Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 783
  • 746
  •   1
Отговори
# 150

Края на септември температурите са като тук август. Пращам го само за да не се ориентираш по букинг
Чудесно! Само че доста хора имаме ученици, а и не ни се чака до края на септември за море. Та в този хотел седмица ми струва 5К 2+1, в Албена 2 седмици са ми 2,3К, пак 2+1. Разликата е над 4 пъти, реално. Иначе, в Албена след 06.09. цените падат драстично, а предвид изместените сезони до края на септември си става за море в България.
А това, че не дават да се изкарва храна на плажа, е от хигиенично гледна точка, не заради вирусчето. И напълно го подкрепям. На мен не ми е приятно да е свинщина около мен и гларуси да дояждат остатъците. Сори!

# 151
  • София
Това сравнение колко е по-хубаво и по-евтино извън България да ви кажа ме е доста смешничко. Ходили сме и не е по-евтино, а за по-хубаво също бих спорила. Дайде ми оферта за двама възрастни с две деца 8г и 14г. и ако може не октомври, а август, ходили сме тогава  в Анталия и не е 50 градусова жега , а си е перфектно. А октомври, ами ще ме извинявате, но е компромис.

# 152
  • София
Всеки има различни виждания за почивка. Аз исках да си изкажа мнението ,защото наистина не останах доволна от тази почивка и от Албена. Надявам се нещата да се пооправят и да няма други разочаровани.

# 153
  • Северо=Западналия край
Споделете има ли ресторант в Албена, който предлага по богато меню риба. Иска ми се да хапнем хубаво приготвени миди, костур, та дори и една обикновена цаца. Гледах менюто на texmex, но нямат много рибни варианти.

# 154
  • Русе
Пуснали са много хубава цена за Арабела!
https://albena.bg/bg/oferti/arabella-beach-oferta

# 155
  • София
Споделете има ли ресторант в Албена, който предлага по богато меню риба. Иска ми се да хапнем хубаво приготвени миди, костур, та дори и една обикновена цаца. Гледах менюто на texmex, но нямат много рибни варианти.
Преди в ресторан Калиопа на плажа  предлагаха риби и миди със сигурност. Сега не знам дали работи, но може да проверите 😀

# 156
  • София
Пуснали са много хубава цена за Арабела!
https://albena.bg/bg/oferti/arabella-beach-oferta

Ще следя какво ще се случи с цените след средата на август....

Заслужава ли си Арабела? Никога не съм ходила в тоя хотел.

# 157
Споделете какво е нивото на дезинфекция в хотелите? Кой носи маски - само персонала или и гостите? Лоби бара отворен ли е? При хранене струпват ли се много хора накуп?
Благодаря!

# 158
  • София
Споделете какво е нивото на дезинфекция в хотелите? Кой носи маски - само персонала или и гостите? Лоби бара отворен ли е? При хранене струпват ли се много хора накуп?
Благодаря!
В Ралица на влизане мерят температурата на всички,подписваш някаква декларация която не прочетох ,само видях ,че е свързана с вируса. На рецепция има преграда и са с маски. В ресторанта персонала е с маски и ръкавици. Приборите са понякога в хартиени пликове. На храната има прегради ,но всеки пипа щипките. Има ръкавици ,ако искаш да си сложиш с тях да пипаш. Хората не са през маса ,всеки сяда където и на колкото иска разстояние. Камериерките нямат маски или ръкавици.В Алдо задължително влизаш с маска,но в другите магазини не съм слагала и не съм видяла някой да слага.

# 159
  • София
Благодаря!
В Гергана всички носят маски и ръкавици, вън и вътре, без значение. Температура не мерят никъде.
Няколко пъти съм видял пред мен да дезинфекцират маса, столове и детско столче след употреба. Ако не са - като викнеш и го правят.
В ресторанта се струпват хора, да, има дезинфектанти (почти не се ползваха от гостите), ръкавици за еднократна употреба за лъжиците за салати и мезета (почти не се ползваха от гостите), маски носехме само ние (и персоналът, разбира се).
Всички барове са отворени, всички бармани са маски/шлем и ръкавици. Чашите (картонени/пластмасови) за вода се подават от бара, с цел да се избегне пипането от всички на всички чаши.

# 160
Кажете сега, че и аниматорите са с маски.... Баси тъпотията....

# 161
Преди доста години (10-12 може би) една потребителка беше пуснала снимки от стая в хотел "Арабела". Не изглеждаше никак добре. Не знам да са го реновирали, но после други потребители бяха доволни. Аз заглеждам хотела, ходила съм да плащам на рецепция паркинг (при предишния пропускателен режим) и фойаето изглежда добре, чисто. Ресторантът също изглежда добре (само отвън съм го виждала). Сега тези цени са много примамливи.

# 162
Здравейте! Моля, някой да сподели информация хотел Нона дали е отворен, тъй като никъде в сайта не виждам такава. Също така ми е интересно и впечатленията ви от хотела какви са. Благодаря!

# 163
Мисля, че не е отворен още. Не знаят до последно дали и кога ще отворят-зависи от резервациите. Ние направихме за там, след 18.07, но аз лично се надявам да не отвори дотогава, тъй като не срещнах особено добри отзиви.

# 164
  • София
Към момента е предвидено да отворят съседния Боряна и Мура, вероятно ще бъдете пренастанени, което е плюс за вас.

Общи условия

Активация на акаунт