Частни училища-информативно-дискусионна тема 41 - ваканционна

• 39 954
  • 852
  •   1
Отговори
# 810
Andariel, аз говоря за топ държавно основно училище. Няма спомен твоите да са учили в такова. Аз мисля, че при завършване на топ основно училище по-лесно се влиза в топ гимназия, а след завършването на топ гимназия много по-лесно се влиза в добър български университет.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 17:08 от Анонимен

# 811
  • София
И в топ-държавно да бяха, пак щеше да е същото. Записала съм ги при учители, а не в училище. Учителите им по основните предмети бяха страхотни. Просто учителите, колкото и да са добри, не могат специално да надграждат с моите - имат материал, по който трябва да ходят. Но някои учители, особено в училището, в което ги преместих от пети клас, понякога събираха нещо като отбор за някои олимпиади. Но дори при това положение пак нямаше как да направят повече, защото системата им слага ограничения. За надграждане се надгражда извън училище. Така работят нещата, освен ако в училище хорариумът не е двоен по всеки предмет.

# 812
  • в страната на чудесата
Може ли вече с доказателствена част. Тука твърдения на всеки айде нЕма нужда. Давайте проучвания, наблюдения, становища, мнения на експерти. тежестта им е в описания ред. Simple Smile
Време е за чаша и вино и нова тема, пък дано се включи на Нико жена му, че той стана много предсказуем Simple Smile JoyJoyJoy

# 813
  • София
Да бе, и е един такъв - току изтърси някой бисер и после минава и го самозатрива - като това, че децата на Андариел не са учили в топ училище, а в някакво “средняшко” и затова се е налагало тя да надгражда. Това мъжка работа ли е сега!?

# 814
Да бе, и е един такъв - току изтърси някой бисер и после минава и го самозатрива - като това, че децата на Андариел не са учили в топ училище, а в някакво “средняшко” и затова се е налагало тя да надгражда. Това мъжка работа ли е сега!?
Истината е, че са малко топ училищата, а не са малко средняките такива. Написах истината, че децата й са учили в средняшко основно, но понеже може да се обиди веднага си коригирах поста. Не виждам нищо лошо в това.

# 815
  • софия
казах ви аз че сте лузъри, вие на ми вярвате. Нико е много внимателен, той гледа да не ви обиди, но това си е истината...

# 816
  • София
Айде, пак, съчиненията на Нико! Къде съм писала, че са учили в средняшко училище? Училището им е хубаво, просто не е от тези с голямата слава, в които въдицата за родителите е "ранноезиковото обучение", примерно като 20-то. Но и аз не съм търсила училище като 20-то, защото исках децата да са половин ден на училище (не обичам системата да ми се бърка в образованието на децата) и исках български и математика да учат, химия и физика, а не английски, френски или някакъв друг език. Това разширено езиково обучение затваря децата по цял ден на училище, а на мен сметките ми бяха други. Така че, Нико, нещо пак не оцели със съченинията за средняшкото училище - имах си стратегия и я следвах. И в тази стратегия не влизаше да се редя цяла нощ на опашка (защото по това време, когато моите трябваше да бъдат първолаци сигурно ти още си купонясвал някъде, а мисъл за деца дори не е имало), за няколко училища в София родителите се редяха денонощно на опашка, за да подадат документи, защото кой предвари - той завари, списъци правеха и беше голяма драма.

# 817
  • София
Може ли вече с доказателствена част. Тука твърдения на всеки айде нЕма нужда. Давайте проучвания, наблюдения, становища, мнения на експерти. тежестта им е в описания ред. Simple Smile
Време е за чаша и вино и нова тема, пък дано се включи на Нико жена му, че той стана много предсказуем Simple Smile JoyJoyJoy

'Начи точно в часа, в който си писала, Бърди си наля виното, аз бирата и излязохме на теферич с по една купичка ядки-микс на по един шезлонг на чист родопски въздух, обаче вие замлъкнахте и сал дет се настанихме за вечерно шоу. Айде, де - де са наблюденията, мненията на експерти, тежестта им в описания ред?... Laughing NerdStuck Out Tongue

# 818
  • софия

'Начи точно в часа, в който си писала, Бърди си наля виното, аз бирата и излязохме на теферич с по една купичка ядки-микс на по един шезлонг на чист родопски въздух, обаче вие замлъкнахте и сал дет се настанихме за вечерно шоу. Айде, де - де са наблюденията, мненията на експерти, тежестта им в описания ред?... Laughing NerdStuck Out Tongue
малеееееееееееее, как ви завиждааааааааам!!! много искам да съм баш в тая минута там с вас!

# 819
  • София

Отговорих ти в Говорилника Grin

# 820
  • София
малеееееееееееее, как ви завиждааааааааам!!! много искам да съм баш в тая минута там с вас!
Мислено сме с теб и нИдей завижда, утре се прибираме в Мордор. (шти звънна Simple Smile )

Поне някви залози колко ще изтраем присъствено в училищата и дали частните ще устискаме по-дълго?

Аш-ли, тивам да те чета.

# 821
  • София
Миленитке, риташ ме под масата по професионална линия? Simple Smile
...
НикоТ поне демонтрира, че си е понаучил първия урок: като започна да описва жена си, първата дума беше "умна". 

# 822
Айде, пак, съчиненията на Нико! Къде съм писала, че са учили в средняшко училище? Училището им е хубаво, просто не е от тези с голямата слава, в които въдицата за родителите е "ранноезиковото обучение", примерно като 20-то. Но и аз не съм търсила училище като 20-то, защото исках децата да са половин ден на училище (не обичам системата да ми се бърка в образованието на децата) и исках български и математика да учат, химия и физика, а не английски, френски или някакъв друг език. Това разширено езиково обучение затваря децата по цял ден на училище, а на мен сметките ми бяха други. Така че, Нико, нещо пак не оцели със съченинията за средняшкото училище - имах си стратегия и я следвах. И в тази стратегия не влизаше да се редя цяла нощ на опашка (защото по това време, когато моите трябваше да бъдат първолаци сигурно ти още си купонясвал някъде, а мисъл за деца дори не е имало), за няколко училища в София родителите се редяха денонощно на опашка, за да подадат документи, защото кой предвари - той завари, списъци правеха и беше голяма драма.
Кое е училището?

# 823
  • София
Не съм длъжна да го пиша. Изобщо, цялото това твое разпитване започва да ми дотяга много. Все едно съм на разпит, в който се опитваш да намериш нещо като слабо звено, за да кажеш "аха, хванах те, значи съм прав!". На всичко отгоре оспами темата с тези въпроси.  май трябваше да те отрежа още след втория въпрос. Като майка съм направила това, което е трябвало да направя и не дължа на никого обяснение. Имаш си дете - възпитавай си го, обучавай си го, записвай си го където искаш.

# 824
  • софия
Анди, споко, ще се научиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт