Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 444
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Чудя се защо родители биха искали детето им да учи в средно добро квартално училище,  щом може да отиде в много добро (избягвам думата "елитно") заради 15-20 мин. допълнително пътуване, но те си знаят.
Моята щерка ходи почти километър от спирката на метрото до училището, но толкова много си го харесва,  че го прави с кеф. В класа й има дете от
Вакарел и друго от Перник. И двете пътуват ежедневно.
А част от училищата имат и пансион.

# 271
Може въпросната маршрутка да тръгва по-късно и да не успява да стигне навреме. Не знам точно какъв им е случая. Ще се опитам да убедя майката, но те си решават Hug

# 272
Беки, мислех, че детето едва скърпва бал. Я, да бяга от Първо! С него плаша дъщеря ми, когато не иска да учи - все й казвам, че Първо я чака и е на 3 минути път от къщи. Сега спокойно пиша - пак не от първо лице - разказваха ми как дете е било влачено за косите от единия край на коридора до другия, защото лице Х от мъжки пол му обърнал внимание и го предпочел пред една от насилничките. Лоша е средата, учителите в горен курс - средна ръка. Имат една добра математичка и май толкоз. Неговата бивша директорка е настояща на 7-мо и е изнесла със себе си добрите учители. Това е пак според махленско споделяне на съседи с деца от Първо.

# 273
  • София
Може въпросната маршрутка да тръгва по-късно и да не успява да стигне навреме.
Това вече е проблем. Влак? По-добре Испанската с влак, отколкото 1-во с маршрутка. Laughing Всъщност и градската гимназия пеша е по-добре от 1-во с маршрутка.

Шарлот, случката, която си описала, може да се случи и в много подбрана среда за съжаление. Имам почти идентичен случай с близко дете в 8-ми клас в много елитно училище.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 14:15 от sanaka

# 274
  • някъде ... тук ...
Честит празник на имениците!

# 275
Чак се зачудих, да не би да става дума I AEГ, а не за I EГ? Защото така беше зададен въпросът - I EГ, а не 1во СУ.

# 276
Мартеа, понеже не ги знам много, затова написах и адреса. Писах каквото ме попита майката. Предала съм отзивите, дано размисли и запише детето на правилното място Heart

# 277
Миналата година станах свидетел на такава случка - размяна на обидни реплики, прераснали в бой между четири девойки пред училището до работата ми. С известно притеснение( всички бяха по - яки от мен), реших да се намеся. Оказа се, че снимат с телефон режисиран клип с цел да се прочуят в соц. мрежи! " Операторите" ме предупредиха да не се меся, а останалите започнаха втори дубъл. Head Band

Едно време имах немалко съученици пътуващи с влак до София и после сменяха по три рейса. Сега с метрото е лесно. Нашето училище е далеч, има и километър ходене от спирката, но не е от значение за дъщеря ми.
Защо родителите взимат крайното решение, щом детето има бал? То какво иска?

# 278
Детето иска да учи испански език, а майката иска да ѝ е удобно да пътува до училище. То е ясно, че ще става в 5 сутринта, за да стигне до училище, поне да си заслужава.

# 279
Мартеа, понеже не ги знам много, затова написах и адреса. Писах каквото ме попита майката. Предала съм отзивите, дано размисли и запише детето на правилното място Heart
На ул. Стара планина е Първа английска.

# 280
I АЕГ не е ли на Дондуков? Все си мислех, че е там.

# 281
  • София
1АЕГ е на "Дондуков", а 1СОУ е на "Стара планина".

# 282
  • София
Ай стига плюхте Първо, де. Trollface

# 283
  • София
beki8, я дай телефона ми на майката. Да се разберем по "мъжки"!
Sunglasses

# 284
  • София
На ул. Стара планина е Първа английска.
На улица Стара планина е 1СУ и Първа частна английска гимназия Уилям Шекспир.

Общи условия

Активация на акаунт