СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 390
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Стаматов е дал статистика за София, 48 по мат и 63 по Бел. Това как е спрямо миналата година?
При нас нещата са по-зле отколкото очаквах....
Здравейте, кой е Стаматов и къде мове да се види тази статистика? Доста ниски ми се струват резултатите на фона на това, което чета тук и в разни 7мокласнически групи из ФБ....

# 1 561
  • София
Dara, това важи за случите, когато детето намира за интригуваща икономическата професия. Моето отказва да кандидатства навсякъде където има профил предприемачески или НТБГ и НФСГ. Според нея няма такава скука като банково дело или счетоводство. Виж, графичен дизайн и моден дизайн й звучи страхотно.

# 1 562
Могат ли да анулират преразказа, ако първите едно-две изречения са с объркано време?

# 1 563
  • София
Не би следвало. Има си точки за времето. Просто ще намалят 1-2 от тях.
Стаматов е директор на 119-то.

# 1 564
Въпреки че нямам конкретни спомени за резултатите от миналата година, съм с усещането, че цитираните тук балове са по-високи от тези а нашите деца /говоря обобщено/. Вярно е, че във форума са най-заинтересованите майки и най-мотивираните деца, но при приравняване на двата набора, допускам по-високи балове за най-желаните софийски гимназии.

# 1 565
  • София
Свят ми се зави с тези резултати! Страхотни, страхотни направо. Очаквам вече бомбастични балове тази година, които да са по-високи от 2019. Поздравления за всички дечица, които минаха през тази месомелачка! А за Ния каквото и да кажа ще е малко!!! Аманда, дано няма здравословни проблеми при вас. Много високи са резултатите и в групата на Митко в Регалия и то особено при момичетата. Просто ще е ад тази година!
Сега да се включа и аз в статистиката.
Момче, БЕЛ - 80 т., мат. – 73,500 т. Общ бал 407 т.
На фона на вашите не е за хвалене, но аз пък ще си го похваля нали си е моето  Надскочил се е по математика, но по БЕЛ очакваше 3-4 точки повече. Явно преразказът не е бил добре.
Струва ми се, че с тези високи резултати няма да успее за ФЕГ, но за 133-то с френски мисля, че е сигурно, защото това ще е второто му желание. Ами да ми е жив и здрав!

# 1 566
Стаматов е дал статистика за София, 48 по мат и 63 по Бел. Това как е спрямо миналата година?
При нас нещата са по-зле отколкото очаквах....
Здравейте, кой е Стаматов и къде мове да се види тази статистика? Доста ниски ми се струват резултатите на фона на това, което чета тук и в разни 7мокласнически групи из ФБ....
Диан Стаматов, директор на 119 София. Има скрийншот  по-напред в темата

# 1 567

Ние също предпочитаме търговската. Наученият език не отстъпва на езиковите по никакъв начин. Материалът е същият, само че се учи по-стегнато. Никакъв проблем няма да има детето и с кандидатстването в чужбина. Да не говорим, че може да се яви на изпит за сертификат. Да не говорим и че много от завършилите в чужбина се връщат в Бг и не знаят бъкел терминалогия на български по икономика, което е огромен минус. Трябва да се мисли за реализация, не само за мода. И език ще научи и много полезни неща в много по-добра среда. Не виждам смисъл от учене на химия и биология и т.н. На чужд език. Просто училището не си прави този ПР като езиковите, които са модерни. За мен езиковите са много ниска топка. Просто се надъхват взаимно родители и деца, че избират най-доброто 😀

Ученето в чужбина има смисъл само когато останеш да се реализираш там. Да инвестираш пари, време и усилия и накрая да се върнеш да работиш в туризма, е просто пилеене на ресурси.
Специално за немски аз мога да следя нещата изкъсо, да помагам и надграждам, ако в училище нещата не са на ниво. Същевременно няма да се налага да прави литературни анализи на немски и да чете безкрайно депресиращи книги със суицидни послания. А и ученето в ЕГ не гарантира знаене на език, от теб си зависи и дали е бил твой осъзнат избор.
Колкото до средата - делът на наркоманчетата сред елитните гимназии е по-висок.

# 1 568
Dara, това важи за случите, когато детето намира за интригуваща икономическата професия. Моето отказва да кандидатства навсякъде където има профил предприемачески или НТБГ и НФСГ. Според нея няма такава скука като банково дело или счетоводство. Виж, графичен дизайн и моден дизайн й звучи страхотно.

Важи САМО тогава. За другите няма смисъл и е вредно да учат нещо, което не харесват.

# 1 569
  • София
Е нека имаме предвид, че все пак във форума пишат, не знам точно, но да кажем 100 човека, а високобаловите гимназии приемат доста повече  - само НЕГ 180 деца, СМГ 150, испанската, английските, НПМГ... да кажем първите 800 резултата, са все топ. Можем да добавим и отиващите в АК, оставащите в частни училища като ПЧМГ, Златарски...

# 1 570
Е, не. Значи по тази логика едно време завършилите право и архитектура във Виена, Париж, Лайпциг и т.н. напразно са получили добро образование?!

# 1 571
  • София
Айде, айде, знаем ги тези легенди. Странно как в живота си не съм видяла на живо как изглежда наркотик, а съм завършила езикова. Гроздето е кусело, както се казва.

# 1 572
Наркоманчета има навсякъде, просто в елитните гимназии правят впечатление, защото точно от тях се очаква да са идеални.

# 1 573
  • София
Е, хайде сега, наркоманчета. Затова в тези училища резултатите от матурите, пак са най-високи.

# 1 574
  • София
Айде, айде, знаем ги тези легенди. Странно как в живота си не съм видяла на живо как изглежда наркотик, а съм завършила езикова. Гроздето е кусело, както се казва.
Това пък беше излишно грубо и нетактично. Не за всички, слава богу, върха на върховете е езикова гимназия.

Общи условия

Активация на акаунт