Индивидуално допълнително здравно осигуряване

• 27 771
  • 119
  •   1
Отговори
# 75
  • София
С Доверие пак беше

# 76
Здравейте! Мъжът ми е в нова фирма, осигурен е здравно. Искахме да включи и нас с децата, но се плаща по 800 лв на човек. Как ви се струва? Фондът е Съгласие (май беше). Предвид, че един преглед вече е приблизително 100 лв, може и да не е много, но все още се колебаем. Поне за децата, аз се отказах за мен към момента.

# 77
  • София
О, децата го избиват повярвайте Simple Smile Поне при нас е така. За месец ми е спестило над 400лв.  Изключително скъп е вече един преглед, а ако се наложи ехография направим се и доплаща. Също така ако вашето здравно включва и зъболек е супер

# 78
  • София
Балбалена, струва ми се много. Във фирмата, където работя, за дете е от порядъка на 40 лв на месец за Булстрад. Ползваме пакет Лукс.

# 79
  • София
Различните фондове са различни пари. Булстрад до колкото знам са най-добрите. Много е вероятно и компанията да поема някаква част.

# 80
Ехаа, почти двойно...
Не знам, още се чудим. А профилактични прегледи, при офталмолог например, поемат ли се? Т.е, без да имаш оплаквания? Много промениха последните години условията... При предишния застраховател например, трябваше да се обадиш, за да ти одобрят прегледа Flushed Преди години беше доста по-лесно да идеш на преглед.

И на мен ми се струва скъпо, но пък без застраховка, сигурно пак ще ги дадем тези пари. Миналата седмица бяхме в Токуда -145 лв. Сега искам да заведа и двете деца на профилактичен очен преглед, че досега никога не съм. И това са поне 200 лв

# 81
  • София
Дъщеря ми е на Доверие и покриват. Трябва да видите какво точно включва пакета. Ако болницата или медицинският център не работи с тях може да Ви издадът фактура и така да се входират документите.

# 82
При предишен работодател за дете се доплащаше 40лв.
Не включват профилактични прегледи.

# 83
  • Sofia
При нас последно искаха 400 лв за включване на член от семейството, но не зная дали има промяна. Това беше при ДЗИ. Питайте и там за цена. Пакета не е много разширен.

# 84
Благодаря ви. Исках да си сверя часовника. Значи тези Съгласие цените са им двойни. Трябва да се седна да прочета какво предлагат.

Вафличка, да питаме ДЗИ, но назад в темата сякаш пишеше, че никой не иска индивидуални клиенти, всички искат фирми. Което не знам защо е така, ама какво разбирам аз...

# 85
  • София
Барбалена, какъвто и специалист да посетиш, никога не казваш, че си за профилактичен преглед.
След като искаш да водиш децата на очен лекар, правиш го на два пъти, като вписваш някакви оплаквания.
Аз така всяка година посещавам гинеколог, мамолог и кардиолог - профилактично. В крайна сметка нали това е целта - здравето. Няма да чакам да се разболея от тежка болест, че да разчитам на застрахователя.

# 86
Здравейте, имам доп.здравно осигуряване от фирмата през Уника, пакет "Престиж". Полицата изтича този месец, но е подновена за още една година. Това означава ли, че ще мога да се възползвам от възстановяване на разходи при раждане, тъй като ще раждам след няколко месеца. И някой с такъв тип застраховка знае ли каква ще е сумата, която ще възстановят?
Благодаря!

# 87
  • София
Здравейте, имам доп.здравно осигуряване от фирмата през Уника, пакет "Престиж". Полицата изтича този месец, но е подновена за още една година. Това означава ли, че ще мога да се възползвам от възстановяване на разходи при раждане, тъй като ще раждам след няколко месеца. И някой с такъв тип застраховка знае ли каква ще е сумата, която ще възстановят?
Благодаря!

Здравей, вариант е да видиш в онлайн приложението си дали има лимити на пакета, който ползвате. Би трябвало да е описано там или да помолиш този, който отговаря за това във фирмата ти да ти даде тази информация.

Ще можеш да се възползваш, щом имаш валидна застраховка.

# 88
Здравейте, днес получихме от фирмата, към която работя допълнително здравно застраховане към Булстрад, до преди това бяхме на Евроинс и аз бях доволна. Да обаче в условията на Булстрад, уж сме лукс, а пък имаш доста ограничения… 500 лв за клинико-лабораторни изследвания, то само като два пъти да си изследвам хормоните и са отишли…за разни други изследвания до 2 бр на застрахователна година. Някой друг има ли с Булстрад да каже как е при тях ?

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 16:41 от Bondy07

# 89
Здравейте! Мъжът ми е в нова фирма, осигурен е здравно. Искахме да включи и нас с децата, но се плаща по 800 лв на човек. Как ви се струва? Фондът е Съгласие (май беше). Предвид, че един преглед вече е приблизително 100 лв, може и да не е много, но все още се колебаем. Поне за децата, аз се отказах за мен към момента.

О, децата го избиват повярвайте Simple Smile Поне при нас е така. За месец ми е спестило над 400лв.  Изключително скъп е вече един преглед, а ако се наложи ехография направим се и доплаща. Също така ако вашето здравно включва и зъболек е супер

IR, права беше. Отказах да направим застраховка и RSV-то като тръшна децата в началото на март, та тоталът е близо 1400 лева за прегледи, лекарства и изследвания. Само с едно посещение при пулмолог оставихме 110 лв за преглед и 210 лв за изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт