Частни училища-информативно-дискусионна тема 41 - ваканционна

• 40 192
  • 852
  •   1
Отговори
# 375
  • София
mylen4e, така е, Азбуки не са двуезично, но помня, че казваха, че имат ученици, които не говорят нито български, нито английски (за малките), та може да имат някакви варианти за такива случаи. Нищо не пречи да се пита Simple Smile Аз в такава ситуация бих звъняла наред.

# 376
  • в страната на чудесата
Титина, тази информация сигурна ли е? За таксата? Ако да, това е много интересно.
А нали канадското училище щеше да отваря, някой чул ли е да има развитие?
А това в Банкя, чиято сграда нещо ми се върти да беше свързана с Прокредит? Уф, не помня...

# 377
Освен ако имейла, с който уведомяват родителите за намаляване на таксата не е фалшиф.
Между другото от септември са и с униформи, като училището покрива основната униформа. Ако родителите искат могат да поръчат допълнителни ризи, панталони.....

# 378
  • София
Да, вярно, че нищо не се чува вече за тези новите... Това Maple bear хем го рекламираха от доста време. И за Рептън нищо не се чува, така и не пратихме агент на информационна среща там Joy

Титина, това е супер. Едно ЧУ да чуем, че намалява такси. Там ли сте? Честито Simple Smile

# 379
Имаше едно училище в Дружба 2, принадлежеше на някаква църква. Преподаваха само на английски, но дали още съществува..

# 380
  • София
Имаше едно училище в Дружба 2, принадлежеше на някаква църква. Преподаваха само на английски, но дали още съществува..
Куест академи ли? Но не знаех, че преподават на английски там

# 381
  • София
В Дружба не беше ли едно турско?

# 382
Там сме, да. Минахме интервюто, купихме униформите, купих и необходимите материали.
Между другото 5 клас е мидъл скул и са с лаптопи в училище. Така, че детето трябва да е подсигурено с лаптоп. Предлагат на чуждоезичните деца да имат и българска диплома, но не е задължително. Докато в Св. Георги е задължително, ако децата са и с българско гражданство задължително учат по българската програма. Имаха трудности да ми обяснят, как едно дете в 5 клас, не говорещо български ще бъде обучавано само и единственно в българската програма.

# 383
  • София
В Дружба не беше ли едно турско?
турското се казва "Дружба", но не се намира в квартала, а е на точно срещуположния край на града, след Обеля

# 384
  • в страната на чудесата
Турското е в обеля или в края на надежда някъде.

# 385
  • Отвъд алеята зад шкафа
Maple bear вече набират за 1 и 2 клас, стартират от септември.

# 386
  • София
Объркала съм се, извинявам се!

# 387
  • в страната на чудесата
Maple bear вече набират за 1 и 2 клас, стартират от септември.
Много хубаво! Има ли информация къде е сградата? А таксата?

# 388
Куест академи ли? Но не знаех, че преподават на английски там
Не, нещо друго беше. Нещо като американско-английска академия звучеше. Преподаваха нейтив само, повечето деца не знаеха български.
/Да предупредя, че учебниците, които разгледах бяха пълни с текстове от Библията/

# 389
  • София
И с тези беър ме спамват. В първия момент помислих, че не са училище, а някаква занималня.

Титина, вие тук ли сте вече?

Общи условия

Активация на акаунт