пациенти на д-р Емре Тургут

• 58 281
  • 790
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета, знаете ли какво е мнението на д-р Търгът относно прп процедурите?
Дали ще се съгласи да се занимава с някой който е минал ПРП в друга турска клиника?

# 691
Здравейте, момичета, знаете ли какво е мнението на д-р Търгът относно прп процедурите?
Дали ще се съгласи да се занимава с някой който е минал ПРП в друга турска клиника?
Здравейте!
Д-р Тургут не е привърженик на ПРП процедурата, доколкото разбрах от разговора.
Със сигурност няма да откаже да направи стимулация. Споделям го от опит. Не се влияе от работата на колегите си в др клиники. Има индивидуален подход, в зависимост от ситуацията.
Желая ви успех и късмет!

# 692
Ей страхотно! Много се радвам, ще стискам палчета за успешен трансфер през август, а до тогава наслади се на едно хубаво моренце, че после идват притесненията 😂

Много е вълнуващо, Reni 😊 Стискаме ти палци до края и ще чакаме да се похвалиш.

Аз съм едва в началото на 4ти месец и за съжаление с няколко проблема, та ме следят по-изкъсо, но ще търпя и стискам зъби до край!

А с другите дами какво се случва ? kotarana при вас има ли някакво развитие след неуспешния опит ? Kremi  също не е писала одавна. Надявам се всичко да върви по мед и масло дами 🍀❤🤞🏼

Reni а ти как си, какво се случва с теб 😊🤗

Добре съм (сме) Relaxed Още 2 дни и излизам отпуска и след това болничен до края, че вече доста взе да ми тежи в работата да съм по цял ден свита на стола, а и по жегите ще ми е и по-трудно... Трябва си по-сериозно пазене вече... В 6-ти месец съм, а девойките са по половин килограм вече. Relaxed Добре са, вървят почти еднакво и се надявам да се задържат така до края Hands Pray Каката вече няма търпение и всеки ден ме пита кога ще идват бебетата Sweat Smile
Ти как си? Как се чувстваш?

Butterfly_Lilly, надявам се не са сериозни проблеми?
Ние имаме 3 чудесни пиднати ембриончета, които планирахме да върнем в началото на юли, но овулацията ми много избърза този път и затова трансферът се отложи за началото на август Simple Smile Поне ще мога да направя едно моренце преди това Flowers Watermelon Flowers Palm Tree Nature Sunny

# 693
Ей страхотно! Много се радвам, ще стискам палчета за успешен трансфер през август, а до тогава наслади се на едно хубаво моренце, че после идват притесненията 😂

Мерси, Butterfly_Lilly! Blue Heart И аз се надявам всичко при теб да се изглади и следващите два триместъра да са разходка в парка.. че след това става дори по-забавно Sweat Smile Sweat Smile

# 694
Момичета здравейте, имейла на др Тургут от сайта му, актуален ли е?

# 695
Благодаря, mishca8005 🙂

Здравейте!
Д-р Тургут не е привърженик на ПРП процедурата, доколкото разбрах от разговора.
Със сигурност няма да откаже да направи стимулация. Споделям го от опит. Не се влияе от работата на колегите си в др клиники. Има индивидуален подход, в зависимост от ситуацията.
Желая ви успех и късмет!

# 696
Здравейте, докторът ми каза че ще съм по къс протокол. Което значи, че долу горе седмица ще остана в Истанбул. В асолютна паника съм, чудя се къде да отседна, как да намеря адреса, сигурно с такси. Въобще как ще се разбера с домакина. Турска карта ли си взехте? И не на последно място, мъжете ви с вас ли са през целия престои.  Всичко ще ми е от полза. Чета тук и групи във фейсбук, отстрани изглежда много лесно това с резервацията и престоя.
Успех на всички ви!

# 697
Здрасти,

Няма нужда от паника, всичко наистина е лесно около запазването на място за отсядане. Ако сте се решили да сте на хотел, Хафизе може да помогне с резервация в близкия Orya хотел, като може и по-добра цена да предложи от тази в букинг. Ако искате да си наемете апартамент, търсете в Airbnb, там винаги пише дали хоста говори английски език. Има доста апартаментчета около кабинета на доктора 😎 А и ако сте по-далеч, такситата знаят къде се намира Fulya Terrace.

