Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 398

• 38 473
  • 738
  •   1
Отговори
# 255

"На всекиго, на когото си подарил доверие, подарил си му и меч, с който или ще те защитава, или ще те унищожи."
из "Птиците умират сами" на австралийската писателка Колийн Маккълоу

"Мечът" вече е в Наре, а Санджар узря и  го използва, за да я защитава...

# 256
  • Пловдив

Тагване на някои от актьорите ни...

# 257

Отговарят на въпроси...Hearts

Аз питам, къде са ни актьорите/Е и Н/ на ГГ от Д на Посланика...

# 258
Ами тя и в реала Тюлин/ Менекше е облечена с малко по-ретро дрехи. Не, че ми е важно де.

# 259
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=81bqcKW9q0o

Времето е само за релакс пред мониторите.
Един прекрасен клип с Енгин и Бергюзар - Умут и Дениз.

Допълвам: Снимат, снимат...
Бюлент/Кахраман; Тюлин/Менекше в караваната по пижама; Неслихан с прическата на Наре и Ураз/Гедиз....
Само Енгин като Санджар не са ни показали - дано не е още под водата...  Държат в тайна неговия персонаж.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 16:59 от mariana51

# 260
Здравейте момичета прекрасни.
Да ви пожелая прекрасна вечер, бъдете здрави и се пазете.
А аз ще хапна обяд и вечеря на едно, ще мина през банята и лягам, защото утре в 03 часа трябва отново да стана за работа.

Благодаря на всички вас, че ви има и за всичко, което правите за темичката ни. Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 261
Привет,  момичета-кокичета 🙂

Марианче, как пък изпусна мама по бански 😂

Енгин/Санджар е при рибите най-вероятно 😜

Между другото несъм съгласна с тезата може да не са заедно, но ще се обичат. Щом не са заедно, значи не се обичат,или е едностранно, а това не е достатъчно, както знаем 😏 Съдба ☹️

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 18:30 от araselia

# 262

Цитат
несъм съгласна с тезата може да не са заедно, но ще се обичат.
Наре се опита да обясни на Мелек, причината да не са заедно със Санджар.

# 263
Всички много нахилени.
А Наре и Гедиз чак щастливи - заедно са, Санджар не им пречи...

# 264
Всички много нахилени.
А Наре и Гедиз чак щастливи - заедно са, Санджар не им пречи...

Марта, те са извън образ, в реала 🙂 лято, море, слънце, поработват, изкарват пари, какво му трябва на човек - забавляват се 👌

Ти ще видиш сега като обявят Санджар за мъртъв(след като супер Наре избяга от горилите наАкън и разкаже за случката, хич не се и съмнявам в това 💪😁) как цяла серия Менекше ще бъде черната вдовица, потънала в мъка 😏, да ти се скъса сърцето 😂
 Не знам, на мен не реалистично ми се вижда да оживее Санджар, човек живее между 4 и 6 минути без да си поеме въздух, а той е ранен и изпада в безсъзнание, не може да си контролира дъха, от къде ще дойде помощ толкова бързо 🙄, пък и да го извади навън без да види Акън... мисия невъзможна ми се вижда.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 20:22 от araselia

# 265
Араселия 💕
Ами, както казваш ,че ситуацията е сериозна - я си представи, че историята продължи без Санджар...

# 266
  • Стара Загора
Араселия 💕
Ами, както казваш ,че ситуацията е сериозна - я си представи, че историята продължи без Санджар...

В никакъв случай.Тогава историята няма да е същата и няма да гледаме същия филм.Санджар е главния герой и без него няма да има сериал.Бъдете здрави и приятна вечер!

# 267

През каквито и перипетии да минат, в сериал сме все пак, Санджар и Наре ще продължат да се обичат. Заедно или не - пак ще се обичат.
Прекрасно и много на място казано!
Страхотна снимка!

# 268
  • Пловдив

Кой мислите ще спаси Наре? Ще успее ли Акън да я изведе в чужбина?
Ако успее, Наре я няма, Санджар го няма, кой ще вземе Мелек?
Ако е Халисе - не ми се мисли. Менекше...
Много сценарии може да си напишем. Да ни минава времето, а не че ще познаем.

Поздрав от Бюлент.

# 269
Марианче, аз мисля, че Наре сама ще избяга, ще преметне хората на Акън, той самия не е много дееспособен с една ръка.

Друго ако не видяхме в тоя сериал, то поне имаше изобилие на физиономии Енгинови - забавен, сърдит, страшен , смешен, претеглящ, недоверчив, бесен, разтапящ се, тъжен, куул, решителен... голям берекет👌😍😂

И малко отклонение - музикален поздрав със саундтрака от филма за "руския батман" - Черната мълния 👍🙂

Общи условия

Активация на акаунт