Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 398

• 38 290
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря и бъдете здрави!

# 31
  • Пловдив

Забелязвате ли, че Санджар е без халка, от момента в който я връчи в ръката на Менекше.
Тук нещата не са приключили - торнадото се завихря, но ще почакаме...

# 32
HeartHeartHeart
Цитат
Тук нещата не са приключили - торнадото се завихря, но ще почакаме...
Hands Plus1 Санджар, като си говореше с Каврук, му каза за лъжите на Менекшето и Яхя.

# 33
Цитат

Менекше обаче въобще не се държи като бременна.
Първо 3 месеца не разбра, че е в положение. Как пък един път не ѝ стана лошо, не ѝ се прииска да яде кисело-солено-сладко и обратно. А сега лъже,  че уж има болки, а после търчи като  коза из конака, че и до пристанището ходи.
Една жена, която има проблемна бременност и иска с цената на всичко да запази детето - ще лежи и няма да мръдне от кревата - дни и месеци.
На видеозона видяхме едно мърдащо човече, тя как не го усети. Сега също не акцентира върху това.

Не знам защо, но във всички турски сериали задължително присъстват - болница, затвор, тежки болести и "бременности", които в крайна сметка се оказват фалшиви.
Сещам се в "КРА" колко време  бившата жена на Арда го води за носа и как стана разкриването на "доктора" - случайно. Ама пък се изкефих максимално на разобличаването на лъжкинята.
В друг един сериал повече от 15 серии една се водеше бременна, че се и ожениха и как стана разкриването на лъжата - пак случайно, но пък точно от тази, която искаха да измамят и наранят.
Има и други, ама не ми се изброяват. А всъщност да кажа за още една фалшивка, която почти стигна до 7 месец с един доста голям корем-възглавница, но то беше в мексикански сериал. Тя пък смяташе да "ражда" в Хюстън, щото там ѝ правиха ин витро и да се прибере в Мексико сити направо с бебето /което беше уговорила да купи от една бедна мексиканка/.

Та си мисля, че ако Менекшето лъже и маже с тази бременност, само и само да остане в конака, а в това време да разкара Наре и Мелек от живота на Санджар - то точно Наре трябва да я разобличи. 

# 34
  • Пловдив

Добрият човек навсякъде го разпознават.
Целувка...

Марта, страхотни хрумки имаш тази вечер.

Още една снимка от снощната вечеря...

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 21:23 от mariana51

# 35

Злодеите с много пари, винаги намират съмишленици.Sad

# 36

Каш 2018 год. и Бодрум 2020 год.
Страхотен Енгин и във форма.

# 37
  • Пловдив

Много красиво...

# 38
Здравейте в новата любима тема!
Искам да попитам и да споделя нещо. В You Tube ми излезе някакъв коментар за 18 епизод, но на турски.
И естествено имаше и снимки. Любопитството ми беше възбудено от снимка на "Кахраман" /не зная името на актьора/ и моя любима актриса Джейда Кювенчи Имаше роля в 1001 нош - Бену.
Да попитам някой нещо такова видял ли е?

# 39
  • Стара Загора
Здравейте в новата любима тема!
Искам да попитам и да споделя нещо. В You Tube ми излезе някакъв коментар за 18 епизод, но на турски.
И естествено имаше и снимки. Любопитството ми беше възбудено от снимка на "Кахраман" /не зная името на актьора/ и моя любима актриса Джейда Кювенчи Имаше роля в 1001 нош - Бену.
Да попитам някой нещо такова видял ли е?
Знам ,че са съпрузи.

# 40
Благодаря! Yum

# 41

Не само красиво, но и професионално... Какъв скок направи само...
Ето така скачат хората занимаващи се с дайвинг.

# 42

Ох,тези дълги крака,страхотен е,мъж и половина.

# 43
  • Пловдив

Не само красиво, но и професионално... Какъв скок направи само...
Ето така скачат хората занимаващи се с дайвинг.

Ех, Марта - напълни ми душата и тъй като моят голям син е и водолаз, тези красоти са в сърцето ми.
Плувците са такива - високи, фини, плуването укрепва всички мускулни групи, защото плувците равномерно използват ръцете, краката, корема, гърба и гърдите.
Да не забравя - Енгин е третият ми син...

# 44
Много е хубава серията, ама много дълга, а утре съм на работа. Стигнах до монолога на Санджар с Каврук, не мога повече. До тук всичко ми харесва, Енгин е върха, тотално е под кожата на Санджар изобщо не се сещам за предишните образи, съвсем различен - рязък, твърд като скала, защитаваш правдата с цената на всичко, безпощаден, а мек като памук пред Мелек. Умирам си от смях на сце ните, дето тя ги строява и как се споглеждат с Наре, а за смяната в израженията и емоциите на Енгин нямам думи 🤩Взаимодействието с Неслихан е перфектно, на 100 %.  Не разбирам фенките и от какво не са доволни, прави страхотна роля, аз се възхищавам на Наре, не е някоя фльорца, издокарана, фризирана, гримирана, да се усмихва захаросано и да дефилира от сутрин до вечер, сменяйки тоалети и бижута . Толкова сериозен и стъпил на земята образ на силна, интелигентна жена, съхранила доброто,  въпреки получените удари, човек, който знае какво иска и цени истинските неща в живота.
  И Гедиз е добър, готин, майтапчия, чаровен, обаче наистина и аз му пожелавам да си намери своя любима. Тука не виждам към момента шанс да го огрее, само страда като третото колело. А новата дама пък хич не е за него 🙂, яка жена, здрава 💪 😂 Не разбрах, сестра ли е на Кахраман 🙄
  А Елван и Гюлсие много ме разсмиват точно като в комедия 😂

Толкоз за сега, че стана 100 часа.

Лека!

Ивман, щях да забравя, Джейда Дювенджи и на мен много ми харесва, даже да ме прощават наБерг фенките, ама в 1001 нощ нея по-харесвах 🙂

Общи условия

Активация на акаунт