Аз лично бях придружена от половинката, защото и двамата можем да работим от вкъщи.

Аз също бях по къс протокол на двете си стимулации, но престоят и двата пъти беше повече от седмица до пункцията - веднъж 14 дни, втори път 11. Говори с Хафизе да те ориентира по-добре колко време е удачно да си запазите.

Здравейте, докторът ми каза че ще съм по къс протокол. Което значи, че долу горе седмица ще остана в Истанбул. В асолютна паника съм, чудя се къде да отседна, как да намеря адреса, сигурно с такси. Въобще как ще се разбера с домакина. Турска карта ли си взехте? И не на последно място, мъжете ви с вас ли са през целия престои.  Всичко ще ми е от полза. Чета тук и групи във фейсбук, отстрани изглежда много лесно това с резервацията и престоя.
Успех на всички ви!

# 698
Привет! Според мен също седмица е малко,освен ако меджу първият и вторият преглед не се приберете до Бг.Предната ми стимулация продължи 12 дни, тази ще е около 14 дни. Аз лично предпочитам апартаментите пред хотелите,особено когато престоят е повече дни. Ние си наемаме през Airbnb, но е на около 1-2 км от клиниката, а до там ходя с колата и паркирам в отсрещната сграда. Пазарувам някакви неща за вкъщи от Карфур и паркингът е безплатен. Чета че хотелите около кабинета на доктора са около 50-60 евро, за сравнение ние м.януари плащахме по 50 лв на ден двустаен апартамент, а сега плащаме за същият 70 лв. Със всички удобства и ново обзавеждане. На пешеходно разстояние сме от Таксим, и на 1 мин. от метрото,което също е супер удобно за пътуваме до забележителностите.Реално няма да прекарвате кой знае колко време и всеки ден в клиниката, че да сте точно до нея,но разбира се всеки си решава, на кой как ще му е удобно и дали ще съчетае процедурата с туризъм. Simple Smile 
Цитат на: Zuchero l[b
[/b]ink=topic=1228800.msg45088303#msg45088303 date=1658746650]
Успех на всички ви!

# 699
Благодаря ви! Да, мисля да се прибера след първи преглед, понеже съм от Бургас и не ми е много далече, преди когато ходех до София за прегледи си патувахме за всеки един от тях, а разстоянието е същото. По тази причина споменах, че около седмица ще съм в Истанбул.

# 700
Момичета в коя клиниа работи сега д-р Тургут?

# 701
Здравейте, гложди ме един въпрос. Смятам септември да започвам стимулация, дано всичко да е наред. Искам да попитам дали правилно съм разбрала. Идвами, звъня на Хафизе същия ден и ако втори трети ден за преглед се пада събота и неделя как процедира доктора. Кабинета работи ли тогава.

# 702
Zuchero д-р Емре работи в събота, за неделя знам че е само ако се наложи Wink Не се тревожи, винаги може да разчиташ на тях, ако искаш пиши на Хафизе по-подробно да обясни. Иначе точно така се процедира - идва ти цикъла (но чак когато е тръгнал като хората), пишеш на Хафизе и тя ти казва кога да сте там за започване на стимулация.

aleks908 д-р Емре работи в самостоятелен кабинет в момента Simple Smile

# 703
Здравейте, обмислям лечение при др Тургут и имам 2 въпроса:
1. Сумата която се заплаща за инвитро процедура трябва ли да е в брой, защото се притеснявам на границата да не трябва да се декларират?
2. Какво е мнението ви за стимулация в 2 поредни цикъла?

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 09:09 от hcthtm

# 704
Здравейте момичета,
След 6 стимулации и 1 кюртаж в 7 седмица, т.к. бебето нямаше пулс, Др Русев ме насочи към Др Емре. Препоръча го като изключителен специалист. От Турмед потвърдиха това, но казаха че той няма собствена ембриология и екип, и затова препоръчват клиники Бахчеджи (доцент Юздамар) или Мемориал. След 3 посредствени стимулации в Мемориал, съм в чуденка между др Тургут и доц.Юздамар. Ще съм благодарна за всеки съвет или информация.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт