здравейте и от мен Simple Smile.
Някой има ли проблеми в болницата с администрацията ?

# 406
Аз проблем не бих казала, че имам, но наистина понякога не са много дружелюбни. Има едно момиче Ралица светлокосо, което поне за мен е много любезно. Единствено  момичето от Информация не е много учтива.
А на мен ми се случи веднъж в асансьора бях с една от жените които те настаняват за операция и на един от етажите се качиха др. нейни колежки и я попитаха как си, при което тя буквално избухна че едва стои на краката си, че всеки иска нещо от нея, че оставила нарочно торбите с боклук пред кабинетети шефовете да видят. Аз я съжалих , но в същото време никак не ми хареса да видя какво става зад кулисите. Предполагам можеше на саме после с колежките да сподели а не пред мен като пациент - а женичката буквално избухна. Sad

Здравейте и от мен Simple Smile.
Някой има ли проблеми в болницата с администрацията ?
Точно. И аз нон стоп изслушвам драмите им..на кой колко му се спи...пуши и т.н, все едно нямам и аз драми..

# 407
Точно девойката на Информация е много мило и разбрано същество. Дърпат я на 160 посоки, а тя винаги помни кой, какво, как и съумява да се усмихва. Честно казано, новите дами ме дразнят мен. Често влизат ребром и подскачат за глупости, но предполагам, че е за да покажат "дисциплина" и твърдост Joy Със старите момичета никога не съм имала проблеми.

# 408
Освен всичко изброено по-горе за администрацията бих добавила,че много нагло лъжат,вече няколко пъти ми се случи.И си позволяват да коментират преценката на лекарите.Всъщност те имат ли медицинско образование или са си обикновени писарушки?

# 409
Налагало ми се е да ходя до болницата поне десетина пъти, по молба на мои близки. Всеки път, ама всеки път ми прави впечатление колко млади и хубави момичета са на рецепция, докато не се наложи да ги попиташ нещо.  То едно високомерие, неизслушване,  троснато говорене, едни нерви, едно тряскане на телефона,питам ясно нещо, те съвсем друго ми отговарят, докато чакам мога да чуя какво отговарят на жената пред мен, никаква съобразителност.  Момичето на информацие е наистина ужасно, тя е всеки път на ръба на нервна криза. Та...........съчувствам ви момичета и ви стискам палци от сърце, ще изгрее слънце и на вашата улица, само имайте вяра.

# 410
Момичето на информация явно е съвсем сама на поста си - в момента май е отпуск, защото гише Информация не работеше онзи ден. Разбираемо е да има критични моменти, не че е оправдано, но се случва на всеки. Аз 2 пъти съм опирала до нея и беше много мила, пожела ми успешен трансфер и часове след това помнеше защо я търся. Макар че отстрани изглежда ледена. Лично аз и с рецепционистките не съм имала проблеми, но ви разбирам и вас. Все пак сме там с различни въпроси към тях и аз не съм имала конфликтни ситуации. Прави ми впечатление от известно време, че набират нови, които се обучават. Така че може някои проблемни да са махнати или напуснали. Проблемът с кадрите е навсякъде, и болницата не е изключение. Единствено с една дама от кол-центъра съм имала проблеми, когато упорито отказваше да ми даде час за проследяване, защото моят доктор излиза отпуск дни след това. А все пак стигайки до пункция всеки наличен специалист щеше да ме поеме, само да има какво да извадя. Успях да запиша часа през друга, която напротив - ми влезе в положението и докторът също тогава одобри, че съм отишла.

# 411
Здравейте. Имам въпрос. В страницата на Надежда има списък с изследвания, които следва да представиш на първи преглед. Сред тях е и това за инсулинова резистентност. Аз си го пуснах, имам 2 резултата с нива на кравна захар и на инсулин (на гладно и след закуска). Докторът в Надежда може ли да ги интерпретира или ми е необходимо становище от ендокринолог? Липсва референтна стойност на кръвна захар и инсулин след храна.

# 412
Здравейте момичета,имате ли проблем с проверка на резултати от изследвания чрез приложението или през сайта.Опитвам се да прегледам и не излизат нито старите нито днешните изследвания.Обадих се в болницата и казаха ,че нищо нямало някакъв проблем ,ама аз не мога да видя резултатите.Някой има ли същия проблем?

# 413
Здраейте , след успешното инвитро се оказах с много останал прогестерон в срок на годност и бих ги дала доста по евтино. Имам утрогестан , 1-2 опаковки кринон гел неотваряни и 2 кутии пролутекс от Гърция със срок 9.2020 . Ако някой се интересува нека ми пише .

# 414
Момичета, прогестерон 9.4 в деня на биопсия (за импл прозорец) на ЕЦ без никакви медикаменти добре ли е?

# 415
Здравейте момичета,имате ли проблем с проверка на резултати от изследвания чрез приложението или през сайта.Опитвам се да прегледам и не излизат нито старите нито днешните изследвания.Обадих се в болницата и казаха ,че нищо нямало някакъв проблем ,ама аз не мога да видя резултатите.Някой има ли същия проблем?

Здравей, аз си влизам без проблем в приложението и си виждам всички изследвания даже за години назад.

# 416
Да и аз така до днес.Незнам защо.Обаждах се на регистратурата и казват ,че няма проблем.Влизах и излизах от приложението ,но няма резултат.

# 417
  • София
Мисля,  че бях чела в сайта им, че са правили някакви подобрения в системата и който няма достъп до профила си да им изпрати имейл.
Дано не са затрити,  при мен най-старите запазени са от средата на 2016г, преди това липсват, миналата година им беше ниобходима  кръвната ми  група, изследването съм го правила в клиниката и се оказа,  че го няма.

# 418
  • София
При мен беше по същия начин, докато не погледнах, че имам задължение пт 35 лв. за последните изследвания. Реших да ги платя директно през сайта им с новата опция за плащане с карта и веднага след като се регистрира плащането, изследванията се появиха. Всички стари + новите.

Виж дали няма начислено някое задължение. Не го смятам за редно това, защото реално всички стари изследвания съм си ги платила, откъде накъде ще ми ги “скриват” и тях, но явно така са настроили софтуера.

# 419
На мен преди 10-ина дни не ми излизаше в приложението записан час и звънях, за да питам, да не би да не са го въвели в системата, защото една нова девойка го въвеждаше и се учеше още. Въведен беше при тях, просто проблемът е бил с приложението. Вече ми излизат новите часове.

Ако не Ви излизат изследванията, пишете им мейл със скрийншот и подробности и помолете да се провери с IT съпорта и да се отстрани проблема (в писмен вид винаги е по-добре).

Поздрави.
Освен всичко изброено по-горе за администрацията бих добавила,че много нагло лъжат,вече няколко пъти ми се случи.И си позволяват да коментират преценката на лекарите.Всъщност те имат ли медицинско образование или са си обикновени писарушки?
Не виждам защо администрацията трябва да имат медицинско образование. Simple Smile) Все едно да питате, дали отдел Счетоводство на болницата имат медицинско образование. Ами не - нямат. Simple Smile) А и не се предполага да имат.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 00:58 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт