Частни училища-информативно-дискусионна тема 41 - ваканционна

• 39 955
  • 852
  •   1
Отговори
# 825
Разбира се, че не си. Но така твоето мнение малко олеква. Ти можеш да твърдиш всичко, но когато се види, кое е училището да се окаже, че е средняшко, а може и под средняшко да е. Не видях с такава свенливост да пазиш информацията за това, в коя гимназия са учили децата ти 😀😀😀.

# 826
Дискусията е безсмислена до дразнеща участниците, защото половината все още не са имали седмокласници и споделят лични спомени за кандидатстване от преди 25г или какво са чели във форума; половината нямат никакъв опит с деца в ДУ и пак се споделят стари спомени или мнение на база чужди деца; на половината децата са кандидатствали преди 10-на години и мненията са неактуални. Сборът от процентите е повече от 100, защото голяма част нито са имали деца в ДУ, нито седмокласници. Само мнение имат 😉

# 827
  • София
Нико, а не искаш ли и егенето ми и с колко мъже съм имала връзка? Не усещаш ли, че прекаляваш? Не е проблемът в училището, а в това, че минаваш границите на клюкарското си любопитство!

# 828
  • софия
Дискусията е безсмислена до дразнеща участниците, защото половината все още не са имали седмокласници и споделят лични спомени за кандидатстване от преди 25г или какво са чели във форума; половината нямат никакъв опит с деца в ДУ и пак се споделят стари спомени или мнение на база чужди деца; на половината децата са кандидатствали преди 10-на години и мненията са неактуални. Сборът от процентите е повече от 100, защото голяма част нито са имали деца в ДУ, нито седмокласници. Само мнение имат 😉
И да не забравяме основното - намираме се в тема за частно образование!

Анди, Нико никога не е бил и не е клюкар, той пита възпитано за да си направи изводи и да прецени дали да ти вярва. Той се осланя само на реално споделен опит.Нищо, че се намира в анонимен форум.

# 829
Аз мисля, че те срам, защото наистина е някое средняшко и затова се е налагало да отделяш толкова допълнително време и финанси. Виж за немската споделяш безпроблемно. Предполагам, че там не се е налагало децата ти да ходят през цялото време на частни уроци.

# 830
  • София
Защо да ме е срам? А за немската се познаваме лично с хора, чиито деца са учили там, ставало е въпрос в други теми по други поводи, и на форумски срещи сме ходили от седмокласните теми, така че не е нито до срам, нито до несрам.

Не е така, Амели. Той в момента си е навил на пръста нещо и иска на всяка цена да го докаже. По никакъв начин не може да си представи, че малко трудно може да ми обяснява разни работи, при положение, че е с поне десет обиколко след мен. Тези похвати тип 4-годишно ги гледам достатъчно често - тръшка се и настоява, че трябва да е точно на неговото. Свикнала съм да се справям.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 19:16 от Andariel

# 831
  • софия
Аз мисля, че те срам, защото наистина е някое средняшко. Виж за немската споделяш безпроблемно.
Не знам какви комплекси имаш за да свеждаш въприятията на хората винаги до толкова елемнтарно ниво.
Знам, че е трудно за вярване, но хората имат различни ценностни системи и тя в много случаи дори не включва субективната "важност" кое квартално училище да се избере.

# 832
  • София
Всич-ки сме средня-ци! Всич-ки сме средня-ци!

(Нико, защо не пишеш за ДУ в темите за ДУ? В краен случай, в ковидската тема днес не си надничал да обясниш колко по-страшен е грипа, мисля, че им липсваш).

# 833
За някои хора струващото около 100 000 лева основно образование в частно училище е сериозна сума. Ако децата са две стават 200 000. Според мен ако човек живее до топ държавно училище е по-добре да спести тези пари. Сумата нужна за частни уроци в седми клас е смехотворна на този фон

# 834
  • София
За някои хора струващото около 100 000 лева основно образование в частно училище е сериозна сума. Ако децата са две стават 200 000. Според мен ако човек живее до топ държавно училище е по-добре да спести тези пари. Сумата нужна за частни уроци в седми клас е смехотворна на този фон

Много благодарим за мнението!
Може ли да продължим с коментирането на частните училища?

# 835
Аз мисля, че те срам, защото наистина е някое средняшко. Виж за немската споделяш безпроблемно.
Не знам какви комплекси имаш за да свеждаш въприятията на хората винаги до толкова елемнтарно ниво.
Знам, че е трудно за вярване, но хората имат различни ценностни системи и тя в много случаи дори не включва субективната "важност" кое квартално училище да се избере.
Аз мисля, че училището е средняшко и затова го криеш. Не е от комплекс, а защото ще разберем, че преди малко излъга, че не е такова.

# 836
  • софия
Аз мисля, че училището е средняшко и затова го криеш. Не е от комплекс, а защото ще разберем, че преди малко излъга, че не е такова.
я пак Grinning

# 837
  • София
нико, ако толкова те интересува - отваряш хисторито ми и четеш. Гуд лак!

# 838
За 5 път моя да ме светнеш за ТОП държавно.
Три деца в ЧУ от почти 20 години. АК два пъти по 6000 Евро и ЧУ от 3600. Сега и университети. Че само кварирата е 700Eвро на месец.
Нещо да спестим ми се ще...ама пусто тия топ ДУ не ги знам.
За 20то разбрах...ама там не влизаме по критерии уседналост. А много мразя да лъжа.

# 839
  • софия
Защо да ме е срам? А за немската се познаваме лично с хора, чиито деца са учили там, ставало е въпрос в други теми по други поводи, и на форумски срещи сме ходили от седмокласните теми, така че не е нито до срам, нито до несрам.

Не е така, Амели. Той в момента си е навил на пръста нещо и иска на всяка цена да го докаже. По никакъв начин не може да си представи, че малко трудно може да ми обяснява разни работи, при положение, че е с поне десет обиколко след мен. Тези похвати тип 4-годишно ги гледам достатъчно често - тръшка се и настоява, че трябва да е точно на неговото. Свикнала съм да се справям.
Знам, Анди. с него разговорите винаги са такива - докато не признаеш неговата правота няма да спре. Евентуално ще ти писне и ше му кажеш едно към едно в директен текст как стят нещата и той ще те докладва на модератор. Модератора ще те изтрие и ще те предупреди на лични за нарушения на дорбия тон.
Играли сме го тоя филм вече. Някои по няколко пъти.
Просто не го взимай насериозно като събеседник по училищни въпроси, защото неговото участие в образованието на детето му се свежда до плащане на едни пари. Имащия съдържателно мнение в тяхното семейство е жена му, но както разбрахме тя е умна, красива и всеотдайна и не пише в този форум. (не зная дали е защото и е забранено, не желае, няма време или кой знае какво) Та ако искаш нещо да го питаш по същество  е добре да знаеш, че той се прибира късно вечер, пита жена си и после пише отговора тук. 
Та, знам как е и какъв е, не се притеснявай. Това, което той не знае, е колко е малък света...
Но трябва да му се признае, че вероятно като брокер е съвършен в продажбите. Сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт