пациенти на д-р Емре Тургут

• 58 226
  • 790
  •   1
Отговори
# 720
Моят мозаечен ембрион, вече е на 1 година и 1 месец 😁
Здрав, красив и много, много щур!
Също сме с мъжки фактор!

# 721
Здравейте, вчера започна моята стимулация при доктора. Дадоха ми само лекарствата и схемата. Нещото което ме очуди е, че не ми пуснаха никакви кръвни изследвания. Това нормално ли е по принцип там. Ще видя другата седмица, когато отивам на следващ преглед дали ще пуснат и евентуално ще ги питам вече.
Просто до сега в България съм свикнала по време на стимулация да минавам първо кръвни, чакам резултат и влизам в кабинета за преглед. Успех на всички! 🍀

# 722
Те нали ви поискаха изследвания, преди да отидете на преглед? Ако да, значи всичко е наред 😊 в България много те бучат, много високи дози хормони дават, а след трансфер направо не знаеш кое първо да пиеш. В Турция нищо подобно, а резултатите са на лице.

# 723
Още когато отидох на консултация преди два месеца си занесох цялото досие за години назад. Сега не са ми искали никакви хормонални изследвания когато ми дойде цикъла, нито правих там. Преди в опитите ми, винаги са искали, lh, estradiol и т.н.
Странно ми е така, доверявам се на лекарят.

# 724
Не се тревожи, в по късен етап на стимулацията пускат кръвни. Не се напрягай излишно и си избий от главата всички български похвати. Ако бяха успешни, нямаше да пишем в тази тема 😊

# 725
Благодаря ви за бързите отговори!  ❤️

# 726
За началото на стимулацията поне при мен не са искали изследвания. По-нататък при подготовка за трансфер ще искат Прогестерон, Естрадиол и ЛХ на 2ри ден от цикъла и евентуално отново покрай овулацията, за да са сигурни, че е настъпила. Късмет! Simple Smile

# 727
По време на стимулация на мен два пъти са ми пускани кръвни при д-р Емре, но не преди започването, а някъде по към края за да следим ЛХто и Естрадиола и да не настъпи овулация. После при подготовката за трансфер пак пусках няколко пъти 😎

# 728
И при двете ми стимулации при доктора, кръвни пускахме в края,няколко дни преди пункцията. Не са ми взимали кръв повече от два пъти. Не се тревожете излишно, бъдете спокойна и имайте доверие. Успех ви пожелавам.  Simple Smile

# 729
Забравили сме какво е да се довериш на професионализма и човечността на лекар. Дори не знаем какво е това - да следваш алгоритъма без да четеш, да се допитваш до поне 2 други източника, да мислиш и премисляш. Отпуснете се - с др. Тургут ще преживеете точно това - да бъдете пациент в грижовни ръце. Сигурна съм, че ще постигнете успех!

# 730
Здравейте, момичета! Simple Smile
Някоя от вас да има излишни ампули Прогестан Декс 25 мг?

# 731
Здравейте, вчера започна моята стимулация при доктора. Дадоха ми само лекарствата и схемата. Нещото което ме очуди е, че не ми пуснаха никакви кръвни изследвания. Това нормално ли е по принцип там. Ще видя другата седмица, когато отивам на следващ преглед дали ще пуснат и евентуално ще ги питам вече.
Просто до сега в България съм свикнала по време на стимулация да минавам първо кръвни, чакам резултат и влизам в кабинета за преглед. Успех на всички! 🍀
Здравейте, каква е цената на процедурата при доктора ?

# 732
Здравейте, каква е цената на процедурата при доктора ?
2 250 евро свеж, но при мен ще има замразен трансфер понеже съм с поликистоза и цената е 2500 евро . Включени са прегледи, хормони. За лекарства до сега съм дала 7800лири. Но аз съм с ниски дози и няма да имам повече лекарства.
Вчера на втори преглед ми изследваха Lh. 🙂

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 09:07 от Zuchero

# 733
Момичета, наясно ли сте колко време може да стои замразен ембриона след пункция и доплаща ли се за съхранение и в кой момент, кога, след колко време и имате ли представа за цената, да съм подготвена евентуално.

# 734
В случай че сте се разбрали с доктора за ЗЕТ и сте си платили и ако си трансферирате всички замразени ембриони, нищо не заплащате. Ако ви останат за бъдещи трансфери, Хафизе ще ви каже каква сума трябва да платите.

Момичета, наясно ли сте колко време може да стои замразен ембриона след пункция и доплаща ли се за съхранение и в кой момент, кога, след колко време и имате ли представа за цената, да съм подготвена евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт