ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 38 857
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,

След няколко дни извън София и доста внимателно хранене, днес се премерих и отново 53.700 или колкото беше резултата след яйчения фаст. Доволна съм, още повече, че след седмица трябва да ми идва.

Продължих да се храня ВМ НВХ, но добавям и повече плодове към закуската. Утре заминаваме за море и понеже не искам да се храня с боклуци, за закуска си направих някакъв вишнев кекс, като взех рецептата от един сайт. Още не съм го пробвала, ама така хубаво миришеше, нямам търпение утре да видя какво съм сътворила. Слагам снимка в скрит текст:
Скрит текст:

# 706
Добро утро Simple Smile
Разходих кучето, побягахме.. забърках 2 вида гофрети да "втасват" - за мен режимни и за хлапетата нормални Simple Smile .. после с малката ще ги печем, че е голяма фенка.. и с кафето правя отчет:
Вчера яйца, яйца, яйца и сирена ... резултатът е равен Simple Smile
71.5, което никак не е зле.
Чудя се да продължа и днеска на яйца, че да ми втръснат хууууубавичко... И утре ще го мисля.
Другата седмица съм в офиса работна. И от 1ви хващаме гората! Simple Smile Нямам търпение вечеееееееее

# 707
  • Велико Търново
Тръгваме на море-аз 63.8, бившата гимнастичка 31.5, а другата девойка на кантар не се качва, но и там положението не е розово, съдията е слаб, но отпуснат и с много воля зареден.Предизвикателството е да се върнем поне на същите килограми.Мина ще прилага прийоми от гимнастиката, когаго са били на спортните лагери, също така каза, че тя ще определя какво и по колко ще ядем.....ще бъде интересно-2 парчета краставица, бучка сиренце и 3 резена кренвирш.Хубав ден от мен!

# 708
  • София
Аз искам да направя чийт дей не защото не мога да се сдържа да хапна някой храни, яде ми се, но имам силна воля, а искам да раздвижа малко метаболизма си. Усетих се, че от известно време си държа калориите много ниски и може би това е причината за застоя при мен. Не искам сладко или джънк, там много лесно се залита. Бих си хапнала обаче чушки с доматен сос, сирене и малко домашен хляб. Само като го написах и ми потекоха лигите 😀
Точно чийтдей раздвижва метаболизма. Може да пробваш и зиг-заг диетата. Има много информация в нета, но най-общо: смяташ си седмичните калории и ги разпределяш различно през дните от седмицата. Най-добър резултат има когато има по-голяма разлика между дните. Например 2 дена на 1300, един на 1800, после повтаряш.

# 709
Моят отчет е -400грама,въпреки че в сряда бяхме на гости и пих 2 чаши вино с малко кашкавал.

# 710
След 2 чаши вино, аншоа, маслини, и ядки, в комбинация с ову, съм +3кг.
Муахахахааа, ужас просто.
То че е вода е ясно, но искам резултати в понеделник. С 3кг отгоре се тича кофти.

Днес и утре съм на картофи, то се е видяло. Нищо друго не вади вода от мен така скоропостижно както варени картофи без сол, но с червен пипер и орегано/босилек, нещо зелено.

Сиска, супер да си изкараш на морето! Добре че си имаш лична треньорка и нутриционист в една особа. Flowers Watermelon

# 711
Как се справяте с липсата на мотивация?
Имам 5 кг за сваляне. Искам да ги сваля, но нямам желание, както беше онзи лаф. Grinning

# 712
Имам 5 кг за сваляне. Искам да ги сваля, но нямам желание, както беше онзи лаф. Grinning

Откъде ги взе тези 5кг, фиданка такава? Grinning

На какво казваш мотивация?
За мен мотивация е желание + план = изпълнение. Trophy

Виждам, че имаш желание, остава ти план. Начертай го, и го следвай. Лесно нали? (Шегувам се със себе си тук, главно Sweat Smile)

И аз имам да свалям толкова, не е лесно. Въпреки че според някои 5кг са глезотия и нищо работа.

Влизай в предизвикателството, и се отчитай, с компания поне е интересно.

Edit: Моят план е 5кг до 13.09. Агресивен дефицит от 1кг на седмица. Метод: въглехидратна ротация.
Мотивация- бърз маратон и квалификация за друго състезание.
BMI сега 20.96
BMI цел 18.9

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 14:29 от Dez

# 713
  • Нидерландия
Моята мотивация е да мога да си нося любимите дрехи,  рокли, да се чувствам секси в тях(тези които са по теснички) а и знам че като сваля се подмладявам 😁😁😁🤭

# 714
Влизам тогава в предизвикателството и почвам. Ама вече сериозно! Grinning

Цел: 5 кг до края на август
Като ще съм на нисковъглехидратно хранене, може и да пофастя 16/8 (не съм фен на 24-часовите). Въпреки че винаги съм си мислила, че с фастове най-вече мускулна маса да свалиш...
Тренировки: тичане + тренировки с тежести (след месец пауза ще е тежко. Grinning )

Иначе за мотивация: ще пробвам до септември да съм се вмъкнала в дънките ми 34 номер. 

Като ви почетох, ми дойде силата малко. Hug

# 715
Понеже съм сериозна с килограмите, ще се отчитам ежедневно.

Понеже осъмнах с воден плюс, днес съм на варени картофи Ден 1. Един килограм вече излезе.
Сутринта 1 час йога практика.
Преди малко 7км тичане нормално, енергично темпо.

Утре пак картофи и йога, без тичане. Тялото почива преди половин маратона (21.0975km) в понеделник.

Рапорт даден. Grinning (mike drop)

# 716
Аз искам да направя чийт дей не защото не мога да се сдържа да хапна някой храни, яде ми се, но имам силна воля, а искам да раздвижа малко метаболизма си. Усетих се, че от известно време си държа калориите много ниски и може би това е причината за застоя при мен. Не искам сладко или джънк, там много лесно се залита. Бих си хапнала обаче чушки с доматен сос, сирене и малко домашен хляб. Само като го написах и ми потекоха лигите 😀
Точно чийтдей раздвижва метаболизма. Може да пробваш и зиг-заг диетата. Има много информация в нета, но най-общо: смяташ си седмичните калории и ги разпределяш различно през дните от седмицата. Най-добър резултат има когато има по-голяма разлика между дните. Например 2 дена на 1300, един на 1800, после повтаряш.
Някой пробвал ли е тази диета? Звучи ми интересно.

# 717
Някой пробвал ли е тази диета? Звучи ми интересно.
Като си гледам логовете на приложението, аз май я правя в момента напълно интуитивно. Отивам да чета как се прави правилно и може да го превърна в режим. Лошото е, че на мен ми изчислява 1800 за задържане - ако искам да държа същия дефицит на седмична база и големи амплитуди между дните, ще трябва да имам много повече гладни, което не ми действа добре на психиката.

# 718
Привет!
Махнах 2кг вода, но се отказах от втори картофен ден, защото е неразумно преди полумаратон.

60мин йога практика
8:00
 З- 2 палачинки от елда с банан и мед
13:00
 О- салата, пилешко къри, 150гр варен ориз
 Около 19:00
В- като обяда

# 719
  • Нидерландия
# Dez тия палачинки с банан и мед не са ли яко калории? Аз не смея да ги ям така,  обикновенно ям палачинки  само с канела и след 2 часа пак съм гладна 😁😁😥

Общи условия

Активация на акаунт