пациенти на д-р Емре Тургут

• 58 266
  • 790
  •   1
Отговори
# 705
Цели 3 стимулации сте изтърпяла в Мемориал и то без резултат?
Д- р Емре наистина е много добър специалист. Това, че не работи в клиника не трябва да ви отказва от него. Ползва базата и ембриологията на най- добрите клиники. Най- вероятно няма договор с турмед, затова не ви го препоръчват. Обадете се на Хафизе, срещнете се с доктора и ще разберете, че наистина е много много добър.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 07:39 от mileneira

# 706
Просто Турмед нямат полза да ви препоръчат д-р Тургут, защото няма да си вземат комисионната 😎

Срещнете се с него и сами се убедете, веднага ще ви отговори на провокацията с ембриологията.. Това че е в частен кабинет, а не в някоя голяма болница, по никакъв начин не пречи на работата му, напротив ☺

Здравейте момичета,
След 6 стимулации и 1 кюртаж в 7 седмица, т.к. бебето нямаше пулс, Др Русев ме насочи към Др Емре. Препоръча го като изключителен специалист. От Турмед потвърдиха това, но казаха че той няма собствена ембриология и екип, и затова препоръчват клиники Бахчеджи (доцент Юздамар) или Мемориал. След 3 посредствени стимулации в Мемориал, съм в чуденка между др Тургут и доц.Юздамар. Ще съм благодарна за всеки съвет или информация.
Благодаря!

# 707
И аз смятам това, че работи с различни болници за голям +. Защото според случая,вероятно и това дали се касае за мъжки или женски фактор ще прецени кое е най-доброто място за вас. Ембриологиите на всички болници с които работи са на светлинни години от тези в България. Направете една консултация с др Емре, мисля,че няма да съжалявате. А и аз лично напоследък чувам повече негативи за Бахчеджи. Доста натоварени лекари, постоянно сменящи се координаторки, следователно кофти комуникация. Лично аз не бих заменила за нищо на света др Емре. От първата ни среща и от първата минута ме спечели с внимание и отношение. Желая ви успех 🍀🍀🍀

# 708
Подкрепям горния пост. 3 неуспешни в България, един единствен при др. Тургут. Сина ми е на една година вече. Знаещия и можещия и на Луната ще се справи. Той работи с най - добрите ембриологии.

# 709
Здравейте момичета,
След 6 стимулации и 1 кюртаж в 7 седмица, т.к. бебето нямаше пулс, Др Русев ме насочи към Др Емре. Препоръча го като изключителен специалист. От Турмед потвърдиха това, но казаха че той няма собствена ембриология и екип, и затова препоръчват клиники Бахчеджи (доцент Юздамар) или Мемориал. След 3 посредствени стимулации в Мемориал, съм в чуденка между др Тургут и доц.Юздамар. Ще съм благодарна за всеки съвет или информация.
Благодаря!
Здравейте! Ще се постарая да бъда лаконична... След два неуспешни опита в София, да не говоря, че ни накараха да направим изследване за съвместимост с партньора ми... Sad  По препоръка за писахме час при доктор Емре Тургут. Професионалузмът си пролича от първата минута. След като видя всички документи, изследвания и епикризи ни увери, че ще имаме отлични резултати... Е, така и стана Simple Smile Положителният резултат е факт и препоръчвам и ще препоръчвам този дикотор винаги...
П. С. Познавам още две момичета с лечение при него и с положителен резултат.

Пожелавам успех на всички! 🌸

# 710
Момичета, бяхме на първичен преглед вече при доктор Тургут и проф. Башар.
Като професионално отношение получихме това, което и очаквах- внимание към детайла, изключително предразполагащи и знаещи какво правят според мен.
Съпругът ми е с тежък мъжки фактор азооспермия / вероятно от прекарана инфекция в миналото на тестисите или тежки алергични шокове, не е ясно/, при мен има проблем с резерва поради операция.
Въпросът ми е има ли сред вас успели двойки точно с този тежък мъжки фактор азооспермия при доктора, защото главно заради него докторите изразиха мнение, че ембрионите ни не са оцелявали до 5 ти ден при опитите в България.
Търся успели да преодолеят този фактор просто за малко надежда и за да реша дали да останем при доктора.
Доктор Тургут ни обясни, че както мъжкият така и женският фактор са на лице, но ще направят всичко възможно, за да сбъднат мечтата ни. Радвам се, че бяха откровени и не са ни дали празни надежди,че задължително ще успеем. За сравнение в България казаха, че няма проблем и че щом са намерени сперматозоиди нещата ще станат. Уви имахме три опита без дори да има имплантация.

Благодаря предварително на отзовалите се! 🍀

# 711
Да, ние сме с азооспермия. Благодарение на проф. Башар имаме едно дете,сега чакам второ.

# 712
Здравейте Криси6, ние също като вас имаме и мъжки и женски фактор и бяхме на консултация при същите лекари.
При нас проблемът е комплексен, но по същия начин ембрионите ни не оцеляват до 5ти ден. Аз също съм доволна като цяло от прегледа и съветите, които получихме. На нас ни предложиха ТЕСЕ заради мъжкия фактор при съпруга ми и евентуално ако успеем да стигнем до 5ти ден ПИД.
Надежда винаги има не се отказвайте, аз забременях след три инвитро процедури и с трансфер на втори ден. Винаги правим ранни трансфери, защото ембрионите не са с добро качество.
Сега се борим за второ дете и затова решихме да се допитаме до тези лекари в Турция, защото разбрахме, че и ембриологията също е на високо ниво освен, че са прекрасни специалисти.

# 713
Аз също се присъединявам с две ръце за др Тургут! Страхотен човек и специалист е и работи с най-добрите ембриолози в Турция, което в нашия случай се оказа определящо.
За сравнение: имам 3 неуспешни трансфера в София, без последващ преглед за изясняване на причините, без допълнителни изследвания, без дори биохимична бременност! При др Тургут имах 2 трансфера, първият завърши с ранен спонтанен аборт, а на втория вчера му чухме сърчицето Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 714
Важното при мъжки фактор е да направите пид на ембриона. А щом сте с азооспермия може ци ще има мъжът ви лечение от проф. Башар и след това микро тесе.

# 715
Лелеле kotarana страхотна новина 🤗🤗🤗 Много се радвам да го чуя и ти пожелавам много леко бременеене ❤

Аз също се присъединявам с две ръце за др Тургут! Страхотен човек и специалист е и работи с най-добрите ембриолози в Турция, което в нашия случай се оказа определящо.
За сравнение: имам 3 неуспешни трансфера в София, без последващ преглед за изясняване на причините, без допълнителни изследвания, без дори биохимична бременност! При др Тургут имах 2 трансфера, първият завърши с ранен спонтанен аборт, а на втория вчера му чухме сърчицето Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 716
Лелеле kotarana страхотна новина 🤗🤗🤗 Много се радвам да го чуя и ти пожелавам много леко бременеене ❤

Мерси Butterfly_Lilly! И аз много се вълнувам, още не мога да повярвам Sweat Smile
Как върви твоята бременност? 🤗

# 717
Вярвай вярвай и знай че и за напред всичко ще е окей 🤗 Много вълнуващо наистина 🥰

А аз явно изтеглих късата клечка с бременеенето - още от началото имах болки, в 4м започнаха контракции, лежах веднъж в болницата заради тях, после директно болничен. Последната новост е задържане на урина в бъбрека и разширено бъбречно легенче, заради което получих бъбречна криза с колики и от там пак контракции и пак в болницата за седмица. От цялото това фиаско ми се е скъсила и шийката и сега ще я наблюдаваме и решаваме дали да не правим серклаж или да слагаме песар 🤷🏼♀ Вчера влязох в 6м и се моля да устискам колкото се може по-дълго време 🙏

Пожелавам ти от сърце при теб нещата да са различни и да имаш една прекрасна и лека бременост, без никакви болежки 😎

Мерси Butterfly_Lilly! И аз много се вълнувам, още не мога да повярвам Sweat Smile

# 718
Милата... много ти се е насъбрало... а аз тук мрънкам за едно сутрешно гадене..
Стискам палци лошото вече да е минало и да изкараш до термин! 🤗 И после едно 20 минутно раждане! 🙏
Не знам какво ме чака и мен, но каквото и да става, само си повтаряй, че си заслужава и скоро ще свърши Kissing Heart

Вярвай вярвай и знай че и за напред всичко ще е окей 🤗 Много вълнуващо наистина 🥰

А аз явно изтеглих късата клечка с бременеенето - още от началото имах болки, в 4м започнаха контракции, лежах веднъж в болницата заради тях, после директно болничен. Последната новост е задържане на урина в бъбрека и разширено бъбречно легенче, заради което получих бъбречна криза с колики и от там пак контракции и пак в болницата за седмица. От цялото това фиаско ми се е скъсила и шийката и сега ще я наблюдаваме и решаваме дали да не правим серклаж или да слагаме песар 🤷🏼♀ Вчера влязох в 6м и се моля да устискам колкото се може по-дълго време 🙏

Пожелавам ти от сърце при теб нещата да са различни и да имаш една прекрасна и лека бременост, без никакви болежки 😎

# 719
Ние също сме в мъжки фактор. В Бг два неуспешни опита, лошо проведени стимулации и никакви ембриони за трансфер. Първи опит при др Тургут беше успешен, приложихме на ММ ТЕСА метод, трансфер на два бластоциста, но за съжаление спонтанен аборт в 7-ма седмица. Втората стимулация също мина. Малко променихме подхода,но отново приложихме ТЕСА на мм за по-качествени сперматозоиди и другото ново е,че направихме ПИД на бластоцистите ни. Доктора не държеше на 100% да правим,защото сме млади, но предвид аборта който тотално ме срина за месеци напред аз държах. И така от 5 изследвани имаме 2 абсолютно нормални и един мозаечен,но с нисък процент, докторите на такива давали шансове,защото можел да се самопоправи в повечето случай.Той ни е резерва. И сега с вълнение и малко страх се готвим септември за трансфер. Надяваме се последен и успешен в близко бъдеще. ☺ Успех и кураж на всички. В добри ръце сте 🍀

Общи условия

Активация на акаунт