Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 033
  • 800
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,  има ли някой, на който са изписани преди трансфер глобули виагра с още нещо?

# 136
Здравейте,  има ли някой, на който са изписани преди трансфер глобули виагра с още нещо?

Глобули има с чист естрофен. Има и естрофен, виагра и вит.Д. Цената мисля е с 2 лв. различна между едните и другите. Едните оставят синьо по дам.превръзка.

# 137
[quote
author=1122334455 link=topic=1228087.msg41011071#msg41011071 date=1593799467]

Глобули има с чист естрофен. Има и естрофен, виагра и вит.Д. Цената мисля е с 2 лв. различна между едните и другите. Едните оставят синьо по дам.превръзка.
[/quote]

Да, виагра, витамин Д и естрофем. За първи път ми изписват тези глобули...?

# 138
Момичета, колко време след неуспешен опит инвитро със стимулация се очаква да дойде месечния цикъл? И след колко време могат да се започнат нови опити?

# 139
Момичета, колко време след неуспешен опит инвитро със стимулация се очаква да дойде месечния цикъл? И след колко време могат да се започнат нови опити?

Може да имаш закъснение няколко дни, в зависимост колко ти продължава цикъла и кога са поставили таймиращата инжекция. На мен ми дойде след 32 дни, когато направихме ин-витро стимулация, а по принцип цикълът ми е 27-28 дни.

Ако ще правиш ЗЕТ или на естествен цикъл, може още на следващия цикъл. Ако въпросът ти е кога може да се прави нова стимулация, мисля че трябваше да минат няколко месеца, но по-запознатите да кажат колко.

Успех! Simple Smile)

# 140
Здравейте може ли да ми кажете като почнете инвитро процедура какво представяте на работодателя си някаква бележка ли, защото мойте нещо много проблеми ни създават за инвитро процедурата

# 141
При първия ни опит не съм представяла нищо на бившия си работодател. Живот и здраве, да стигнем до втори, пак не мисля да обявявам, че ще правим процедура.

# 142
При първия ни опит не съм представяла нищо на бившия си работодател. Живот и здраве, да стигнем до втори, пак не мисля да обявявам, че ще правим процедура.
Благодаря много
Само да питам още нещо тази блокираща инжекция на кой ден се слага и след нея колко време ти идва цикълът Благодаря

# 143
Здравейте имам заповед от фонда но се чудя сега дали ще мога да почна защото съм чувала че лятото не правят инвитро на 10 юли имам час за др Цветков, и другото ако имаш хидросалпинг вижда ли се на ехограф или само на цветна снимка

По принцип на ехогаф при мен се видя, когато вече беше станал доста голям, но на ЦС май най точно и добре се вижда...

# 144
Здравейте имам заповед от фонда но се чудя сега дали ще мога да почна защото съм чувала че лятото не правят инвитро на 10 юли имам час за др Цветков, и другото ако имаш хидросалпинг вижда ли се на ехограф или само на цветна снимка

По принцип на ехогаф при мен се видя, когато вече беше станал доста голям, но на ЦС май най точно и добре се вижда...
Благодаря много успех на всички

# 145
Благодаря много
Само да питам още нещо тази блокираща инжекция на кой ден се слага и след нея колко време ти идва цикълът Благодаря

Не помня на кой ден от предходния цикъл се слагаше, на мен ми дойде след около 2 седмици.
Бях по дълъг протокол.

# 146
Момичета ЕРА тест и имунологична биопсия могат ли да се направят в един и същ МЦ и каква е разликата и цената на двете процедури?

# 147
Благодаря много

Не помня на кой ден от предходния цикъл се слагаше, на мен ми дойде след около 2 седмици.
Бях по дълъг протокол.
На 22-ри ден ми я сложиха на мен. Дойде ми след 4-5 дни.

# 148
  • София
Алба, при теб декапептил ли беше блокиращата? И депо или обикновена, ако да? Ако не каква точно беше? И после с елонва ли беше стимуцията или с какво? Извинявам се за многото питания, но имам вече 3 неуспешни стимуции и уж щяхме да краме само на ец, но е много тегаво и обмислям някакви други варианти.  Може и на лс, ако не ти се пише тук.

Много благодаря предварително и пожелавам успех от сърце!:heart:

# 149
Момичета ЕРА тест и имунологична биопсия могат ли да се направят в един и същ МЦ и каква е разликата и цената на двете процедури?

Доколкото съм запозната, не правят ERA тест в Надежда. Използват някаква друга методология за определяне на имплантационния прозорец. Цената е 230 лева, в които не се включва хормони, ако трябва да се пускат, не се включват и други изследвания. Отчита маркерите за ендометриална рецептивност или иначе казано - дали имаш изместване в имплантационния прозорец.

Ендометриалната биопсия за имунологично изследване е също 230 лева (ако имаш предвид това, а не Пакет имунология). Показва пропорциите на Т клетки, NK клетъчен индекс.

Според мен е за предпочитане да е в един месец, на една процерура да вземат материал и за двете изследвания. Не беше особено приятно, поне при мен.

Съвет - попитай трябва ли да ти е пълен мехура за манипулацията.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 18:12 от Jerry19

Общи условия

Активация на акаунт