Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 003
  • 800
  •   1
Отговори
# 105
  • София
В момента и да не успееш да си купиш билет и са качат контрольори няма да те глобят, а ще ти продадат билет.

# 106
Одри и аз нз на какво може да се дължи тази тотална липса на имплантация, чудя се как да си помогна и аз... Мисля да пусна да изследвам витамини Б6, Б12 и вит. Д, пък другите изследвания ще ги обсъдим с док. Коментара ми е на 9 юли чак

# 107
Waterwoo, кога ти беше трансфера?

# 108
Waterwoo, кога ти беше трансфера?
На 12.06 на 3 дневни

# 109
Бързо са дали час за коментар значи Simple Smile или не си при Стаменов?

# 110
Здравейте, някой да има информация кога Д-р Цветков ще бъде в отпуска?

# 111
Момичета,
На кой имейл се пишеше за подновяване на договор за замразяване?
Ако на някоя от вас й потрябва, имейлът за подновяване на договори за замразяване е: embriologia@invitro-bg.com

# 112
Бързо са дали час за коментар значи Simple Smile или не си при Стаменов?
Аз съм при д-р Чапанова

# 113
Ясно, стискам палци да предложи нова стратегия значи Blush

# 114
Доктора си разбира, от работата. Аз съм с една тръба, за която не беше ясно дали е пропуснала, заради налягането от контраста. Той ме увери, че няма проблем, в това отношение. Забременях два пъти, за две години - спонтанно и от инсеминация. Бих ви посъветвала, ако се окаже - неизяснен стерилитет, да направите 4 опита на ЕТ или инсеминация. Така ще можете, да кандидатствате по Фонда. Искрено ви пожелавам, да не ви се налага, да стигате до там! Успех!

# 115
Здравейте, знаете ли кой лекар е дежурен в събота? Има ли възможност да се свързваме с лекарите по телефон/ онлайн или само на място мога да говоря с лекаря?

# 116
  • Sofia
Здравейте, знаете ли кой лекар е дежурен в събота? Има ли възможност да се свързваме с лекарите по телефон/ онлайн или само на място мога да говоря с лекаря?
Персенска няма да бъде в петък, което може би озн, че няма и да е в събота.. Но... Не съм сигурна. Аз когато има нещо й пиша на вайбър и тя ми отговаря след някакво време, но само ако е нещо притеснително и спешно си позволявам. За другите лекари не знам как е..

# 117
До колкото си спомням през август 1 седмица..мен ме интересуваха конкретни дати и за това знам със сигурност, че следващите две седмици ще работи.

# 118
Здравейте,
Персенска ще бъде в петък, но е втора смяна (преди малко записах час за утре).

# 119
До колкото си спомням през август 1 седмица..мен ме интересуваха конкретни дати и за това знам със сигурност, че следващите две седмици ще работи.
Първата седмица на август ли ще е отпуска доктора?

Общи условия

Активация на акаунт