Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 49 701
  • 800
  •   1
Отговори
# 435
Момичета днес бях на преглед. Имаше 4 фокикула след стимуалция с Фемара 3 нямаха 16 мм и един 18 ,каза ми в четвъртък пунцкия , взех от манипулационната Прегнил,Цетротид и казаха кога ще ми кажат да ги поставим. Всичко добре многоо се зарадвах,пуснаха ми Е2 и ЛХ,и изобщо не ми харесват за 4 фокикула,обаче не са зрели над 18 и ме стимулираха с лекарство което подтиска Естрадиола и то висока доза 3*1 ,дали оказва и това влияние,карам и плача и се чудя дали ще ми се обадят изобщо.
С този естрадиол и 1 не е пълен Sad

# 436
Денис каза че има надежда и още съм във фоликулната фаза,а не в овулаторната,плюс това до преди два дни пих лекарство което подтиска Естрадиола, нормално да нараства бавно. Обадиха ми се да бия утре вечерта Хориомон ,а следобеда Цетротид,щом лекарката е преценила значи поне 1 яйцеклетка според нея има.Благодаря все пак.

# 437
Имам няколко стимулации с фемара и винаги естрадиола е нисък ,това е заради лекарството.След спиране нараства ,поне 3 или 2 може да са добри.Успех.

# 438
Много ти благодаря Маре,вдъхваш ми надежда! Персенска каза,че има един фоликул 18 мм,един 17,два  15 мм и перфектна лигавица 10 мм,при нисък естрзиол мисля че лигавицата не нараства над 6 мм и не стигат някой заради нея до трансфер. Успокоих се поне до Четвъртък,но докато не чуя с ушите си че имам поне 1-2 яйцеклетки извадени,няма да съм напълно добре,но гледам да съм уравновесена. Имала ли си странични ефекти от този Цетротид,защото до сега никога не съм го приемала.

# 439
Много ти благодаря Маре,вдъхваш ми надежда! Персенска каза,че има един фоликул 18 мм,един 17,два  15 мм и перфектна лигавица 10 мм,при нисък естрзиол мисля че лигавицата не нараства над 6 мм и не стигат някой заради нея до трансфер. Успокоих се поне до Четвъртък,но докато не чуя с ушите си че имам поне 1-2 яйцеклетки извадени,няма да съм напълно добре,но гледам да съм уравновесена. Имала ли си странични ефекти от този Цетротид,защото до сега никога не съм го приемала.
Цетротидът се бие подкожно,няма да имаш притеснения. Единствено на мястото,където си слагала инжекцията за кратко ще е зачервено и ще те сърби леко.
Успех и не се отчайвай!! Simple Smile

# 440
А името на упойката знаете ли го? Защото в листа пише някакво лекарство Фентанил? А то до колкото знам е много вредно,не се ли прави с Проферол???

# 441
А името на упойката знаете ли го? Защото в листа пише някакво лекарство Фентанил? А то до колкото знам е много вредно,не се ли прави с Проферол???
За съжаление не мога да съм полезна, но преди няколко страници ми се струва,че момичетата обсъждаха точно упойката. Последните 3 пъти, но в друга клиника, съм била без упойка, само с лек седатив.

# 442
На мен, докато бях бременна, точно лаборантките в болницата ми забраниха да се обременявам. Казаха, че е опасно в моите седмици и ме насочиха да направя гликиран хемоглобин.
В коя/кои седмица/и ти казаха,че е опасно ?

Бях към 34/35 г.с.

# 443
За упойките първо слагат Фентанил което е и обезболяващо /замайва,но не приспива/и после Пропофол-което е самата упойка..

# 444
Момичета Здравейте незнам дали питането ми е за тази тема и се Извинявам за което.
Интереува ме дали някоя от вас знае дали Д-р Персенска преглежда и жени с меома? Simple Smile

# 445
Здравейте някой знае ли след колко време излиза имунологичната биопсия Благодаря

# 446
Момичета, пуснах онлайн формуляр за първоначален преглед. Знаете ли след колко време се свързват за да ти предложат час?

# 447
Здравейте, искам да родя естествено в тази болница.
Искам да бъда със семейството си по време на раждане и хоспитализация.
Искам ли да знам общата цена?

# 448
Момичета, пуснах онлайн формуляр за първоначален преглед. Знаете ли след колко време се свързват за да ти предложат час?

На мен ми се обадиха след 1 месец

# 449
Обадиха ми се след месец и половина и ми предложиха час за след още два месеца.

Общи условия

Активация на акаунт