СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 334
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 740
Всяка статистика е само ориентир, разбира се, някакъв, нищо гарантирано няма, освен самото класиране.

# 1 741
  • София
Таблицата на Дидева на коя ли страница беше?

# 1 742
Таблицата на Дидева на коя ли страница беше?

Аз съм си я изтеглила на компютъра, за да не ровичкам постоянно:
https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%B1%D0%B0%D0%BB/
Добре е такава информация да е в първи пост.

# 1 743
  • Бургас
И за Бургас излезе статистиката
https://ruoburgas.org/-v-.html

# 1 744
  • София
Ако е нулиран преразказа какво да направя?
Няма как да е анулиран преразказът. Защо мислите така?

Когато видях резултата беше колко си го смятах от първи модул само. На преразказа писах, а нямам точки от него ако имах трябваше да са повече
Това означава, че по всяка вероятност на първи модул имаш по-малко точки, от тези, които си мислила и на преразказа -също или другият вариант е, на преразказа да имаш 0 или малко повече от 0 точки.

# 1 745
  • Габрово
За Габрово излезе ли статистиката?

# 1 746
  • гр.Варна
Може би е подходяща за паралелки, за които БЕЛ и МАТ се умножават по 2...за тези с по 3 по единия предмет и 1 по другия, май тази статистика не е много ориентировъчна.
Не ,там където се утроява БЕЛ  тази таблица не върши работа. Може да се види само сравнение на бала с 2019 г.

# 1 747
  • Варна
За статистиката - числото срещу точките показва колко деца имат същите точки. От вашите точки нагоре може да видите колко деца имат повече точки от вас.  Най -добре е да се гледа сбора от двете (БЕЛ+Математика)
Аз пуснах за Варна такава, която е готова изчислена - може да се види колко деца имат повече точки.

A има ли отнякъде инфо за минималните точки за прием по училища за миналата и по-миналата година - за Варна ?
Намерих само за първите 10 .

# 1 748
Сребърна паричка, погледни във връзката дадена малко по-горе, от сайта на Дидева. В таблицата има резултати и за Варна

# 1 749
Мисля, че вече мога да си сипя нещо. Побелях напълно от сутринта. Започнах да се представям някакви страшни неща. Отидохме на очен лекар и ни казаха, че изобщо не е рядкост такъв спазъм при момчета на неговата възраст. Има лек астигматизъм и далекогледство, препоръчаха ни да носи вкъщи очила при четене и значително да намали стоенето пред телефон.
Анализирам си резултатите от НВО  и за пореден път установявам, че според мен щеше да изкара едни и същи точки и с курсове, и без курсове.  Хубавото е, че поне само в седми клас ходи.  Той обича да му е леко, да не се напряга. Не си дава зор да надгражда, лесните неща са му лесни, трудните не го вълнуват. По БЕЛ е решил буквално пет ПИ и едно старо НВО и изкара 89.500, по математика уж все давах,  но тези задачи, които му бяха трудни, не пожела да ги разбере. Затова и 60 точки е поносимо за такъв тип отношение. Само се надявам баловете да не са космически и да стигнат за прилично езиково училище, защото чуждите езици при него са в графа лесно.
Red,  само френски изобщо не иска да учи....

# 1 750
  • Варна
Сребърна паричка, погледни във връзката дадена малко по-горе, от сайта на Дидева. В таблицата има резултати и за Варна

Благодаря Flowers Hibiscus Само за Благоевград ми се отваря , но може проблема да е в лаптопа на който съм в момента / реже ми страниците/. По -късно ще проверя и от друго устройство.

# 1 751
Някой може ли да ми съдейства, как да намеря минималния бал на училищата по паралелки в Пловдив за миналата година. Моя близка има кандидат гимназист и не може да се ориентира.
тук може да видиш на първо,  второ и трето класиране, както и от предни години
https://www.ruobg.com/messages-students-archive/section_id/3
Благодаря

# 1 752
  • София
Мисля, че вече мога да си сипя нещо. Побелях напълно от сутринта. Започнах да се представям някакви страшни неща. Отидохме на очен лекар и ни казаха, че изобщо не е рядкост такъв спазъм при момчета на неговата възраст. Има лек астигматизъм и далекогледство, препоръчаха ни да носи вкъщи очила при четене и значително да намали стоенето пред телефон.
Анализирам си резултатите от НВО  и за пореден път установявам, че според мен щеше да изкара едни и същи точки и с курсове, и без курсове.  Хубавото е, че поне само в седми клас ходи.  Той обича да му е леко, да не се напряга. Не си дава зор да надгражда, лесните неща са му лесни, трудните не го вълнуват. По БЕЛ е решил буквално пет ПИ и едно старо НВО и изкара 89.500, по математика уж все давах,  но тези задачи, които му бяха трудни, не пожела да ги разбере. Затова и 60 точки е поносимо за такъв тип отношение. Само се надявам баловете да не са космически и да стигнат за прилично езиково училище, защото чуждите езици при него са в графа лесно.
Red,  само френски изобщо не иска да учи....
[/quote
Amanda,нашите деца сякаш една майка ги е раждала😄😄😄😄все едно чета за моя син,с тази разлика,че той ходи на уроци по БЕЛ и признавам големият принос на учителката.Но по мат.градация през годината почти не усетих....просто с школата се усп
окоявах аз,че нещо допълнително се решава...

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 17:24 от perunika77

# 1 753
  • гр.Варна
A има ли отнякъде инфо за минималните точки за прием по училища за миналата и по-миналата година - за Варна ?
Намерих само за първите 10 .
Това е мин. и макс. бал за 2019 г.
I класиране и II  класиране

и за 2018 г.
I класиране и II класиране

# 1 754
  • Бургас
Поздравления за всички деца! Според мен тази година изтеглиха късата клечка с това ДО и въпреки това се справиха!
Искам да попитам, според вас колко ще се вдигне бала, говоря конкретно за Бургас.
Имаме МАТ 99 БЕЛ 85.50. Прицел ни е ПМГ 1xБЕЛ и 3xМАТ

Статистика за 2020 при този резултат:  МАТ - има 44 преди това, БЕЛ 342
Статистика за 2019 МАТпри същият резултат: МАТ - 15, БЕЛ 268

Общи условия

Активация на акаунт