Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 29

• 64 987
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Деспи, не съм разбрала за радостното събитие. Бързо възстановяване на теб и спокойно бебче. Третото ще е момиче. Суфле от тиквички.

# 346
Аз малко като клюкарка, ама поста на mariat ме заинтригува.
Скрит текст:
Деспи ще си имат второ бебче ли?! Аууу, ако е така, това е чудна новина. Деспи, ти си прекрасно младо момиче, страхотна млада домакиня, любяща млада майка и съпруга и аз ти се възхищавам, защото от позицията на младостта си, ти се справяш страхотно в ролята си на пълноценна жена, майка и съпруга. Желая ти щастие, късмет и здраво и щастливо ново попълнение в семейството.

# 347
Grinning Ох така ме разсмяхте, според мен mariat се подведе по поста на Джаста " честито момче..", а всъщност мъжът на Деспи имаше рожден ден, става на 30 Simple Smile
Ако аз бъркам нещо, моля за извинение Blush
Тази вечер: кюфтета, салата и супа с агнешки дреболии и гъби

И крем карамелени макарони

# 348
Каринка,
Скрит текст:
ахаха, а аз викам ей на отървах клюката, а уж чета. Grinning Може пък да се окажем пророци и наистина Деспи да ни зарадва с хубава новина. Grinning

# 349
  • Bарна, морето, сините вълни
Скрит текст:
Хахаха, момичета, ще ме уморите! Joy Чета, чета и си викам брее, откъде тръгна тази новина? Погрешно е разбрала mariat. Иначе искам още едно момиче и дай Боже догодина да се случи. Бъдете здрави, много ме развеселихте. Kissing Heart
ММ имаше рожден ден, правилно. Grinning

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 00:17 от DespicableMe

# 350
Ех, тюх, нищо. Ама и аз се зачудих, кога успя Деспи да роди, кога успя торти да прави, че и парченца да ни снима....

# 351
Хубаво объркване си беше. И мен развеселихте.
Така ми се прииска пържола, че и кюфтета.
Днес скитахме цял ден, после нито ми се готвеше, нито ми се ядеше, та сега май огладнях. Имаше само тиквички и диня за десерт, аз си останах с десерта.

Току що направена една неугледна торта, ама вярно ме мързи вече. Уж щяхме с дъщерята да я правим, пък тя заспа, та  сама си я приготвям. Утре ще порасна с още малко.

Да ви поздравя с малко красота от днес... Хубава и спокойна неделя ви желая!
Скрит текст:

# 352
  • София
Деспи, честито на твоето момче!!!!
От мен нещо съвсем тривиално - Тиквички яхнийка с ориз и маслинка. Диня, кайсиики, ей такива ми ти работи, има и от босилековата панакота, ама е накрая вече, хареса се и едни гюзел банички, щото имах едни ябълки и щях да ги изпусна, затова го завъртях, не че нещо...

Гюзел банички с ябълки

# 353
Забавно беше объркването, важното е да сме в добро настроение и да сме здрави! Пожелавам това на всички в темата, както и сбъдване на всички желания! 🌹
MEERA, честито порастване! Жива и здрава бъди!
Една стара, но непоказвана снимка на миш-маш .

Хубав ден! Simple Smile

# 354
  • София-Младост
Смятам в следващата тема вместа снимка най- горе, да пише с големи букви "не влизай гладен" Simple Smile)
Закуската, яйчен "хляб" с тиквички и ...разбира се домати с малко песто за разкош;)

# 355
Закуската днес е бързи банички на тиган:

Скрит текст:

Много сполучливи. Направих ги по тази рецепта: https://youtu.be/i5h4WoPKkEU

Пп МЕЕRA, Честита да си! Бъди жива, здрава и много щастлива. Hug Flowers Four Leaf Clover Tada Champagne Birthday

# 356
Здрастиии 😊
Манджата от изминалите дни.
Само бюреците са от тази сутрин.

Хубава неделя 🌼

Супа с моркови и пилешко; закуска

Картофи с риган и чесън, салата, яйца

Закуска, салата, ребърца

Закуска; пълнени пиперки със смляно месо, домати и кашкавал

Таратор, салата, дробчета

Омлети от яйца с извара; салата; джобчета

Айсберг с риба тон; гръцка салата; сафрид и хариб; турски бюрек с дърпани кори

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 11:22 от Merelenda

# 357
  • Bарна, морето, сините вълни
MEERA, Бъди много здрава, обичана и щастлива. Честит рожден ден! 🌷 💐

# 358
  • София
Честита да си, Meera! 🎂🎁🎉🌹
Да си здрава, да си обичана, да си успешна!

Обичам "напоителните" постове на Marelenda 😘

И с моето "момиченце" вчера празнувахме. Купих тортата- бяла Гараш (Гараш, Гараш... ама бял... друго си е с мнооого шоколад)

Но шоколадовото суфле е мое дело

Скрит текст:
Е, полуфабрикат е, (много сполучлив), но бъркането и печенето е от мен и яйцата и сметаната Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 14:57 от AnyHr

# 359
  • София
Мереленда, ти си знаеш, добре,че ядох преди да вляза тук.

Честито на всички празнуващи!

Ох, банички на тиган, как ми се ядяха, ама като тръгнах да правя, внука вика, а не може ли вместо банички, оня сандвич, пак е на тиган.Филиите големи, та не се събираха в тигана и е леко разместен.Този път сложих вътре настъргана моцарела и пармезан.

Общи условия

Активация на акаунт