ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 095
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Херци, аз само му се каня Joy не мога и не мога да го почна.

# 106
ooo, същата работа съм 😂😂😂

# 107
  • София
Реших и аз да я погледна, наистина добри резултати показва. Направих първи ден от двуседмичното, обаче с моите колена много трудно, ще ми се разкаже играта, ако го правя 2 седмици. В същото време обаче пък ми се иска, защото нямам грам мускул след карантината, то и преди нямах много, но всичко загубих.

# 108
  • Нидерландия
Момичета тъй като почва да ме гони глада за нещо по калорично (пред цикъл съм) дайте ми сайт с рецепти за десерти но ниско калорични, пече ми се нещо, имам стафиди, бадеми, череши, орехи сладкарска извара, и всичко останало. Изкам да направя кекс, сладкиш. Гледах рецепти във готвача. Бг нищо не ми лови окото. Тук пъх по Холандски сайтове некви изгъзици със неща дето нямам в къщи. Като ми почнат със трици и чия и бадемово брашно и аз не чета по нататък 😁

# 109
  • Мизия
Като ми почнат със трици и чия и бадемово брашно и аз не чета по нататък 😁
[/quote]
И аз така Grinning

# 110
  • София
Madelief, днес правих кето кокосов пай по тази рецепта https://www.youtube.com/watch?v=6tTeJzPTiYw&list=LL9g41iq5OC … ;index=2&t=0s. Разгледайте канала има доста предложения Smile В сайта на Вили има добри предложения https://www.vilistime.com/bg/category/%d1%80%d0%b5%d1%86%d0%b5%d … 1%80%d1%82%d0%b8/

# 111
Утре ще се тегля и аз да видя какво съм направила през седмицата. Чета ви и все повече се надъхвам. Да бях се престрашила да пиша по-рано. Днес започвам с фаст 16:8. Смятам, че един месец ми е достатъчен за адаптация с по- малко въглехидрати. Само, че аз закусих, обядвах и пропускам вечерята. Да видим тази нощ ще се спи ли или само храна ще ми е в главата Laughing И една студена бира ме гледа предизвикателно от хладилника, но няма да и се дам.
За нискокалорични десерти блога на Дени мисля, че е подходящ.

# 112
Прави бяхте, че ++ е от МЦ.
Аз обаче още съм си над 60 кг.Sad
Купих си бяла рокля, конфекция (както му се казваше навремето), размер S, стои ми прилично според мен.

# 113
ми ние без снимка няма как да знаем Laughing

# 114
Ах ти, хитрушано!

# 115
  • Велико Търново

Обичам те, Нат!
И аз искам снимка!
Точно 4 седмици до морето, дебела безобразно съм, амбициозно залагам на минус 4 кг.Естествено, че пак извадих режима от Юли, защото знам, че човека всичко ми е сметнал за да си постигна целта, но пуста лакомия, след като установих, че нямам никакви болести и т.н.

Хубав ден, отивам да работя!

# 116
  • София
Сис, дебелана си само в твоите очи. В тази посока помисли и поработи Heart

Снощи бяхме на заведение. Не съм доволна от себе си. Остави ракията дето си позволих, но много пърженяци - сиренца панирани, кашкавал планиран и днес умирам от жлъчка!! Станаха съм в 5:30ч. Дано ме отпусне, че големи тревоги имам с нея. Все си мисля че ще играе скалпела един ден, няма да ми се размине.

# 117
така.... неделя е прекрасен ден за започване на диета, а даже не е и първи Mr. Green
ден 1 - картофи
62.5 кг

девойките в темата за моното казаха 'без мазнина' 🙄😓

# 118
  • София, България
така.... неделя е прекрасен ден за започване на диета, а даже не е и първи Mr. Green

Херци, мисля, че точни тези, които не чакат за понеделник или първи се увенчават с повече успех. Trophy Аз имам планове за другото лято да ви показвам тЕло, което сама да искам да си показвам.

# 119
ден 1 - картофи
62.5 кг

девойките в темата за моното казаха 'без мазнина' 🙄😓

Само на варени картофи аз наистина махам 2.5кг вода.
Еуфорията ме държи през рибата и плодовете. Като ме понесе вълната на успеха съм някяк си естествено стриктна.
Дори да са водни първите 2.5кг си личат, и то много. Паласките падат веднага, като отрязани с нож.

На мен не ми се иска да я правя сега обаче. Може би олекотен вариант.

Успех, Херцен! Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт