пациенти на д-р Емре Тургут

• 58 595
  • 790
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета! Някоя сред вас правила ли е акупунктура в Истанбул преди трансфер и след трансфер? Или да е обсъждала с доктора, вижда ли той смисъл в това?

# 121
Здравейте, искам да попитам за скорошни мнения за доктор Тургут. Има ли дами, които са му пациенти в новата клиника, доволни ли сте? Какво мислите за ембриологията? С какъв фактор сте и имате ли успех? Въобще заслужава ли си да последваме доктора или е по-разумно да се насочим към др. клиники и болници? Благодаря!

# 122
здравейте,
ще споделя моят опит, но с уточнението, че нямам база за сравнение, беше ми първа инвитро процедура и единствен контакт с репродуктивен специалист. Направихме стимулация това лято, която по мое мнение беше проведена много добре. Аз съм носител на балансирана транслокация и по тази причина беше наложително да направим ПИД на ембрионите, така че и от ембриологията имам някакви впечатления.
Бях в Истанбул през цялото време, доктора ме викаше на всеки 2/3 дена за преглед, обясняваше всичко много обстойно, нямаше стрес и бързане за приключване на прегледа.
Въпреки, че извадиха много яйцеклетки не се получи хипер стимулация, което може и да се дължи на това, че явно организмът ми добре се справя с този тип хормонално натоварване (не знам как да го нарека по друг начин).
Севда, координаторката на доктора за бг пациенти, беше изрядна- много съм доволна от отношението и вниманието и, както и на медицинската сестра. От първия преглед бях много спокойна и имах доверие, надявам се, че с право. Още не сме направили трансфер.

Здравейте, искам да попитам за скорошни мнения за доктор Тургут. Има ли дами, които са му пациенти в новата клиника, доволни ли сте? Какво мислите за ембриологията? С какъв фактор сте и имате ли успех? Въобще заслужава ли си да последваме доктора или е по-разумно да се насочим към др. клиники и болници? Благодаря!

# 123
Много благодаря за информацията! Успех ви пожелавам на трансфера!
Ще е хубаво и други да се включат и да дадат мнение, пък и да раздвижим темата 🙂

# 124
Благодаря сърдечно, и аз ви стискам палци!

Много благодаря за информацията! Успех ви пожелавам на трансфера!
Ще е хубаво и други да се включат и да дадат мнение, пък и да раздвижим темата 🙂

# 125
момичета, дали можете да споделите опит за надраскване на ендометриума преди трансфер? Не съм го обсъждала още с  др Тургут, смятам да направим трансфер на пролет, иска ми се да се подготвя по възможно най- добрия начин и четох за това надраскване. Предполагам, че докторът ще иска той да го направи, което е едно допълнително пътуване до Турция. Наистина ли повишава шансовете, споделете вашия опит? Благодаря и светли празници!

# 126
С такова надраскване беше успешната ми бременност. Приди това швам два неуспешни трансфера с кринон и естрофем.

# 127
И моя успешен опит беше с надраскване на лигавицата.

# 128
благодаря, докторът ви го направи в Истанбул или се доверихте на деуг лекар? Колко време преди трансфер горе- долу?

# 129
Един цикъл преди трансферът. Аз не бих се доверила на друг лекар, още по- малко пък на рекар в България.

# 130
При мен същото като при Mileneira.

# 131
При мен същото като при Mileneira.
благодаря, докторът ви го направи в Истанбул или се доверихте на деуг лекар? Колко време преди трансфер горе- долу?
В тази ситуация в момента не бих пътувала само за надраскване до Турция. В България също има читави лекари, включително и такива, с които др Тургут е работил заедно. Може да коментирате и с него, сигурно ще Ви даде препоръки.

# 132
благодаря за отговора, говорих с него и той каза, че не вижда смисъл в моя случай да го правим, не и при този първи опит. Но аз съм и с естествени забременявания, така че явно разчита, че ще се задържи ембриончето. Харесва ми много, че докторът не настоява да се правят всички възможни процедури.

[/quote]
В тази ситуация в момента не бих пътувала само за надраскване до Турция. В България също има читави лекари, включително и такива, с които др Тургут е работил заедно. Може да коментирате и с него, сигурно ще Ви даде препоръки.
[/quote]

# 133
Здравейте, има ли двойки, които са се насочили към д-р Тургут в клиника Момарт и са с тежък мъжки фактор и открито Варикоцеле? Правили ли сте SDI теста и операция на Варикоцелето? Благодаря ви предварително!

# 134
Здравейте, има ли двойки, които са се насочили към д-р Тургут в клиника Момарт и са с тежък мъжки фактор и открито Варикоцеле? Правили ли сте SDI теста и операция на Варикоцелето? Благодаря ви предварително!

Писах Ви на л.с.

Общи условия

Активация на акаунт